privateer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 http://www.slashgear.com/nokia-lumia-800-white-official-hands-on-06212165/
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλά λογικό ήταν. Αφού έχει βγει λευκό N9
bahamut zero Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 να ρωτησω. ξερουμε αν ο modern reader των windows 8 θα μπει και στα windows phone 8? φανταζομαι πως ναι. ειναι βλακεια να κατεβαζουμε αφενος τη σαβουρα της adobe και αφετερου χαλαει αρκετα τη user experience. επειτα απο μια εβδομαδα χρησης του lumia 800 μου ειμαι ο μονος που πιστευει οτι το metro UI ειναι οτι ομορφοτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη σαν design language? πραγματικα ανυπομονω να αγορασω windows 8 tablet... cant wait λεμε!!!
flik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μου είναι απίστευτα δύσκολο να διανοηθώ πως δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση για τον adobe reader. Είναι απαίσιος πραγματικά... Ως τα wp8 έχουμε καιρό ούτως ή άλλως.
ektor7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 να ρωτησω. ξερουμε αν ο modern reader των windows 8 θα μπει και στα windows phone 8? φανταζομαι πως ναι. ειναι βλακεια να κατεβαζουμε αφενος τη σαβουρα της adobe και αφετερου χαλαει αρκετα τη user experience. επειτα απο μια εβδομαδα χρησης του lumia 800 μου ειμαι ο μονος που πιστευει οτι το metro UI ειναι οτι ομορφοτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη σαν design language? πραγματικα ανυπομονω να αγορασω windows 8 tablet... cant wait λεμε!!! Απο που μπορουμε να το κατεβασουμε το συγκεκριμενο reader?
bahamut zero Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Απο που μπορουμε να το κατεβασουμε το συγκεκριμενο reader? δεν μπορουμε ... προοριζεται για τα windows 8. ισως οταν βγουν να το παρουμε και στα 7ρια
ektor7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 δεν μπορουμε ... προοριζεται για τα windows 8. ισως οταν βγουν να το παρουμε και στα 7ρια Δλδ δε βγηκαν ακομη? Επειδη εγω στα 8θελω να τα δοκιμασω!
disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, έχω ένα HD7 κ έχω άριστες εντυπώσεις κ από το κινητό κ από το λειτουργικό.Τον τελευταίο καιρό έχω διαπιστώσει ότι το κινητό μου δεν κάνει updates από το Marketplace, ενώ έχω πάρα πολλές εφαρμογές δεν αναβαθμίζει καμία από αυτές ούτε από τα παιχνίδια. Στο κινητό δεν έχω κάνει κανένα hack ούτε έχω προσπαθήσει να κάνω το παραμικρό....Η έκδοση λογιμσικού του είναι OS version: 7.10.8107.79... Αν εννοεις οτι βλεπεις τα updates και δεν ολοκληρώνονται είναι μάλλον επειδη άλλαξες region καποια στιγμη
vagodspeed Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα, ξέρει κανείς για τα sms γιατί δεν έχουμε υποστήριξη 160 χαρακτήρων?
privateer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lecOXBH7fxA
flik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά δε περίμενα να διαφημιστεί τόσο πολύ και εδώ στην Ελλάδα. Δηλαδή φαντάσου τι γίνεται στις άλλες χώρες, αφού εδώ συνήθως μας έχουν του πεταματού. Μετά που να μη πουλήσουν. Το πήρα κι εγώ το lumia 800, σε μαύρο, ενώ σκέφτομαι μήπως έπρεπε να το πάρω σε γαλάζιο, αλλά όπως και να έχει, είναι φανταστικό τηλέφωνο, και η οθόνη του, επιμένω, πως συνολικά αποδίδει καλύτερα σε χρώματα και ευκρίνεια απο του sgs2. Χαίρεσαι να το χρησιμοποιείς το τηλέφωνο..
privateer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 http://www.winsupersite.com/article/mobile-computing-devices/windows-phone-2012-142238 Θα πονταρει καποιος εναντιον MS/Nokia? Εγω παντως οχι
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Is Nokia Preparing Red And Green Lumia 800 Versions?
devill0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Φαντασου στη μαλεσια κανανε ολοκληρο event και εδω στο ελλαδισταν μια διαφημιση στη tv Αποστολή από το SE Neo V με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα