flik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Βοήθησε λίγο περισσότερο. Ποιο είναι το σημείο στο οποίο κολλάει η διαδικασία; Δεν έχω βάλει yahoo ποτέ μου, αλλά ίσως πρόκειται για προσωρινό πρόβλημα της υπηρεσίας και όχι του κινητού.
privateer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Nokia Lumia 800 In Top 10 List Of Best Selling Devices For February In UK http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-800-in-top-10-list-of-best-selling-devices-for-february-in-uk/ Statcounter: WP/Nokia Lumia growing in Finland, eating iOS, Android (well, everybody); moves up T-Mobile USA best seller list http://mynokiablog.com/2012/03/02/statcounter-wpnokia-lumia-growing-in-finland-eating-ios-android-well-everybody-moves-up-t-mobile-usa-best-seller-list/ Nokia Lumia 800 Firmware out? Camera update with panorama, sport mode, self timer and smart group shot http://mynokiablog.com/2012/03/02/nokia-lumia-800-firmware-out-camera-update-with-panorama-sport-mode-self-timer-and-smart-group-shot/
lavaball Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 δεν μπορει να συνχρονισει με yahoo.com ,yahoo.gr. κοινως δεν βγαζει ουτε ενα email. πηρα στην microsoft ,εκεινη με παρεπεμψε στην Htc.Apo thn Ητc μου ειπαν οτι το yahoo δεν θα δουλεψει στην ευρωπη(αφησε να ενοηθει επειδη ειναι ανταγωνιστριες εταιριες......) Η πλακα ειναι οτι το yahoo μου δουλευε στο hd7 t mobile(το οποιο το ανεφερα στην htc ,μου απαντησαν αλλη ηπειρος εκει και αλλο software). Τοτε αφου δεν θελουν να υποστηριξουν την αλληλογραφια αυτη ,τι στο διαολο δινουν επιλογες για yahoo.com,yahoo.gr??????????:shock::shock::shock::shock::shock: παντως μου εκανε εντυπωση το παιδι στην htc ,την απαντηση την ειχε στο στομα του
flik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 δεν μπορει να συνχρονισει με yahoo.com ,yahoo.gr. κοινως δεν βγαζει ουτε ενα email. πηρα στην microsoft ,εκεινη με παρεπεμψε στην Htc.Apo thn Ητc μου ειπαν οτι το yahoo δεν θα δουλεψει στην ευρωπη(αφησε να ενοηθει επειδη ειναι ανταγωνιστριες εταιριες......) Η πλακα ειναι οτι το yahoo μου δουλευε στο hd7 t mobile(το οποιο το ανεφερα στην htc ,μου απαντησαν αλλη ηπειρος εκει και αλλο software). Τοτε αφου δεν θελουν να υποστηριξουν την αλληλογραφια αυτη ,τι στο διαολο δινουν επιλογες για yahoo.com,yahoo.gr??????????:shock::shock::shock::shock::shock: παντως μου εκανε εντυπωση το παιδι στην htc ,την απαντηση την ειχε στο στομα του Αμάν, κάτι θυμάμαι τώρα. Ένα πρόβλημα με yahoo και τα pop3 services, τα δίνει μόνο στην Ασία. Και όταν το έψαχνα για έναν φίλο, άλλαζες το Location στον λογαριασμό σου σε Ασιατικό, αλλά πλέον αυτό το κόλπο δε δουλεύει. Το μόνο που με μπερδεύει είναι οτι σου δούλευε πριν.. @privateer: Το firmware περιμένω εγώ, για ότι αφορά τη κάμερα κυρίως.
Cygnus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Άσχετο με τη συζήτησή σας αλλά το Windows Phone μου λειτουργεί και πάλι Sent from my iPhone using Insomnia
lavaball Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το hd7 το πηρα απο αμερικη t mobile ενω το htc radar ειναι vodafone greece. καλα η yahoo δεν εχει απαντηση στο ολο θεμα
flik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Άσχετο με τη συζήτησή σας αλλά το Windows Phone μου λειτουργεί και πάλι Sent from my iPhone using Insomnia To έκανες μόνος σου; Δύσκολο ήταν; Αν ναι, την οθόνη πόσο την αγόρασες και απο που; το hd7 το πηρα απο αμερικη t mobile ενω το htc radar ειναι vodafone greece. καλα η yahoo δεν εχει απαντηση στο ολο θεμα Δε ξέρω πραγματικά. Μήπως είναι προσωρινό πρόβλημα του yahoo τελικά; Αλλά εγώ θυμάμαι οτι μόνο αν είχες premier account γινόταν. Ψάξε μήπως μπορείς να κάνεις προώθηση σε gmail λογαριασμό, αλλιώς θα μπαίνεις απο IE.
geobot24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το beta εδω και λιγο παιζει: http://blogs.skype.com/en/2012/02/skype_brings_voice_and_video_c.html
geobot24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τι εννοείς? Εγω το χρησιμοποιώ κανονικά στο lumia...
gynaikabalefaghto Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα το στοιχειο που ζητατε δεν υπαρχει για την τοποθεσια σας Αυτο μου λει
privateer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 πάτα αυτό απο το κινητό σου http://www.windowsphone.com/el-GR/apps/c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51
gynaikabalefaghto Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ολα τα αναποδα σε εμενα συμβαινουν.ωραια την πρωτη φορα μου ειπε οτι απετυχε και την δευτερη φορα που ολα ηταν ενταξει μου ειπε οτι ηταν ηδη αγορασμενο και δεν μπορει να το τραβηξει το κινητο.
Cygnus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 To έκανες μόνος σου; Δύσκολο ήταν; Αν ναι, την οθόνη πόσο την αγόρασες και απο που; Το πιο δύσκολο ήταν να το λύσω και να βγάλω την οθόνη και σε αυτό με βοήθησε ένας insomniac. Άλλαξα και οθόνη και digitizer τα οποία αγόρασα από ebay και συγκεκριμένα από εδώ. Σύνολο κοντά στο 80€. Το συναρμολόγησα ο ίδιος αλλά ήθελε προσοχή και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα