Xristaras12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα,hard reset δεν κάνω. Δεν θα κάνουμε αυτη τη διαδικασία κάθε 6μηνο,ελεος δηλαδή
Xristaras12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 πέρασα την 14393.67 Νομίζω πιο γρήγορο τηλέφωνο δεν έχω ξαναδεί. Αν δεν αρχίσει τίποτα κουλά η μπαταρία πάλι θα το αφήσω όπως είναι. με soft reset είμαι μέχρι στιγμής.
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βγήκε η 14393.82 σε preview Βάζω αυτή και κάνω hard reset, που ήθελα να κάνω... 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κατεβαζω και γω 14393.82... hard reset δε κανω καθως ειχα ξαναβαλει τα 10 επειτα απο βλακεια που παιχτηκε.....
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ναι εγώ ούτε που θυμάμαι πότε είχα κάνει τελευταία φορά, και το connect μου σκάει. Οπότε πάω για hard reset μόλις περαστεί .82 btw έχετε όλοι continuum τώρα. Αν έχετε βάλει και την 14393 στον pc, στο System/Projecting to this PC το κάνετε enable και μετά από το κινητό πατάτε το connect στα actions και έχετε το τηλ, είτε σε παράθυρο είτε full screen. Πρέπει να είστε στο ίδιο wifi. Θα lagarei αρκετά βέβαια σε σχέση με το ενσύρματο... 1
teo20net Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ναι εγώ ούτε που θυμάμαι πότε είχα κάνει τελευταία φορά, και το connect μου σκάει. Οπότε πάω για hard reset μόλις περαστεί .82 btw έχετε όλοι continuum τώρα. Αν έχετε βάλει και την 14393 στον pc, στο System/Projecting to this PC το κάνετε enable και μετά από το κινητό πατάτε το connect στα actions και έχετε το τηλ, είτε σε παράθυρο είτε full screen. Πρέπει να είστε στο ίδιο wifi. Θα lagarei αρκετά βέβαια σε σχέση με το ενσύρματο... Όλοι; Ποιοί όλοι; Δεν το ήξερα αυτό, πού το βρίσκω;
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Όλοι; Ποιοί όλοι; Δεν το ήξερα αυτό, πού το βρίσκω; http://mspoweruser.com/microsoft-just-made-using-continuum-windows-10-mobile-way-convenient/ Στο actions bar, θα δεις ένα connect. Πρέπει να έχεις πάει πρώτα στο pc εκεί που είπα και να κάνεις enable το project to my pc. Όταν πατήσεις το connect από το τηλ, θα δεις τον υπολογιστή σου. Πατάς και έχεις continuum! 1
teo20net Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Στο pc είμαι στην .545. Λογικά γι αυτό δεν μου το εμφανίζει. Όχι ότι το χρειάζομαι αλλα ξέρεις... Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Btw δεν ξέρω γιατί δεν μου εμφανίζει την πιο πρόσφατη στο pc. Μου λέει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη.
cameranek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 H .82 Σε fast δεν κατεβαίνει, μόνο σε release preview. Πριν κάνετε hard reset, κάντε ένα αντίγραφο ασφαλείας, για να μην ξαναπερνάτε apps.
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Στο pc είμαι στην .545. Λογικά γι αυτό δεν μου το εμφανίζει. Όχι ότι το χρειάζομαι αλλα ξέρεις... Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Btw δεν ξέρω γιατί δεν μου εμφανίζει την πιο πρόσφατη στο pc. Μου λέει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. Πάτα "ενημέρωση τώρα", για να σου κατεβάσει το αρχείο που το υποχρεώνει σε update... https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 H .82 Σε fast δεν κατεβαίνει, μόνο σε release preview. Πριν κάνετε hard reset, κάντε ένα αντίγραφο ασφαλείας, για να μην ξαναπερνάτε apps. Ναι γιατί το fast και slow είναι πια μόνο για redstone 2
JPep04 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κυκλοφορεί ένα hack για να περάσεις redstone στα παλια lumia (x20). Το εχει δοκιμασει κανείς;
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κυκλοφορεί ένα hack για να περάσεις redstone στα παλια lumia (x20). Το εχει δοκιμασει κανείς; Ναι το έχουν δοκιμάσει. Λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν λειτουργεί η glance screen και κάτι άλλο minor που μου διαφεύγει...
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Στο update δεν διόρθωσε το θέμα με την οθόνη γρηγορης επισκοπησης όπως λέγεται πια ... Ακόμα στασιμη μένει η ώρα ... Δεν κινηται πάνω κάτω όπως στο παλιό καλο 1020... Ρε παιδια μ ήρθε φλασια ... Το πανόραμα που είναι;; Γιατί δεν υπάρχει στο anniversary ? 2
salida Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια μ ήρθε φλασια ... Το πανόραμα που είναι;; Γιατί δεν υπάρχει στο anniversary ? και πολύ καλά τα λες, το update με το panorama δεν είναι στο anniversary. αλλά θα προστεθεί αυτόνομα σε κάποιο update της Microsoft camera 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Στο update δεν διόρθωσε το θέμα με την οθόνη γρηγορης επισκοπησης όπως λέγεται πια ... Ακόμα στασιμη μένει η ώρα ... Δεν κινηται πάνω κάτω όπως στο παλιό καλο 1020... Ρε παιδια μ ήρθε φλασια ... Το πανόραμα που είναι;; Γιατί δεν υπάρχει στο anniversary ? Για το πανοραμα ειδα στο Windows Central οτι ειναι μονο στο fast ring.... Δεν εχετε κουραστει ρε παιδες μαυτο το πραγμα κανε update κανε reset ξαναστησε παλι το κινητο και τετοια....δλδ ελεος..ποτε θα τελειωσει αυτο το σκηνικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα