Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

14393.67 (redstone1) . Αξίζει να την περάσω σε 950 η θα ψάχνω να βρω μπαταρία;; κατά τα αλλα υπάρχουν βελτιώσεις;;

Μακριά από .67 και μετά γιατί δεν θα έχεις μπαταρία.

Αν θες βάλε την φαστ 14905 που είναι οκ.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να μείνω δηλαδή με 10586.545 ;;επειδή γνωρίζεις πολλά τι δεν πάει καλά στην Redstone ;; επίσης αν έχω ήδη κάνει αναζητηση για ενημερώσεις ,μου έχει βγάλει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλα δεν έχω κάνει λήψη μπορώ να το ακυρώσω κάπως ;

Να μείνω δηλαδή με 10586.545 ;;επειδή γνωρίζεις πολλά τι δεν πάει καλά στην Redstone ;; επίσης αν έχω ήδη κάνει αναζητηση για ενημερώσεις ,μου έχει βγάλει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλα δεν έχω κάνει λήψη μπορώ να το ακυρώσω κάπως ;

Δεν έχει θέματα, με την .67 είσαι οκ. Δεν ρουφάει τόσο μπαταρία όσο η .85. Απλά αν μπορείς να περιμένεις καλό είναι. Σίγουρα η επόμενη θα είναι καλύτερη.

Αν πας σε 14905 μετά δεν έχει γύρισμα, να ξέρεις. Τώρα η 14905 είναι καλή, μετά;

• Like 1
Δημοσ.

Η .67 έχει πρόβλημα με την μπαταρία και η .82 Δοκιμασμένο στα 2 Lumia 640ds που έχω. Καλλίτερα να βάλει την 14950 που είναι καλή και να βγει από insider. Εγώ αυτό έκανα στο ένα κινητό. Στο δεύτερο θα δοκιμάζω, μην γίνει καμία στραβή πάλι.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν μπείτε σε fast ring αν θέλετε μπαταρία...αλλιως κάντε ενημερωση σε 85,86 κλπ... Είμαι σε fast ring και ησύχασα!! Ένα πράγμα όμως....εχω βάλει να μην εκτελείται στο παρασκηνιο το Instagram και ενεργοποιημένο το battery saver παρολαυτα μου ρχονται ειδοποιήσεις!!! Τι κάνω;;

Δημοσ.

Λοιπόν μπείτε σε fast ring αν θέλετε μπαταρία...αλλιως κάντε ενημερωση σε 85,86 κλπ... Είμαι σε fast ring και ησύχασα!!

από χθες δεν λέω για το πρόβλημα με την μπαταρία; Τέλος πάντων θρύλε θεέ πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε για την φαστ . Εγώ έχω 2 ίδια κινητά για να τσεκάρω, όποιος θέλει να κάνει πειράματα σε ένα κινητό χωρίς εφεδρικό, ας κάνει.
  • Like 2
Δημοσ.

Μήπως να αποφασίσουμε σε πια έκδοση είμαστε...

.82, .85 ή .86???

Η .82 είναι η τελευταία rs1

Αν κάποιος έχει άλλη να βάλει screen shot

post-201896-0-36504900-1471642813_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Η .82 είναι. Απλά την γράφει κάποιος λάθος, μετά την γράφουμε και οι υπόλοιποι. Δεν υπάρχει άλλη....

Μην κολάμε...

Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα.

Threshold 2 (Προηγούμενο branch)

Public Release 10.0.10586.545

Redstone 1 aka Anniversary Update (Τρέχων branch)

Public Release 10.0.14393.67 (Τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία)

Release Preview 10.0.14393.82 (Τρώει πολύ μπαταρία)

Redstone 2

Slow Ring Δεν έχει βγει

Fast Ring 10.0.14905.1000 (Μπαταρία OK)

Οπότε για να ξέρετε τι παίρνετε.

Non insiders: 10.0.14393.67 (Redstone 1)

Release Preview: 10.0.14393.82 (Redstone 1)

Slow Ring: - (Redstone 2)

Fast Ring: 10.0.14905.1000 (Redstone 2)

Αν θέλετε την γνώμη μου, για να μην έχετε περιπέτειες βάλτε την .67 που πάει καλά και αγνοήστε την .82. Περιμένετε την επόμενη public release (ή release preview).

Αν πάτε σε redstone 2, πάει πολύ καλά, αλλά σε λίγο καιρό θα δεχθεί πολλές αλλαγές και μπορεί να έχετε προβλήματα. Όσοι έχετε συνηθίσει το fast ring και γουστάρετε, πηγαίνετε rs2. Αλλιώς rs1.

Αυτά...

ΥΓ. Ένα screenshot από την εφαρμογή μου. Κάντε click επάνω στην εικόνα για να την δείτε σωστά.

Ξεκίνησα την υποβολή. Θα είναι μόνο για testing για καμιά εβδομάδα. Όποιος θέλει να την δοκιμάσει και να μου δώσει feedback, ας μου πει να του στείλω κωδικό τις επόμενες μέρες...

post-247172-0-90942100-1471646709_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Ρετρό εγώ θα έλεγα καλλίτερα στην 14905 που συμφωνούμε όλοι ότι είναι οκ, και μετά βγαίνουν από insider και μένουν εκεί. Αυτό έκανα στο βασικό κινητό, και στο δεύτερο που δεν με νοιάζει έχω την φαστ για τσεκάρισμα. Η .67 και η .82 τρώνε πολύ μπαταρία.

Δημοσ.

Ρετρό εγώ θα έλεγα καλλίτερα στην 14905 που συμφωνούμε όλοι ότι είναι οκ, και μετά βγαίνουν από insider και μένουν εκεί. Αυτό έκανα στο βασικό κινητό, και στο δεύτερο που δεν με νοιάζει έχω την φαστ για τσεκάρισμα. Η .67 και η .82 τρώνε πολύ μπαταρία.

Το κακό με αυτη την λύση είναι ότι δεν θα ξαναπάρεις updates, ενώ αυτοί στην 14393 θα παίρνουν συνέχεια updates και θα βελτιωθούν περισσότερο από την 14905.1000 που θα είσαι κολλημένος.

Μονο σε μένα η .82 τρώει λιγότερη μπαταρία; :P

Ρέτρο στείλε...

Μόλις γίνει accept στο store γιατί ακόμη δεν μου δίνει κωδικούς.

Δημοσ.

Εγώ έχω δυο 640ds. Σε ίντερνετ και σου κρατάει; Εμένα σε 3 ώρες έφαγε 50%. Τώρα με την 14905 και στα δυο κινητά σε 3 ώρες τρώει 35%

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...