salida Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Πάντως όπως πήγε τελικά το πράγμα με το anniversary, χαίρομαι που δεν βγήκα ψεύτης. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην σκατώσει στην συνέχεια. Δεν βλέπω τον λόγο πάντως πλέον είναι σημαντικό να δούμε και εφαρμογές UWP από προγραμματιστές και εταιρίες, αυτό θα είναι ένα καλό δείγμα για τη βιωσιμότητα των UWP apps και των windows 10 mobile αντιστοιχα 2
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 πλέον είναι σημαντικό να δούμε και εφαρμογές UWP από προγραμματιστές και εταιρίες, αυτό θα είναι ένα καλό δείγμα για τη βιωσιμότητα των UWP apps και των windows 10 mobile αντιστοιχα Έλα σας ετοιμάζω εφαρμογάρα (ξέρεις εσύ) ! Έλλειπα σε διακοπές αλλιώς θα την είχα βγάλει ήδη. H 1η version θα είναι απλή αλλά θα την πλακώσω στα updates. Κυρίως θέλω να παίζει απροβλημάτιστα...
Supes Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ρέτρο όταν είναι να την βγάλεις πες μας να σε ενισχύσουμε με downloads, reviews... 3
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ρέτρο όταν είναι να την βγάλεις πες μας να σε ενισχύσουμε με downloads, reviews... Thanx Το μόνο που δεν ξέρω τι να κάνω είναι με τι να την βγάλω. Δεν θέλω να την βάλω επι πληρωμή αλλά δεν ξέρω και που να βάλω διαφημίσεις, λόγω της φύσης της εφαρμογής... Εκεί που μάλλον έχω καταλήξει είναι να υπάρχει free version με κάποιους περιορισμούς και pro version επι πληρωμής... Θα σας πω... ΥΓ. Δεν είναι εφαρμογάρα , απλά είναι πολύ πρακτική. Θα σας πω λεπτομέρειες σύντομα... 2
teo20net Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Thanx Το μόνο που δεν ξέρω τι να κάνω είναι με τι να την βγάλω. Δεν θέλω να την βάλω επι πληρωμή αλλά δεν ξέρω και που να βάλω διαφημίσεις, λόγω της φύσης της εφαρμογής... Εκεί που μάλλον έχω καταλήξει είναι να υπάρχει free version με κάποιους περιορισμούς και pro version επι πληρωμής... Θα σας πω... ΥΓ. Δεν είναι εφαρμογάρα , απλά είναι πολύ πρακτική. Θα σας πω λεπτομέρειες σύντομα... Retro και μόνο στην ιδέα ότι one of us ετοιμάζει κάτι ξέρεις τι έχω πάθει έ; Στείλε μου σε pm τι είναι γιατί θα σκάσω.!!! 1
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Retro και μόνο στην ιδέα ότι one of us ετοιμάζει κάτι ξέρεις τι έχω πάθει έ; Στείλε μου σε pm τι είναι γιατί θα σκάσω.!!! χαχαχα οκ... Όπως είπα είναι πρακτική και one of a kind αυτή την στιγμή. Έχω βρει μόνο στο περίπου κάτι αντίστοιχο στο store. Πάντως η βασική μου δουλειά είναι web developer (τελευταία δουλειά μου http://www.careernet.gr ). Κανά βράδυ κάθομαι και προγραμματίζω. Έχω και 2 παιδάκια και πρέπει να έχουν κοιμηθεί πρώτα 1
teo20net Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 btw έχετε όλοι continuum τώρα. Αν έχετε βάλει και την 14393 στον pc, στο System/Projecting to this PC το κάνετε enable και μετά από το κινητό πατάτε το connect στα actions και έχετε το τηλ, είτε σε παράθυρο είτε full screen. Το έκανα σήμερα. Αργεί αρκετά και όταν συνδεθεί, βλεπώ απλά μια πράσινη οθόνη (στην οθόνη του pc) και τίποτα άλλο. Επίσης έκανε 1-2 φορές κάτι ήχους σαν "χιόνια" και μετά ησυχία και απόλυτο πράσινο.
cameranek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βγήκε νέα έκδοση στο φαστ! Την κατεβάζω τώρα.
Kostas93 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ένα μικρό update. είχα παραγγείλει μικρόφωνο για την κάμερα (925), ήρθε, το αλλαξα αλλά ακομη τίποτα από ήχο. φαντάζομαι υπάρχει η πιθανότητα να είναι χαλασμένο και αυτο (βλακεία μου που δε πηρα εξ αρχής 2, αλλά ξεχάστηκα όταν το παρήγγειλα). Παίζει να φταίει όμως τίποτα αλλο πέρα απο το μικρόφωνο;
tsiv Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ναι παίζει να φταίει και κατι άλλο και σου καίει τα μικρόφωνα. Έτσι μου είχε πει ο τεχνικός από το nokia care στην Αλεξάνδρας που είχα πάει το 1020 για το ίδιο πρόβλημα. Το οποίο και έφτιαξε και από τότε πάει "μπάλα"...
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βγήκε νέα έκδοση στο φαστ! Την κατεβάζω τώρα. fyi αυτή είναι redstone 2 ένα μικρό update. είχα παραγγείλει μικρόφωνο για την κάμερα (925), ήρθε, το αλλαξα αλλά ακομη τίποτα από ήχο. φαντάζομαι υπάρχει η πιθανότητα να είναι χαλασμένο και αυτο (βλακεία μου που δε πηρα εξ αρχής 2, αλλά ξεχάστηκα όταν το παρήγγειλα). Παίζει να φταίει όμως τίποτα αλλο πέρα απο το μικρόφωνο; Νομίζω ότι σου είχα πει να πάρεις 2 Τουλάχιστον θα έβαζες το 2ο και θα ήξερες αν σίγουρα φταίει κάτι άλλο
Kostas93 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 fyi αυτή είναι redstone 2 Νομίζω ότι σου είχα πει να πάρεις 2 Τουλάχιστον θα έβαζες το 2ο και θα ήξερες αν σίγουρα φταίει κάτι άλλο ναι ναι το ειχες πει, το θυμαμαι, απο βλακεια δε πηρα. αυτό πήρα http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Mic-Light-Proximity-Sensor-Flex-Microphone-For-Nokia-Lumia-925-/371556689655?hash=item56828126f7%3Ag%3Az4AAAOSwPe1T0BrH το σωστό είναι έτσι; το αλλο που μου είχες πει http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Port-Charging-Connector-Microphone-Flex-Cable-For-Nokia-Lumia-925-/201277057762?hash=item2edd0c2ae2:g:~sIAAOSw-W5UzI5Y είναι το ομιλίας, ή τα μπέρδεψα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα