salida Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) μόλις διάβασα εδώhttp://www.winbeta.org/news/no-new-builds-week-microsoft-upgrades-windows-insiders-servicesγια κάποιες μέρες δε θα δουλεύει η αλλαγή ring We are performing some upgrades this week to our services that are used to approve and monitor builds from the Development Branch to our Windows Insiders. .... If you are setting up a new device or changing rings, your device will not receive new builds available to that ring until the upgrade is complete. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2016 από salida
Retromaniac Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πριν λίγο άλλαξα σε preview και πήρα κανονικά build. Ίσως είναι για slow και fast; Ή το πρόλαβα στο τσακ; 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα κ εγώ κολλημένο tile επαφών ... Δεν ξέρω τον λόγο ... Όλα τα δοκίμασα δεν έπιασε τπτ ... Έκανα hard reset και εστρωσε κανονικά ... 1
Retromaniac Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χρήστες IPhone. Τώρα εξηγούνται όλα! http://9gag.com/tv/p/aMdYvy/first-look-apple-iphone-7-jimmy-kimmel?ref=fbl9 3
JPep04 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχαχα καθε χρονια τα ιδια Οι φαρσες του Κιμμελ ειναι φοβερες 1
Supes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χρήστες IPhone. Τώρα εξηγούνται όλα! http://9gag.com/tv/p/aMdYvy/first-look-apple-iphone-7-jimmy-kimmel?ref=fbl9 Αυτό το κάνει ο Kimmel με όλα τα hyped προιόντα τα τελευταία χρόνια Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο πάει συνεχώς σε άτομα που δεν έχουν ιδέα και που πεθαίνουν να βγουν στην τηλεόραση... 1
Retromaniac Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά φυσικά και δεν είναι έτσι οι πλειοψηφία των χρηστών, απλά τρολλάρω 2
privateer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθε update στο messenger. Ανοίγει άμεσα τώρα. Facebook οποιοι έχετε πρόβλημα με το επισημο δοκιμαστε την εφαρμογή της ms. Δουλεύει ακόμη και είναι πιο ομαλη/γρηγορη.
anamenos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθε update στο messenger. Ανοίγει άμεσα τώρα. Facebook οποιοι έχετε πρόβλημα με το επισημο δοκιμαστε την εφαρμογή της ms. Δουλεύει ακόμη και είναι πιο ομαλη/γρηγορη. σε όλα τα build;
κουξκουκ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα πάντως δεν μου έχει έρθει ακόμα από περιεργια θέλω να δω πόσο ποιο γρήγορο είναι γιατί το δικό μου αργη ,κάτι ακόμα ρε παιδια χτες άφησα το κινητό με κλειστά τα πάντα και σήμερα που το άνοιξα ήταν ενεργοποιημένο το wifi ,συμβαίνει και σε εσάς
Holism Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.winbeta.org/news/microsoft-looks-set-end-sales-lumia-phones-december-director-mentions-surface-phone
tsiv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικό είναι , ότι αγοράζει η Microsoft καταργεί σύντομα το brand του και ενσωματώνει τις λειτουργίες που την ενδιαφέρουν... Kαι με την Amiga έτσι έγινε κάποτε...
Retromaniac Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα πάντως δεν μου έχει έρθει ακόμα από περιεργια θέλω να δω πόσο ποιο γρήγορο είναι γιατί το δικό μου αργη ,κάτι ακόμα ρε παιδια χτες άφησα το κινητό με κλειστά τα πάντα και σήμερα που το άνοιξα ήταν ενεργοποιημένο το wifi ,συμβαίνει και σε εσάς Το wifi ανοίγει αυτόματα σε μία ώρα σαν default επιλογή. Πρέπει να επιλέξεις να ανοίγει manual...
κουξκουκ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το wifi ανοίγει αυτόματα σε μία ώρα σαν default επιλογή. Πρέπει να επιλέξεις να ανοίγει manual... Από που το κάνω αυτό,σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση Το βρήκα δε ευχαριστώ πολύ
Xristaras12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το messenger πήρε γκάζια στο άνοιγμα,επιβεβαιώνω. Ειδικά στο 435 και αυτό και το FB κάνουν τρομερά πολύ ώρα να ανοίξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα