Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο πλακακι του ημερολογιου αλλαζει η ημερομηνια ?

μπες λίγο στα review του store ή στο feedback hub να πεθάνεις στα γέλια...

FYI κολλάει σχεδόν κάθε μέρα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι στην τελευταια εκδοση το gps δεν κλειδωνει ευκολα. Εχει καποια αποκληση από την πραγματικη μας θεση για αυτό δεν ξεκιναει η φωνητικη πλοηγηση.

Απ ότι διαβαζω ειμαστε αρκετοι με αυτό το προβλημα

Ναι το πρόβλημα είναι όντως αυτό, Εχει κάποια μέτρα απόκλιση απο την πραγματική μας θέση και οταν ξεκινάς πλοήγηση σε προτρέπει να πας στο σημείο εκκίνησης ωστε να ξεκινήσει. Μετα σε καθοδηγεί κανονικά με φωνητική πλοήγηση! Αλλα ξέρουμε αν αυτο προκλήθηκε απο το aniversary η απο bug σε συγκεκριμένη έκδοση στους χάρτες? Στους χάρτες είναι τελικά το κάνει και στο 920 που δεν εχει aniversasy.

Δημοσ.

Ναι το πρόβλημα είναι όντως αυτό, Εχει κάποια μέτρα απόκλιση απο την πραγματική μας θέση και οταν ξεκινάς πλοήγηση σε προτρέπει να πας στο σημείο εκκίνησης ωστε να ξεκινήσει. Μετα σε καθοδηγεί κανονικά με φωνητική πλοήγηση! Αλλα ξέρουμε αν αυτο προκλήθηκε απο το aniversary η απο bug σε συγκεκριμένη έκδοση στους χάρτες? Στους χάρτες είναι τελικά το κάνει και στο 920 που δεν εχει aniversasy.

Δεν είναι στους χαρτες .Χρησιμοποιώ και αλλα προγράμματα που θελουν gps και ουτε σε αυτά κλειδωνει ευκολα

Δημοσ.

κάποιος ρώτησε πίσω σχετικά με τις φωνητικές οδηγίες.

βγήκα το πρωί εξω σήμερα με τα πόδια και εβαλα να με πάει καπου.Μια χαρά μίλησε(σε 100 μετρά στριψτε κλπ)

το gps σε μένα με βρίσκει μετά απο 10-15 δευτερόλεπτα.Στην αρχή με βγάζει 1 στενό πιο μακρια και είμαι με γκρί τελίτσα αλλα μολις με κλειδώσει γίνεται πορτοκαλί(φαντάζομαι είναι πορτοκαλί επειδή τέτοιο χρώμα έχω στο θέμα)

Δημοσ.

κάποιος ρώτησε πίσω σχετικά με τις φωνητικές οδηγίες.

βγήκα το πρωί εξω σήμερα με τα πόδια και εβαλα να με πάει καπου.Μια χαρά μίλησε(σε 100 μετρά στριψτε κλπ)

το gps σε μένα με βρίσκει μετά απο 10-15 δευτερόλεπτα.Στην αρχή με βγάζει 1 στενό πιο μακρια και είμαι με γκρί τελίτσα αλλα μολις με κλειδώσει γίνεται πορτοκαλί(φαντάζομαι είναι πορτοκαλί επειδή τέτοιο χρώμα έχω στο θέμα)

Χωρις δεδομενα?

Δημοσ.

Το χρησιμοποίησα τις προάλλες σε ταξίδι 180 περίπου χιλιόμετρα και μέσα από πόλη και τα πήγε μια χαρά (640LTE με .82)

Ωστόσο στο εξωτερικό όταν είχα πάει ήταν σχεδόν άχρηστο, αργούσε άπειρα να κλειδώσει, δοκιμασμένο σε  χώρες.

Στην Γαλλία η μόνη εξαίρεση κλείδωνε μια χαρά...

Δημοσ.

Χωρις δεδομενα?

σωστά δεν το έγραψα τούτο.Με δεδομένα ενεργά πάντα,νόμιζα χωρίς δεδομένα δεν θα μου βγάλει την διαδρομή κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν εχει θέμα στο κλείδωμα σε 10 - 15 δευτερόλεπτα και έμενα κλειδώνει χωρίς δεδομένα χωρίς τπτ απλά κλειδώνει με μια διαφορα απο το σημείο εκκίνησης κ σου λεει πάνε στο σημείο κ μολις κουνηθείς και πας ξεκινάει.... 

Δημοσ.

Εμενα με την 67 οχι απλα εξαφανιστηκε η χτεσινη.

Παω για την 103

Πηγα στην 103 αλλα το πλακακι της ημερομηνίας δε λεει να ανανεωθει.

Δημοσ.

Πηγα στην 103 αλλα το πλακακι της ημερομηνίας δε λεει να ανανεωθει.

το έχουμε ξαναπεί αν κολλάει το πλακάκι επιβεβαιωνεις αν είναι ενεργοποιημενες οι υπηρεσίες παρασκηνίου στo "Αλληλογραφία και Ημερολόγιο" και μετά ανοίγεις το ημερολόγιό στην σημερινή ήμερα, θα πατήσεις να προσθέσεις "νέο συμβάν" βάλε ενα οποιοδήποτε όνομα κ αφού το προσθέσεις περίμενε περίπου 10 δευτερόλεπτα και διέγραψε το. μετά απο 10 περίπου πάλι δευτερόλεπτα κλείσε εντελώς το ημερολόγιο και θα εχει φτιάξει  :) 

Δημοσ.

το έχουμε ξαναπεί αν κολλάει το πλακάκι επιβεβαιωνεις αν είναι ενεργοποιημενες οι υπηρεσίες παρασκηνίου στo "Αλληλογραφία και Ημερολόγιο" και μετά ανοίγεις το ημερολόγιό στην σημερινή ήμερα, θα πατήσεις να προσθέσεις "νέο συμβάν" βάλε ενα οποιοδήποτε όνομα κ αφού το προσθέσεις περίμενε περίπου 10 δευτερόλεπτα και διέγραψε το. μετά απο 10 περίπου πάλι δευτερόλεπτα κλείσε εντελώς το ημερολόγιο και θα εχει φτιάξει  :) 

Εγω λεω ότι δε μου ανανεωνει την ημερομηνια στο πλακακι

Μολις περασει το 24ωρο απλα εξαφανίζεται η παλια.

Για συμβαντα δεν το εχω δοκιμασει.

Αμα το διαγραψω και το ξανακαρφιτσωσω η ημερομηνια εμφανίζεται κανονικα.

Ενοειτε ότι όλα είναι ρυθμισμένα όπως πρεπει.

• Like 1
Δημοσ.

τα λινκ από το appraisin σας δουλεύουν ? εμένα στέλνουν λάθος και σβηνω χειροκίνητα μέρος της διεύθυνσης για να δουλέψει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...