Chrysostomos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 το 640 πάντα δεν το είχε? Ο.ο Ακριβώς. . Το 950 πότε το πήρε ; Είμαι απ' τους πρώτους ή τους τελευταίους; το δεύτερο.
Retromaniac Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 το 640 πάντα δεν το είχε? Ο.οΣε Windows 10; Δεν ειμαι σίγουρος για αυτό το είπα. Σε Windows 8 το είχε πάντα.
Chrysostomos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε 8,1 και σε 10 το είχε πάντα. 1
cameranek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Σε Windows 10; Δεν ειμαι σίγουρος για αυτό το είπα. Σε Windows 8 το είχε πάντα. εμένα στα 640 το είχα πάντα
Retromaniac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω βγάλει την 1.6.5 phone pins. Όσοι το έχετε απεγκαταστήσει λόγω reset και δεν το βρίσκεται, θα το βρείτε στο store/my library. Έχει μπει opacity selection για τις φωτογραφίες, custom text, εμφάνιση τηλεφωνικής γραμμής στο tiles, και στα pinned contacts σου λέει με τι profile/γραμμή έχουν γίνει pin. Ψάχνω τρόπο να βάλω και χρώμα χωρίς να χρειασθεί να επέμβω στην εικόνα, αλλά μάλλον δεν θα την γλιτώσω... 3
salida Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω βγάλει την 1.6.5 phone pins. Όσοι το έχετε απεγκαταστήσει λόγω reset και δεν το βρίσκεται, θα το βρείτε στο store/my library. Έχει μπει opacity selection για τις φωτογραφίες, custom text, εμφάνιση τηλεφωνικής γραμμής στο tiles, και στα pinned contacts σου λέει με τι profile/γραμμή έχουν γίνει pin. Ψάχνω τρόπο να βάλω και χρώμα χωρίς να χρειασθεί να επέμβω στην εικόνα, αλλά μάλλον δεν θα την γλιτώσω... ρετρό ? έφτιαξες το θέμα με τις merged επαφές βλέπω... έκανες δουλίτσα πάλι, μπράβο!!! 2
Retromaniac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ρετρό ? έφτιαξες το θέμα με τις merged επαφές βλέπω... έκανες δουλίτσα πάλι, μπράβο!!! Α ναι και αυτό! Thanx! 1
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια καλησπέρα μόλις μου ήρθε το κινητό (650)και δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Είμαι τελείως νέος χρήστης windows phone παιδιά κάντε το μου πολύ απλα σας παρακαλώ άμα μπορείτε
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μου λέει ποιον λογαριασμό θέλω να επιλέξω και όταν το κάνω μου λέει περιμένετε λίγο και μετα με πετάει We encountered a error.please try singing again an later 1
Retromaniac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Στα settings/accounts τον έχεις δηλώσει;
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον όχι βλέπω και στέλνω Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ ευτυχώς που σε πέτυχα μέσα με έσωσες αυτό ήταν ????
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 τίποτα retro δε φτιαχνεις και καμμια εφαρμογη τυπου shazam?? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα