Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα λένε ότι θα κάνουν refactoring σύντομα για να προσθέσουν νέα features...

Refactoring σημαίνεις αλλαγές στο API. Με την σειρά του σημαίνει αρχίζουν πανηγύρια...

Προς το παρών bug fixes κάνουν. Ότι κάνανε και στην rs1.

Οπότε δεν μπορώ να σου πω έλα...

Καλύτερα μείνετε στην .67 και περιμένετε κάτι μετά την .85

Πιστεύω ότι αν μπείτε στο feedback hub θα έχει πλημμυρήσει από reports για την .85.

Βγήκε και έκδοση facebook official, εκτός beta

• Like 2
Δημοσ.

Βγήκε και έκδοση facebook official, εκτός beta

Ένα απο τα "κακά" που έχουν οι fb inc είναι ο τρομερά μεγάλος χρόνος που κάνει για να το περάσει.

και η beta το ίδιο.

Πατάω να κατέβει μένει στο 1ΜΒ για αρκετή ώρα,μπορεί και κανένα 3λεπτο,κατεβάζει 100ΜΒ και μετά αλλα 3-5 λεπτά για να το περάσει.

• Like 2
Δημοσ.

*Ενώ έχω επιλέξει fast ring λέει πως είναι ενημερωμένη η συσκευή μου...πρεπει να περιμένω λιγάκι;;

Restart σου ζήτησε; Αν όχι, θα σου ζητήσει σε λίγο με notification, και τότε θα το δει...

Ένα απο τα "κακά" που έχουν οι fb inc είναι ο τρομερά μεγάλος χρόνος που κάνει για να το περάσει.

και η beta το ίδιο.

Πατάω να κατέβει μένει στο 1ΜΒ για αρκετή ώρα,μπορεί και κανένα 3λεπτο,κατεβάζει 100ΜΒ και μετά αλλα 3-5 λεπτά για να το περάσει.

Το έχω πάρει πρέφα.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν κάνει και γίνεται αυτό σε την εφαρμογή.

• Like 2
Δημοσ.

*Ενώ έχω επιλέξει fast ring λέει πως είναι ενημερωμένη η συσκευή μου...πρεπει να περιμένω λιγάκι;;

Πάτα 5-6 φορές μέχρι να ξεκινήσει, το κάνει συνέχεια...
Δημοσ.

Όταν κάνεις επαναφορά ξαναπερνά την ίδια έκδοση που είσαι τώρα. Μόνο αν κάνεις από τον υπολογιστή θα σου περάσει την 8.1

• Like 1
Δημοσ.

Edit:Ήμουν πρώτα σε release στην .86 και απτό insider μέσω ρυθμίσεις άλλαξα από release σε fast...ε μετά από 2-3 πατήματα για check for updates κατέβηκε το fast ring και μπήκε.... Ουσιαστικά 'ετσι' δεν έκανε εγκατάσταση πάνω απτό release?? Upgrade και όχι καθαρή εγκατάσταση που λέμε!!

Δημοσ.

Edit:Ήμουν πρώτα σε release στην .86 και απτό insider μέσω ρυθμίσεις άλλαξα από release σε fast...ε μετά από 2-3 πατήματα για check for updates κατέβηκε το fast ring και μπήκε.... Ουσιαστικά 'ετσι' δεν έκανε εγκατάσταση πάνω απτό release?? Upgrade και όχι καθαρή εγκατάσταση που λέμε!!

Ναι έτσι είναι. Αλλά δεν έχεις πρόβλημα. Το rs2 έχει ακόμη μικρή διαφορά με το rs1. Οπότε δεν χρειάζεσαι clean install..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...