Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αα οπότε αναμένουμε εμείς οι μη insiders για update της Windows camera ! Καλός! Άντε να δούμε λένε είναι καλύτερο από Lumia panorama και πολύ πιο εύκολο στη χρήση από photosynht !

Εγώ δεν έχω κάνει ποτε hard reset στο 950xl... Από τοτε που το πήρα μόνο update κάνω χωρίς hard reset ...μια χαρά δουλεύει σφαίρα ... Δεν χρειάζεται hard reset μετά από κάθε update ... Μόνο αν υπάρχει θέμα λειτουργίας κάνουμε ... Και στο 930 έχω κάνει 2 φόρες στα 2 χρονιά γιατί είχα κάτι θεματακια ...Γενικα βαριέμαι την διαδικασία ... Έχω και αργό ίντερνετ οοοτε άντε πάλι ξανακατεβαζε ... Αλλα μέχρι τώρα δουλεύω σφαίρα και απροβληματιστα το 950xl μου ..

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αα οπότε αναμένουμε εμείς οι μη insiders για update της Windows camera ! Καλός! Άντε να δούμε λένε είναι καλύτερο από Lumia panorama και πολύ πιο εύκολο στη χρήση από photosynht !

είναι όντως

Για το πανοραμα ειδα στο Windows Central οτι ειναι μονο στο fast ring....

Δεν εχετε κουραστει ρε παιδες μαυτο το πραγμα κανε update κανε reset ξαναστησε παλι το κινητο και τετοια....δλδ ελεος..ποτε θα τελειωσει αυτο το σκηνικο... :X  :shifty:

ολυμπιακέ μετά από hard reset σε lumia 640 έχω πάλι lumia camera και λειτουργεί κανονικά (προς το παρόν τουλάχιστον). Απλά δεν έχω κάνει update από το store. Στο λέω επειδή είχες ρωτήσει...

Δοκίμασε το απλά μην το αφήσεις να κάνει update...

• Like 2
Δημοσ.

Jmiliad δυστυχως εχει γινει update η καμερα των Windows....αν κανω reset και δεν κανει update η καμερα των Windows ναι τοτε θα μπορω να χω την Lumia Camera...αλλα θα παραμεινω ως εχει...δεν το πειραζω...

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δε μου δουλεύει πλέον η συντόμευση για screenshot (volume down + lock) και μπαίνει κατευθείαν στο κέντρο σχολίων όταν τα πατάω.

Μπορώ κάπως να το αλλάξω;

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δε μου δουλεύει πλέον η συντόμευση για screenshot (volume down + lock) και μπαίνει κατευθείαν στο κέντρο σχολίων όταν τα πατάω.

Μπορώ κάπως να το αλλάξω;

volume up+lock ειναι

• Like 1
Δημοσ.

To panorama το χρησιμοποίησα πάρα πολύ στις διακοπές μου.

Κάνει φανταστική δουλειά. Πολύ εύκολο στην χρήση, δεν φαίνονται οι ραφές και το κυριότερο, μπορεί και διορθώνει ακόμη και την κίνηση των κινούμενων αντικειμένων σε πολύ μεγάλο βαθμό, και δεν τα δείχνει να κινούνται.

Δημοσ.

Παιδες αν πουλάει κάποιος κανένα 930 αριστο και αγρατζουνιστο μέχρι 200€ ενδιαφέρεται ένα φιλαράκι μ ... Ας μ στείλει private μηνυμα ....

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και το παρατήρησα, οταν καλώ ενα νούμερο βγαίνει με τον "αμερικανικό" τρόπο εμφάνισης δλδ ΧΧΧ ΧΧΧ ΧΧΧΧ γνωρίζει κανείς απο που αλλάζει;

Δημοσ.

Θα βάλω ... Απλα εδώ είμαστε μια παρέα κ θα προτιμούσα να πάρω από εδώ !

Για τον αμερικανοκο τρόπο ο λες φταίει το ότι έχεις το κινητό σου σε region Αμερική ... Πρέπει να πας ρυθμίσεις-ώρα και γλώσσα -περιοχή - και να τα βάλεις και τα 2 Ελλάδα και μετά επαννεκινηση τώρα!

Δημοσ.

Μιας και το παρατήρησα, οταν καλώ ενα νούμερο βγαίνει με τον "αμερικανικό" τρόπο εμφάνισης δλδ ΧΧΧ ΧΧΧ ΧΧΧΧ γνωρίζει κανείς απο που αλλάζει;

Νομίζω δεν είναι αμερικάνικος αλλά διεθνής. Μπορεί να κάνω και λάθος...

Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι αμερικάνικος αλλά διεθνής. Μπορεί να κάνω και λάθος...

ναι έτσι το λέω εγώ :-D

Στην προηγούμενη έκδοση δεν ηταν έτσι.

Δημοσ.

Πάντως όπως πήγε τελικά το πράγμα με το anniversary, χαίρομαι που δεν βγήκα ψεύτης.

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην σκατώσει στην συνέχεια. Δεν βλέπω τον λόγο πάντως

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...