Kostas93 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 60 xoxoxo, να σαι καλά αλλά δε δίνω 60 ευρώ για κινητό που κοντεύει τα 3 χρόνια χρήσης. θα δω τι θα κάνω, στη χειρότερη μαζεύω λεφτά και κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα καινούργιο τα χριστούγεννα 2
tsiv Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 xoxoxo, να σαι καλά αλλά δε δίνω 60 ευρώ για κινητό που κοντεύει τα 3 χρόνια χρήσης. θα δω τι θα κάνω, στη χειρότερη μαζεύω λεφτά και κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα καινούργιο τα χριστούγεννα Kαι πολύ καλά κάνεις και δεν τα δίνεις. Ούτε εγώ θα τα έδινα για το 925...
hliastsek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Kαι πολύ καλά κάνεις και δεν τα δίνεις. Ούτε εγώ θα τα έδινα για το 925... Ειμαι ο μονος, που το 925 στην αρχη το προσεχα (γιατι εχει αλουμινιο) αλλα τον τελευταιο χρονο το πεταω οπου να ναι? Το κακομοιρο εχει μπει μεσα απ' ολες τις γωνιες χαχα Εννοειτε οτι δεν αξιζει να δωσεις 60 ευρω σε κινητο 3ετιας, με λιγα παραπανω χρηματα παιρνεις ολοκαινουργιο. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Παιδες, το Facebook beta το βγάζει η ιδια το Facebook δλδ, αν υποτίθεται ότι είναι έτσι μήπως θα μας τρώει και μας την μπαταρία όπως γίνεται στα android??? Ή καμία σχέση;
Retromaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Παιδες, το Facebook beta το βγάζει η ιδια το Facebook δλδ, αν υποτίθεται ότι είναι έτσι μήπως θα μας τρώει και μας την μπαταρία όπως γίνεται στα android??? Ή καμία σχέση; Υπάρχει το "Facebook Beta" που είναι της Microsoft, και το "Facebook (Beta)" που είναι του Facebook. Αλλά δεν νομίζω ότι μου τρώει μπαταρία. Το έχω αρκετό καιρό και δεν πρόσεξα κάτι.... 1
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εμενα το facebook (beta) δεν έχει ανοίξει ποτέ. Μια φορά άνοιξε παλαιότερα κολλαγε σαν τρελό και απο τότε δεν έχει ανοίξει ποτέ ξανά. ούτε με κατέβασμα πάλι ούτε τίποτα.
salida Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εμενα το facebook (beta) δεν έχει ανοίξει ποτέ. Μια φορά άνοιξε παλαιότερα κολλαγε σαν τρελό και απο τότε δεν έχει ανοίξει ποτέ ξανά. ούτε με κατέβασμα πάλι ούτε τίποτα. έχουν αναφέρει πολλοί χρήστες crashes όταν είχα την εφαρμογή στη κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο
Hlapatsas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ρε σεις παίδες εμένα μου κάνει το εξής απαράδεκτο: μπορεί κάποιος να με καλέσει και μετά να μην φαίνεται στην λίστα κλήσεων!! Το ποτήρι ξεχείλισε...Και με windows 10 το έκανε και με το Anniversary πλέον το κάνει και εννοείται με hard reset...
Supes Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ρε σεις παίδες εμένα μου κάνει το εξής απαράδεκτο: μπορεί κάποιος να με καλέσει και μετά να μην φαίνεται στην λίστα κλήσεων!! Το ποτήρι ξεχείλισε...Και με windows 10 το έκανε και με το Anniversary πλέον το κάνει και εννοείται με hard reset... Κι εμένα το 'κάνει που κ που αλλά την εμφανίζει την κλήση στο τέλος απλά μπορεί να πάρει κάποια ώρα... εμενα το facebook (beta) δεν έχει ανοίξει ποτέ. Μια φορά άνοιξε παλαιότερα κολλαγε σαν τρελό και απο τότε δεν έχει ανοίξει ποτέ ξανά. ούτε με κατέβασμα πάλι ούτε τίποτα. για το 435 πρέπει να 'ναι σχετικά βαριά εφαρμογή...
Hlapatsas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Κι εμένα το 'κάνει που κ που αλλά την εμφανίζει την κλήση στο τέλος απλά μπορεί να πάρει κάποια ώρα... Και εμένα μετά από κάποια ώρα την εμφανίζει αλλά είναι δώρο-άδωρο! Μιλάμε για σημαντικά πράγματα. Με έπαιρνε ένας φίλος και δεν μου το εμφάνισε οπότε δεν είδα ποιός ήταν..Και με παίρνει την άλλη ημέρα και μου λέει <<..γιατί δεν με πήρες πίσω που σε ήθελα;.>> Καλά,για επαγγελματικούς σκοπούς δεν το συζητάμε..Έκανα πολλή υπομονή αλλά τα πράγματα αυτά είναι γελοία πλέον.
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Hlapatas εχεις δικαρτο τηλεφωνο; Εμενα μια χαρα εμφανιζεται!!
Supes Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Hlapatas εχεις δικαρτο τηλεφωνο; Εμενα μια χαρα εμφανιζεται!! εμένα σε μονόκαρτο μου το κάνει... Απλά δεν είναι και τόσο συχνό σε μένα, δηλαδή να γίνει μια φορά τη βδομάδα, δεν το δίνω πολλή σημασία... 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Έχει παρατηρήσει κανεις βελτίωση μπαταρίας στο anniversary;
Hlapatsas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Hlapatas εχεις δικαρτο τηλεφωνο; Εμενα μια χαρα εμφανιζεται!! Ναι,δίκαρτο έχω αλλα χρησιμοποιώ μια sim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα