Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις απεγκατάσταση την Lumia Camera που ήδη έχεις (αυτήν που δεν ανοίγει και σου λέει να πάς στην Cameρα Windows). θα κατεβάσεις αυτό που μου είχε στείλει ο Flogerakos και θα το εγκαταστήσεις. Στην ουσία βάζεις την προηγούμενη έκδοση της Lumia Camera, πριν την κλειδώσουν.

- Πρώτα απεγκατάσταση την εφαρμογή που ήδη έχεις

- Ενεργοποιείς το Ρυθμίσεις-Ενημέρωση κ ασφάλεια-Για προγραμματιστές - (Λειτουργία προγραμματιστή)

- Κατεβάζεις απο το Link την εφαρμογή, την οποία θα βρείς στον φάκελο ληφθέντα.

- Πατάς και κάνει εγκατάσταση η εφαρμογή

- Περιμένεις 1 λεπτό και η εφαρμογή θα είναι ανάμεσα στις υπόλοιπες

Προσοχή όμως. Θα σου βγάζει πάντα διαθέσιμη ενημέρωση για την Lumia Camera. Αν κάνεις ενημέρωση, θα σου "ξανακλειδώσει". Οπότε πρέπει να κλείσεις και τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών.

Για τους κατόχους Lumia 930 είναι μονόδρομος αυτή η εφαρμογή μιας και η νέα Camera δεν κάνει λήψη 5.1 ήχου στην εγγραφή βίντεο.

Ευχαριστω Teoo!!
  • Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά να προσθέσω ότι ενώ έχω τραβήξει αρκετά βίντεο, δεν τα έχω περάσει ακόμη στο pc για να δώ ότι λειτουργεί όντως το 5.1. Είναι με ερωτηματικό ακόμη.

Απλά να προσθέσω ότι ενώ έχω τραβήξει αρκετά βίντεο, δεν τα έχω περάσει ακόμη στο pc για να δώ ότι λειτουργεί όντως το 5.1. Είναι με ερωτηματικό ακόμη.

Ευχαριστω Teoo!!

:)

Δημοσ.

κατοχος 930, 950 και 950xl , εχω παρατηρησει οσον αφορα τις ειδοποιησεις οτι σε κινητα που τα 10αρια ηρθαν με update (930 πχ) υπαρχουν θεματακια..... σε εκεινα ομως που ηρθαν με 10αρια (950 , 950xl ) ολα δουλευουν μια χαρα...

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα για την καμερα που ελεγα, εβαλα την παλια εκδοση που μου ειπατε και το μονο που κανει ειναι να ανοιγει και να κλεινει!! Δε πειραζει,θα χω την καμερα των Windows!

Δημοσ.

Στο 735 της κοπέλας μ 3-4 φορες έχει τύχει σε ένα χρόνο που το έχει αυτό π λες ... Γενικά σε καθημερινή βάση στελνουνε εκαντονταδες μνμτα ... Υπήρχαν 4-5 συγκεκριμένες μέρες που δεν έσκαγαν οι ειδοποιήσεις ... Μετά από soft reset έφτιαξε όμως ... Εγώ σε 930 και 950χλ δεν έχω θέμα

Δημοσ.

ξερει καποιος αν στο update αυτο μπορεις να απενεργοποιεις την glance κατα τη διαρκεια της φορτισης?? γιατι νομιζω πριν λιγες μερες ειχε αναφερθει πως οχι με αποτελεσμα να υπαρχει πιθανοτητα ζημιας στην amoled. ευχαριστω

Δημοσ.

ξερει καποιος αν στο update αυτο μπορεις να απενεργοποιεις την glance κατα τη διαρκεια της φορτισης?? γιατι νομιζω πριν λιγες μερες ειχε αναφερθει πως οχι με αποτελεσμα να υπαρχει πιθανοτητα ζημιας στην amoled. ευχαριστω

Δεν την έχω βάλει ακόμη, αλλά ελπίζω πως ναι...

EDIT: Από τι είδα τώρα, η rs είναι η 67 που ήδη έχω, οπότε δεν υπάρχει ακόμη το option...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...