Chrysostomos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μα φίλε μου τι να προλάβει ;;; φεεις και ινστα χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν ούτε μια σωστή εφαρμογή ; δύσκολα με βλέπω εδώ μέσα παιδία ,το θέμα δεν είναι τι ζητάω τα βασικά χριαζομαι και αυτά που λέω σίγουρα ειναι δεν είπα πως δεν ξέρεις τις θες,ρίξε μια καλύτερη ματια σε τι έγραψα. Και βασικά το λειτουργικό σαν λειτουργικό,αν και βάρυνε αισθητά,είναι μια χαρά. Με τις εφαρμογές έχουμε πρόβλημα. Και εμενα έτσι μισό λεπτό να ανοίξει και μετά σύρσιμο και στο σκρολλινγκ σύρσιμο δεν υπάρχει σε εμένα με 640. μόνο να ανοίξει αργεί.
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι φίλε παρεξηγησες δεν ήθελα να σε πρόσβαλω, αν το έκανα συγνώμη με την μικροσοφτ είμαι τσατισμένος εσείς δεν φτετε σε τίποτα το αντίθετο με βοηθάτε,ήξερα ότι θα είναι δύσκολο αλλα όχι και έτσι
Chrysostomos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 δεν τρέχει τίποτα ρε συ. Δεν είναι δύσκολο,απλά σε βγάζει από ότι είχες συνηθίσει. 1
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ήμουν του Facebook με το g4 που είχα και δεν είχα τέτοια θέματα στα τελευταιες συσκευές ,γι αυτό ίσως να μου κακοφάνηκε τοσο
Chrysostomos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το facebook δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με ότι ήξερες μέχρι τώρα. Και είναι και επίσημη εφαρμογή διάολε... 1
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσως να το δουλεύω μέσα από τον μπροσγουερ και με μουλτιτασκ να βλέπω πιοι είναι μέσα από την εφαρμογή μεσενγκερ που δείχνει να δουλεύει ποιο καλά
Chrysostomos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 μωρέ και το fb σχετικά καλά δουλεύει,αλλά όχι όσο καλά θα μπορούσε. Πχ τρώει και τα κλεισίματα του. Αλλά όπως είπα τα πάει σχετικά καλά. 1
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πρην λίγο είχα τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να ανοιξη ????
Xristaras12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πρην λίγο είχα τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να ανοιξη ???? ναι καλά είσαι,αν το έχεις περασμένο στην κάρτα μνήμης, μετέφερέ το στην μνήμη συσκευής. Εμένα έτσι πλέον την πρώτη κρασάρει και την δευτερη ανοίγει κανονικά. Δυστυχώς εκανες κακή επιλογή απο το G4 να πας σε WP, τα μισά πράγματα δεν ειναι όπως τα περιμένεις και τα υπόλοιπα υπολειτουργούν Για τηλέφωνα και φωτογραφίες καλά είναι μέχρι στιγμής 1
teo20net Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Η επίσημη είναι που έχει θέματα. Της Microsoft δουλεύει μια χαρά σε εμένα.
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πως το βλέπω παιδια που είναι εγκατεστημένες οι εφαρμογές ;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ρυθμίσεις,πρώτη επιλογή(δεν θυμάμαι πως λέγεται νομίζω σύστημα),χώρος αποθήκευσης και επιλέγεις η μνημη συσκευης η κάρτα και βλέπεις που ειναι τι. επίσης απο εκει μπορεις να ορίσεις που θα μπαίνουν οι νέες εφαρμογές γενικότερα,μερικές όμως δεν πάνε στην κάρτα μνήμης(πχ messenger) 1
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια μου στέλνει συνέχεια υδοποιηση ότι πρέπει να φτιάξω το Microsoft acc μου πως το κάνω αυτό ;και κάτι ακόμα έπεσα για ύπνο και το φόρτιζα και γέμισε πειρπου 40% έτσι είναι ;,γιατί έχει πολύ μικρή μπαταρία
Xristaras12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια μου στέλνει συνέχεια υδοποιηση ότι πρέπει να φτιάξω το Microsoft acc μου πως το κάνω αυτό ;και κάτι ακόμα έπεσα για ύπνο και το φόρτιζα και γέμισε πειρπου 40% έτσι είναι ;,γιατί έχει πολύ μικρή μπαταρία τι έξοδο γράφει ο φορτιστής; δώσε ενα screenshot με το τι σου γράφει(πατάς power+vol up)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα