Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις την απλή έκδοση που είχα κ εγώ ... Αλλα τώρα βγήκε η universal που δουλεύει σε pc tablet mobile και στο continum και καυεβαζει και στο παρασκήνιο!

Σωστός!

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις την απλή έκδοση που είχα κ εγώ ... Αλλα τώρα βγήκε η universal που δουλεύει σε pc tablet mobile και στο continum και καυεβαζει και στο παρασκήνιο!

Μετά από και αυτό το νέο σαν χρήστης windows phone προσωπικά δεν στερούμαι σε τίποτα απολυτός εν σχέση με την προηγουμένη μου εμπειρία στο android.

Τώρα μακάρι να δώσουν και άδεια στις εταιρείες online poker να ανεβάσουν τις εφαρμογές τους, κάτι που βέβαια αμφιβάλλω λόγω πολιτικής της Microsoft.

Σημ. Στα windows mobile έχω και κλάσης ανώτερες εφαρμαγες για youtube , με πρώτο και καλύτερο το mytube beta.

• Like 1
Δημοσ.

Κ εγώ πλέον είμαι φουλ καλημενος ... Βέβαια ότι καινούριο ευπροσδεκτο ... Και όλες οι βελτιώσεις επίσης ! Εγώ δουλεύω tube cast γιατί στο my tube δεν μου δείχνει τα κανάλια που έχω εγγραφη ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά με τον λογαριαμο μ !

Δημοσ.

Κ εγώ πλέον είμαι φουλ καλημενος ... Βέβαια ότι καινούριο ευπροσδεκτο ... Και όλες οι βελτιώσεις επίσης ! Εγώ δουλεύω tube cast γιατί στο my tube δεν μου δείχνει τα κανάλια που έχω εγγραφη ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά με τον λογαριαμο μ !

και εγώ είμαι paid user του Tubecast Pro λόγω casting αλλά λόγο κάποιου θέματος στο τελευταίο του update δεν λειτουργεί και ούτε να το κάνω delete μπορώ. Φαντάζομαι η μοναδική λύση είναι ένα hard reset του κινητού , αλλά για μία και μόνο εφαρμογή βαριέμαι  να το κάνω.  

Δημοσ.

Έχεις κάνει το proshot; Δεν μπορώ να το βάλω σαν default camera. Δεν μου βγαίνει στις επιλογές.

ισχύει δεν εμφανίζεται σαν επιλογή, επειδή το δουλεύω το proshoot το έχω παρατηρήσει

βαλε xodo reader

φοβερή εφαρμογή το xodo

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...