Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω τον Retromaniac οτι το πρώτο updade σε RS2 είναι το καλύτερο έως σήμερα, ιδιαίτερη εντύπωση μου έχει κάνει ότι έχει γίνει πάρα πολύ ομαλή η κίνηση όταν κανείς scroll down στον edge. Επιπρόσθετα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο τα κολλήματα κατά την επιστροφή στην αρχική οθόνη, πολύ ευπρόσδεκτοι είναι οι νέοι ήχοι ειδοποιήσεων και φυσικά τα actionable notifications στις αναπάντητες κλήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

14393.67 (redstone1) . Αξίζει να την περάσω σε 950 η θα ψάχνω να βρω μπαταρία;; κατά τα αλλα υπάρχουν βελτιώσεις;;

πάνε κατευθείαν στην .86 (insider--->release preview)

Δημοσ.

Δυο προβλήματα βλεπω στην 67

Δεν ανανεώνεται η ημερομηνια στο πλακακι (μικρο το κακο)

Το gps χειροτερεψε .(σοβαρο πρόβλημα).

Δημοσ.

14393.67 (redstone1) . Αξίζει να την περάσω σε 950 η θα ψάχνω να βρω μπαταρία;; κατά τα αλλα υπάρχουν βελτιώσεις;;

Γνώμη μου, περίμενε καλύτερα την επόμενη. Ούτε η .67 ούτε η .86 είναι ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Γνώμη μου, περίμενε καλύτερα την επόμενη. Ούτε η .67 ούτε η .86 είναι ότι καλύτερο.

Να μείνω δηλαδή με 10586.545 ;;επειδή γνωρίζεις πολλά τι δεν πάει καλά στην Redstone ;; επίσης αν έχω ήδη κάνει αναζητηση για ενημερώσεις ,μου έχει βγάλει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλα δεν έχω κάνει λήψη μπορώ να το ακυρώσω κάπως ;

Να μείνω δηλαδή με 10586.545 ;;επειδή γνωρίζεις πολλά τι δεν πάει καλά στην Redstone ;; επίσης αν έχω ήδη κάνει αναζητηση για ενημερώσεις ,μου έχει βγάλει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλα δεν έχω κάνει λήψη μπορώ να το ακυρώσω κάπως ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...