Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 και το θέμα ειναι οτι δεν το βρίσκει κιόλας,με την πρόφαση δεν το "επιασε" ας έγραφε η βάση δεδομένων μου ειναι ΓΤΠ ως WP app και θα το καταλάβαινα δεν μπορεί να με ξεφτιλίζουν έτσι κάτι ΖΤΕ του 70αρικου όπως τα έχουμε πει και πολλές φορές,δεν υπάρχει υποστήριξη,βγάζουν κάτι απλά για να βγάλουν και το παρατάνε.
teo20net Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 και το θέμα ειναι οτι δεν το βρίσκει κιόλας,με την πρόφαση δεν το "επιασε" ας έγραφε η βάση δεδομένων μου ειναι ΓΤΠ ως WP app και θα το καταλάβαινα δεν μπορεί να με ξεφτιλίζουν έτσι κάτι ΖΤΕ του 70αρικου όπως τα έχουμε πει και πολλές φορές,δεν υπάρχει υποστήριξη,βγάζουν κάτι απλά για να βγάλουν και το παρατάνε. Η πλάκα είναι ότι ώρες ώρες που το Iphone6 της γυναίκας δεν πιάνει τίποτα, εμένα τα βρίσκει σε 3 δευτερόλεπτα. Άλλα αυτό συμβαίνει μια στις πενήντα, τουτέστιν 2 στις 100,με εννοείς; Χαχαχα
KwstasXt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 και το θέμα ειναι οτι δεν το βρίσκει κιόλας,με την πρόφαση δεν το "επιασε" ας έγραφε η βάση δεδομένων μου ειναι ΓΤΠ ως WP app και θα το καταλάβαινα δεν μπορεί να με ξεφτιλίζουν έτσι κάτι ΖΤΕ του 70αρικου όπως τα έχουμε πει και πολλές φορές,δεν υπάρχει υποστήριξη,βγάζουν κάτι απλά για να βγάλουν και το παρατάνε. Απο την στιγμη που δεν ενημερωνονται οι εφαρμογες ετσι θα ειναι, ακομα και android του 20ρικου θα σε περναει.
privateer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σε εμενα το Shamaz δουλευει αψογα. Επισης αναγνωριση μουσικής εχει και η Cortana (Οσοι την εχουν ενεργοποιημενη). 1
Xristaras12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σε εμενα το Shamaz δουλευει αψογα. Επισης αναγνωριση μουσικής εχει και η Cortana (Οσοι την εχουν ενεργοποιημενη). βάζω απ το λαπτοπ να παίξει αυτό με μέτρια ένταση. 3/4 we didn't quite catch that. 1/4 Στα υπόλοιπα άστο καλύτερα όλο δεν τα πιάνει η γράφει κάτω (couldn't find a match)
hliastsek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο οι εφαρμογές μένουν χωρίς update τι ακριβώς περιμένετε;
dimitrisdim14 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα το shazam τα βρίσκει όλα ... Οτι έχω βάλει μέσα σε 4-5 δευτερόλεπτα πάντως
tsiv Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο οι εφαρμογές μένουν χωρίς update τι ακριβώς περιμένετε; Εγώ προσωπικά δεν περιμένω τίποτα. Γι' αυτό και το έδωσα. Ασχολήθηκα πέρυσι , τα πάράτησα... ασχολήθηκα φέτος , τα παράτησα πάλι... του χρόνου βλέπουμε...
cameranek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Βγήκε νέο lagdroit galaxy bomb! Είναι λέμε μπόμπα! Και τσάμπα! Τρέχω να πάρω μερικά... 2
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σε εμενα το Shamaz δουλευει αψογα. Επισης αναγνωριση μουσικής εχει και η Cortana (Οσοι την εχουν ενεργοποιημενη). μου θυμιζεις πως ενεργοποεις την cortana? ευχαριστω
privateer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 βάζω απ το λαπτοπ να παίξει αυτό με μέτρια ένταση. 3/4 we didn't quite catch that. 1/4 Στα υπόλοιπα άστο καλύτερα όλο δεν τα πιάνει η γράφει κάτω (couldn't find a match) Το βρηκε σε 1sec. Δες μην παιζει τιποτα με τα μικροφωνα σου. Μηπως εχεις το 930? 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 παντως η cortana δουλευει σε εμενα τουλαχιστον πολυ καλυτερα απο το shazam
Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το βρηκε σε 1sec. Δες μην παιζει τιποτα με τα μικροφωνα σου. Μηπως εχεις το 930? 435. Πως μπορώ να δω αν έχει κάτι; στην εγγραφή φωνής/καταγραφή βίντεο ο ηχος είναι μια χαρά.
privateer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Κατέβασε το Lumia phone test application και κάνε το τεστ για τα μικροφωνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα