Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο χρηστάρας παραπάνω με το 435... πραγματικά απορώ με την υπομονή του... :lol:

μια χαρά ευχαριστημένος είμαι απο την συσκευή σε πληροφορώ,αν λείπανε οι παπαρίτσες που κάνει θα ήταν σούπερ.

Δυστυχώς μη νομίζεις,κατ'ανάγκην έχω smartphone(κανένας χάρτης κλπ)υπο διαφορετικές συνθήκες ακόμα θα είχα το nokia 206 DS μου.

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρά ευχαριστημένος είμαι απο την συσκευή σε πληροφορώ,αν λείπανε οι παπαρίτσες που κάνει θα ήταν σούπερ.

Δυστυχώς μη νομίζεις,κατ'ανάγκην έχω smartphone(κανένας χάρτης κλπ)υπο διαφορετικές συνθήκες ακόμα θα είχα το nokia 206 DS μου.

Ο αδερφός μου έχει feature phone για κλήσεις, και το lumia 640 xl για εφαρμογές και browsing :)

Δημοσ.

frosted ειχα πάρει και γω απο banggood για το 435 της nilkin,δίνουν μαζί και σοβαρό screen protector.

είχα την θήκη απο νοέμβρη μέχρι και αύγουστο μιας και έσπασε.

Πήρα τελικά την Nillkin Super Frosted Shield Protective Case For Nokia Lumia 930 White απο το banggood και όντως έχει πάρα πολύ καλές κριτικές! Αναμένω λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το πέρασα ακόμη το update, μιας και είμαι κάτω από 40% μπαταρία αλλά τα αρχεία κατέβηκαν κανονικά τώρα που ελευθέρωσα χώρο, όταν το φορτίσω θα δω τι ψάρια πιάνει το τελευταίο update :D. Τώρα συμβαίνει το εξής κουφό, ενώ κλείνω τελείως το groove music από background, η μουσική συνεχίζει να παίζει, το ίδιο συμβαίνει και με το ραδιόφωνο και όποτε αυξομειώνω τον ήχο μου δείχνει πάνω το τραγούδι που έπαιζε πριν αν είχα ανοικτό groove ή τον σταθμο αν είχα πριν ραδιόφωνο. Θα δω αν μου το κάνει και μετά το update, ωστόσο είναι αρκετά κουφό πρόβλημα  :confused:. Πάντως αυτά τα μικροπροβληματάκια να μην είχε το λειτουργικό και θα ήταν άψογο, κατά τα άλλα με εξαίρεση τα θεματάκια αυτά φυσάνε σαν λειτουργικό τα 10αρια στο 640xl, όσα πράγματα και να ανοίξω πάει περίφημα.

Δημοσ.

Τώρα συμβαίνει το εξής κουφό, ενώ κλείνω τελείως το groove music από background, η μουσική συνεχίζει να παίζει, το ίδιο συμβαίνει και με το ραδιόφωνο και όποτε αυξομειώνω τον ήχο μου δείχνει πάνω το τραγούδι που έπαιζε πριν αν είχα ανοικτό groove ή τον σταθμο αν είχα πριν ραδιόφωνο. Θα δω αν μου το κάνει και μετά το update, ωστόσο είναι αρκετά κουφό πρόβλημα  :confused:. Πάντως αυτά τα μικροπροβληματάκια να μην είχε το λειτουργικό και θα ήταν άψογο, κατά τα άλλα με εξαίρεση τα θεματάκια αυτά φυσάνε σαν λειτουργικό τα 10αρια στο 640xl, όσα πράγματα και να ανοίξω πάει περίφημα.

έτσι ειναι ο groove,θα πρέπει να πατήσεις stop για να σταματήσει να παίζει.

αν θες για να φυγει και η μπάρα του κομματιου απο την γραμμη εντασης κλπ,κατέβασε το app stop my music(αν θυμάμαι καλά)το πατάς και σταματάει και η μουσική και δεν εμφανίζεται στην αυξομείωση ήχου το τραγούδι κλπ.

Ο αδερφός μου έχει feature phone για κλήσεις, και το lumia 640 xl για εφαρμογές και browsing :)

Παλαιότερα που δεν υπήρχαν δικαρτα κλπ κυκλοφορούσα με 2 τηλέφωνα,πλέον το έχω κόψει δεν γινεται δυστυχώς να γεμίζω τσέπες άλλο :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι έτσι πάω πάσο... τέλος συζήτησης από μένα...

Δημοσ.

Μόνο σε 950 και 950 xl!

θα ήταν ωραίο να γίνετε και σε άλλες συσκευές ,το ρωτάω γιατι είδα ότι στις ρυθμίσεις υπάρχουν συνδέσεις με πικτρολογιο,ποντίκι και αλλα
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια να ρωτήσω μόνο στα μοντέλα 950-950xl συνδέεται με dock και γίνετε υπολογιστής η σε όλα τα μοντέλα Lumia;

Αν έχεις Windows 10 pc είτε με υποστήριξη miracast είτε να συνδέεται με wifi στο lan, τότε μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε Windows 10 κινητό σε αυτο ασυρματα και να το δεις μέσα σε ένα παράθυρο η full screen στα Windows. Δεν είναι απλό projection. Αυτό που θα βλέπεις θα είναι σε continuum.
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...