Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω βγάλει την 1.6.5 phone pins.

Όσοι το έχετε απεγκαταστήσει λόγω reset και δεν το βρίσκεται, θα το βρείτε στο store/my library.

Έχει μπει opacity selection για τις φωτογραφίες, custom text, εμφάνιση τηλεφωνικής γραμμής στο tiles, και στα pinned contacts σου λέει με τι profile/γραμμή έχουν γίνει pin.

Ψάχνω τρόπο να βάλω και χρώμα χωρίς να χρειασθεί να επέμβω στην εικόνα, αλλά μάλλον δεν θα την γλιτώσω...

• Like 3
Δημοσ.

Έχω βγάλει την 1.6.5 phone pins.

Όσοι το έχετε απεγκαταστήσει λόγω reset και δεν το βρίσκεται, θα το βρείτε στο store/my library.

Έχει μπει opacity selection για τις φωτογραφίες, custom text, εμφάνιση τηλεφωνικής γραμμής στο tiles, και στα pinned contacts σου λέει με τι profile/γραμμή έχουν γίνει pin.

Ψάχνω τρόπο να βάλω και χρώμα χωρίς να χρειασθεί να επέμβω στην εικόνα, αλλά μάλλον δεν θα την γλιτώσω...

ρετρό ? έφτιαξες το θέμα με τις merged επαφές βλέπω... έκανες δουλίτσα πάλι, μπράβο!!!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα μόλις μου ήρθε το κινητό (650)και δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Είμαι τελείως νέος χρήστης windows phone παιδιά κάντε το μου πολύ απλα σας παρακαλώ άμα μπορείτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...