Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πέρασα σε 930. Το store φαίνεται όμορφο, καινούριο skype μπήκε...αυτά με μια πρώτη ματιά. Για κάποιο λόγο όλες οι γραμματοσειρές (εκτος αυτών του μενού και των ρυθμίσεων) έχουν γίνει τεράστιες και δεν μπορώ να βρώ γιατί. Ακόμη και στο εικονίδιο του Edge, δεν χωράνε τα γράμματα και βλέπεις μόνο το "Microsoft E..."
Χρειάζεται hard/soft reset μετά από αυτή την ενημέρωση;

Edit: Για να μειώσω το μέγεθος των γραμματοσειρών στα εικονίδια των εφαρμογών αλλά και των προβαλλόμενων σελίδων στον edge, μίκρυνα το μέγεθος απο το μενού Διευκόλυνση Πρόσβασης. Τώρα είναι πιο αποδεκτό αλλά αυτό μίκρυνε και τις γραμματοσειρές στα μενού πάρα πολύ. Λίγο unbalanced είναι η όλη κατάσταση.

Δημοσ.

Δεν την έχω βάλει ακόμη, αλλά ελπίζω πως ναι...

EDIT: Από τι είδα τώρα, η rs είναι η 67 που ήδη έχω, οπότε δεν υπάρχει ακόμη το option...

δηλαδη αν την βαλω δε μπορω να επιλεξω να μην εμφανιζεται στη φορτιση??

Δημοσ.

Δεν την έχω βάλει ακόμη, αλλά ελπίζω πως ναι...

EDIT: Από τι είδα τώρα, η rs είναι η 67 που ήδη έχω, οπότε δεν υπάρχει ακόμη το option...

Εχει προστεθεί η δυνατότητα αυτή; Όντως είναι πρόβλημα για εμάς με amoled.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από ένα μεγάλο update σαν αυτό νομίζω ένα hard reset δεν είναι κακή ιδεα

. Είπες την βάζεις σε 950xl ; Πες μας μόλις τελειώσει. Ευχαριστώ

δεν υπαρχει η επιλογη

• Like 1
Δημοσ.

Βαριέμαι πάρα πολύ να στήσω όλη τη συσκευή από την αρχή. Σε 930 πως κάνουμε soft reset;

Οι γραμματοσειρά στον edge μπορεί κάπως να μικρύνει; Διαβάζω τo forum και τα γράμματα είναι τραγικά μεγάλα.

Edit: Κρατώντας πατημένο το spacebar, πλέον μπορείς να μετακινήσεις το πληκτρολόγιο όπου θέλεις στην οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Βαριέμαι πάρα πολύ να στήσω όλη τη συσκευή από την αρχή. Σε 930 πως κάνουμε soft reset;

κράτα πατημένο το Power μέχρι να σβήσει.

Δημοσ.

1. Ναι

2. Ποτε μετά;

π.χ. σε κινητό που δεν είναι insider και έχει κανονικά την τελευταία release, να κάνει hard reset πριν βάλει την rs ή αφού την βάλει;

Ή δεν παίζει ρόλο;

Δημοσ.

Δηλαδή απλά να σβήσω το κινητό;

όχι.

πατάς το power σου λεει συρετε για κλεισιμο εσυ απλά συνεχίζεις να πατάς το κουμπί.

σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σβήσει η συσκευή και θα ανοίξει πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

π.χ. σε κινητό που δεν είναι insider και έχει κανονικά την τελευταία release, να κάνει hard reset πριν βάλει την rs ή αφού την βάλει;

Ή δεν παίζει ρόλο;

Αφού την βάλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...