Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχεις το ίδιο πρόβλημα με το store και με wifi και 3g ??

Με wifi εχω προβλημα, με 3g δε δοκιμασα....θα ποσταρω σε λιγο να σου πω...παντως βγαζει διαφορετικο κωδικο σφαλματος..τον προηγουμενο κωδικο σφαλματος ειναι παραπανω!

*edit: Παλι τον ιδιο κωδικο σφαλματος δινει!!

Δημοσ.

Στην 10586.545 εχω φοβερο battery drain που δεν ξερω απο που προκαλειται. Αρχισε να μου το κανει μετα το update στην τελευταια εκδοση, και το ακομη πιο περιεργο ειναι οτι δεν εχω εγκαταστησει νεες εφαρμογες εδω και καιρο

Για παραδειγμα, το αφησα το βραδυ με 85% μπαταρια και το πρωι το βρηκα σε battery saver με 19% με ολα κλειστα.

Στις εφαρμογες παρασκηνιου δεν βλεπω κατι περιεργο. Για δοκιμη εχω βαλει ολες τις εφαρμογες να μην εκτελουνται στο παρασκηνιο και το παρακολουθω να δω πως θα παει. Μπορω να δοκιμασω κατι αλλο εκτος του hard reset?

To hard reset προσπαθω να το αποφυγω γιατι δεν θελω να χασω τις συνομιλιες σε viber, whatsapp

Δημοσ.

Είναι προσωπική μου άποψη σύμφωνα με την εμπειρία μου και όχι βάση χρημάτων.

Έχω αποκτήσει 3 συσκευές (i-phone , android , Windows) με ενσωματωμένες μπαταρίες και μνήμη και ήταν και οι 3 ΠΑΝΤΕΛΩΣ απροβλημάτιστες.

Kαι αυτές εγω τις λέω ΣΟΒΑΡΕΣ συσκευές... B)

Και εννοείται όλες μίας sim

Ε ναί, καί; Αυτό τι σημαίνει ότι όσες συσκευές έχουν περισσότερες δυνατότητες απ' αυτές που προανέφερες είναι αναξιόπιστες & προβληματικές;

το win10 δεν λέει τίποτα. Ακριβή έκδοση πες.

10.0.14393.67 αδερφέ ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στην 10586.545 εχω φοβερο battery drain που δεν ξερω απο που προκαλειται. Αρχισε να μου το κανει μετα το update στην τελευταια εκδοση, και το ακομη πιο περιεργο ειναι οτι δεν εχω εγκαταστησει νεες εφαρμογες εδω και καιρο

Για παραδειγμα, το αφησα το βραδυ με 85% μπαταρια και το πρωι το βρηκα σε battery saver με 19% με ολα κλειστα.

Στις εφαρμογες παρασκηνιου δεν βλεπω κατι περιεργο. Για δοκιμη εχω βαλει ολες τις εφαρμογες να μην εκτελουνται στο παρασκηνιο και το παρακολουθω να δω πως θα παει. Μπορω να δοκιμασω κατι αλλο εκτος του hard reset?

To hard reset προσπαθω να το αποφυγω γιατι δεν θελω να χασω τις συνομιλιες σε viber, whatsapp

κάνε ενα soft reset μήπως εχει κολλήσει κάτι.

κράτα το power πατημένο μέχρι να κλείσει(δεν τραβάς κάτω για απενεργοποίηση που γράφει) και έπειτα το αφήνεις

Να πω και γω την αλήθεια μου στην 14393.67 ύστερα απο μερικές φορτίσεις έχω αρχίσει να έχω "σχεδόν" την ίδια κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την 10586.494

Δημοσ.

Ελπίζω μη βαρεθείτε...για αρχή :P

πριν καμία εβδομάδα πείρα το lumina 735 να το εχω για δεύτερο μιας και θα πάω στρατό να πάρω αυτό Κλτρ απο το μπεεεε μ,κυριολεκτικά μιλάμε εχω καρκίνιασει απο το λειτουργικό μιλάμε απίστευτη ταλαιπωρία με αποτέλεσμα να μην καταφέρνω και τπτ. Με κάνει πραγματικά να εύχομαι να μ το κλέψουν στο στρατό αν δεν το εχω σπάσει μέχρι τότε.

εχω και τα τρία λειτουργικά και μπορω να πω ότι τα χειρίζομαι με απίστευτη άνεση τα αλλά δυο αλλά αυτό ειναι το κάτι άλλο

θέλω να μ πείτε ενα αππ που αντικαθιστά το bs player καθώς κάθε άλλο που εχω βρει ειναι ένας καρκίνος και μισος.

εχω το ccplayer το οποίο θεωρώ άχρηστο μέχρι στιγμής,καθώς κατέβασα για δοκιμή ενα επεισόδιο big bang theory να τεστάρω αν δουλεύει (το κατέβασα με το wp torrent),

δεν μ το βρίσκει με τπτ,

ενώ μπορω να το ανοίξω κανονικά μέσα απο το wp torrent χωρίς να εχω όμως υπότιτλους που αυτό ειναι που με απασχολεί.

προτείνεται μ αν μπορεί ταξί τα Κλτρ app για να κατεβάζω torrent και ότι πιο παραπλήσιο σε bs player.... :P

Μπας και ηρεμήσουν τα νεύρα μ :P

Δημοσ.

Για video στα WP βάλτε  MoliPlayer Pro

Το πληρώνεις βέβαια αλλά παίζει κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ

Στα 7 χρόνια που ασχολούμαι με smartphones είναι η μόνη εφαρμογή που έχω πληρώσει και αξίζει το κάθε cent που έδωσα B)

Δημοσ.

Αφαίρεσαν το ραδιόφωνο. Κωμικοτραγικοί εκεί στη ms. Ο λόγος μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι;

Μην ψαρώνεις, θα βάλουν τηλεόραση στο επόμενο update. :)

• Like 2
Δημοσ.

Αφαίρεσαν το ραδιόφωνο. Κωμικοτραγικοί εκεί στη ms. Ο λόγος μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι;

Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές στο store.

Ακόμη και μία ελληνική.

Ψάξε FM RADIO και ΡΑΔΙΟ

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές στο store.

Ακόμη και μία ελληνική.

Ψάξε FM RADIO και ΡΑΔΙΟ

Σε ευχαριστώ φίλε μου, έβαλα την ελληνική για να κάνω δουλειά.

Το επόμενο update θα είναι nougat και θα έχει ραδιόφωνο, τηλεόραση, dvd, vhs, καφετιέρα και αποχυμωτή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...