Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πέρασα την  14393.67

Νομίζω πιο γρήγορο τηλέφωνο δεν έχω ξαναδεί.

Αν δεν αρχίσει τίποτα κουλά η μπαταρία πάλι θα το αφήσω όπως είναι.

με soft reset είμαι μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Ναι εγώ ούτε που θυμάμαι πότε είχα κάνει τελευταία φορά, και το connect μου σκάει. Οπότε πάω για hard reset μόλις περαστεί .82

btw έχετε όλοι continuum τώρα. Αν έχετε βάλει και την 14393 στον pc, στο System/Projecting to this PC το κάνετε enable και μετά από το κινητό πατάτε το connect στα actions και έχετε το τηλ, είτε σε παράθυρο είτε full screen.

Πρέπει να είστε στο ίδιο wifi. Θα lagarei αρκετά βέβαια σε σχέση με το ενσύρματο...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εγώ ούτε που θυμάμαι πότε είχα κάνει τελευταία φορά, και το connect μου σκάει. Οπότε πάω για hard reset μόλις περαστεί .82

btw έχετε όλοι continuum τώρα. Αν έχετε βάλει και την 14393 στον pc, στο System/Projecting to this PC το κάνετε enable και μετά από το κινητό πατάτε το connect στα actions και έχετε το τηλ, είτε σε παράθυρο είτε full screen.

Πρέπει να είστε στο ίδιο wifi. Θα lagarei αρκετά βέβαια σε σχέση με το ενσύρματο...

Όλοι; Ποιοί όλοι; Δεν το ήξερα αυτό, πού το βρίσκω;

Δημοσ.

Όλοι; Ποιοί όλοι; Δεν το ήξερα αυτό, πού το βρίσκω;

http://mspoweruser.com/microsoft-just-made-using-continuum-windows-10-mobile-way-convenient/

Στο actions bar, θα δεις ένα connect.

Πρέπει να έχεις πάει πρώτα στο pc εκεί που είπα και να κάνεις enable το project to my pc.

Όταν πατήσεις το connect από το τηλ, θα δεις τον υπολογιστή σου. Πατάς και έχεις continuum!

• Like 1
Δημοσ.

Στο pc είμαι στην .545. Λογικά γι αυτό δεν μου το εμφανίζει. Όχι ότι το χρειάζομαι αλλα ξέρεις... :) Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Btw δεν ξέρω γιατί δεν μου εμφανίζει την πιο πρόσφατη στο pc. Μου λέει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη.

Δημοσ.

H .82 Σε fast δεν κατεβαίνει, μόνο σε release preview. Πριν κάνετε hard reset, κάντε ένα αντίγραφο ασφαλείας, για να μην ξαναπερνάτε apps.

Δημοσ.

Στο pc είμαι στην .545. Λογικά γι αυτό δεν μου το εμφανίζει. Όχι ότι το χρειάζομαι αλλα ξέρεις... :) Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Btw δεν ξέρω γιατί δεν μου εμφανίζει την πιο πρόσφατη στο pc. Μου λέει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη.

Πάτα "ενημέρωση τώρα", για να σου κατεβάσει το αρχείο που το υποχρεώνει σε update...

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

H .82 Σε fast δεν κατεβαίνει, μόνο σε release preview. Πριν κάνετε hard reset, κάντε ένα αντίγραφο ασφαλείας, για να μην ξαναπερνάτε apps.

Ναι γιατί το fast και slow είναι πια μόνο για redstone 2

Δημοσ.

Κυκλοφορεί ένα hack για να περάσεις redstone στα παλια lumia (x20). Το εχει δοκιμασει κανείς;

Ναι το έχουν δοκιμάσει.

Λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν λειτουργεί η glance screen και κάτι άλλο minor που μου διαφεύγει...

Δημοσ.

Στο update δεν διόρθωσε το θέμα με την οθόνη γρηγορης επισκοπησης όπως λέγεται πια ... Ακόμα στασιμη μένει η ώρα ... Δεν κινηται πάνω κάτω όπως στο παλιό καλο 1020...

Ρε παιδια μ ήρθε φλασια ... Το πανόραμα που είναι;; Γιατί δεν υπάρχει στο anniversary ?

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια μ ήρθε φλασια ... Το πανόραμα που είναι;; Γιατί δεν υπάρχει στο anniversary ?

και πολύ καλά τα λες, το update με το panorama δεν είναι στο anniversary. αλλά θα προστεθεί αυτόνομα σε κάποιο update της Microsoft camera

• Like 1
Δημοσ.

Στο update δεν διόρθωσε το θέμα με την οθόνη γρηγορης επισκοπησης όπως λέγεται πια ... Ακόμα στασιμη μένει η ώρα ... Δεν κινηται πάνω κάτω όπως στο παλιό καλο 1020...

Για το πανοραμα ειδα στο Windows Central οτι ειναι μονο στο fast ring....

Δεν εχετε κουραστει ρε παιδες μαυτο το πραγμα κανε update κανε reset ξαναστησε παλι το κινητο και τετοια....δλδ ελεος..ποτε θα τελειωσει αυτο το σκηνικο... :X  :shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...