Retromaniac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις την απλή έκδοση που είχα κ εγώ ... Αλλα τώρα βγήκε η universal που δουλεύει σε pc tablet mobile και στο continum και καυεβαζει και στο παρασκήνιο! Σωστός! 1
anamenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις την απλή έκδοση που είχα κ εγώ ... Αλλα τώρα βγήκε η universal που δουλεύει σε pc tablet mobile και στο continum και καυεβαζει και στο παρασκήνιο!Μετά από και αυτό το νέο σαν χρήστης windows phone προσωπικά δεν στερούμαι σε τίποτα απολυτός εν σχέση με την προηγουμένη μου εμπειρία στο android. Τώρα μακάρι να δώσουν και άδεια στις εταιρείες online poker να ανεβάσουν τις εφαρμογές τους, κάτι που βέβαια αμφιβάλλω λόγω πολιτικής της Microsoft. Σημ. Στα windows mobile έχω και κλάσης ανώτερες εφαρμαγες για youtube , με πρώτο και καλύτερο το mytube beta. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Κ εγώ πλέον είμαι φουλ καλημενος ... Βέβαια ότι καινούριο ευπροσδεκτο ... Και όλες οι βελτιώσεις επίσης ! Εγώ δουλεύω tube cast γιατί στο my tube δεν μου δείχνει τα κανάλια που έχω εγγραφη ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά με τον λογαριαμο μ !
anamenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Κ εγώ πλέον είμαι φουλ καλημενος ... Βέβαια ότι καινούριο ευπροσδεκτο ... Και όλες οι βελτιώσεις επίσης ! Εγώ δουλεύω tube cast γιατί στο my tube δεν μου δείχνει τα κανάλια που έχω εγγραφη ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά με τον λογαριαμο μ ! και εγώ είμαι paid user του Tubecast Pro λόγω casting αλλά λόγο κάποιου θέματος στο τελευταίο του update δεν λειτουργεί και ούτε να το κάνω delete μπορώ. Φαντάζομαι η μοναδική λύση είναι ένα hard reset του κινητού , αλλά για μία και μόνο εφαρμογή βαριέμαι να το κάνω.
dimitrisdim14 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Κ εγώ πληγωμένο το έχω... Αλλα έχω να κάνω cast πολύ καιρό ... Θα το τσεκάρω όμως τώρα π το λες να δω !!
Lazlow Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 με τον acrobat reader τι γινετε πεταει συνεχεια system error...πως μπορει να διορθωθει αυτο;
Retromaniac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να τα βλέπεις από τον edge ή από τον reader της Microsoft. 1
privateer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 με τον acrobat reader τι γινετε πεταει συνεχεια system error...πως μπορει να διορθωθει αυτο; βαλε xodo reader 1
Retromaniac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις κάνει το proshot; Δεν μπορώ να το βάλω σαν default camera. Δεν μου βγαίνει στις επιλογές.
κουξκουκ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια μου ξανά κολησε δεν δούλευαν οι εφαρμογές ,αποφάσισα να το κάνω hard reset μπορείτε να μου πείτε τα βηματα ;
Retromaniac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγαινε Settings/system/about/reset your phone
κουξκουκ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγαινε Settings/system/about/reset your phone Σε ευχαριστώ το έκανα άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Θα πάρουμε build σε slow/fast σήμερα;
salida Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις κάνει το proshot; Δεν μπορώ να το βάλω σαν default camera. Δεν μου βγαίνει στις επιλογές.ισχύει δεν εμφανίζεται σαν επιλογή, επειδή το δουλεύω το proshoot το έχω παρατηρήσει βαλε xodo reader φοβερή εφαρμογή το xodo 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Θα πάρουμε build σε slow/fast σήμερα; Κανονικά σε production πρέπει να πάρουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα