Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος έκανε ενημέρωση σε 18-19 εφαρμογές της Ms ,όπως το τηλέφωνο, η εγγραφή φωνής, μνμτα, αποκλεισμός κλπ.

Έκανε αρκετές και εμένα,πάνω από 12,δεν ξέρω πόσες ακριβώς.
  • Like 1
Δημοσ.

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος. Δεν είναι να μας αρχίσει τα κουλά καλοκαιριάτικα.

Απλά ήταν η πρώτη φορά που γίνονται τόσες πολλές μαζί.

• Like 2
Δημοσ.

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος. Δεν είναι να μας αρχίσει τα κουλά καλοκαιριάτικα.

Απλά ήταν η πρώτη φορά που γίνονται τόσες πολλές μαζί.

θυμάμαι και μένα κάποτε είχαν γίνει πάρα πολλές αναβαθμίσεις σε ολες τις εφαρμογές της MS, αλλά όχι σήμερα.

έκανα έλεγχο για ενημερώσεις,δεν έβγαλε κάτι.

Προηγούμενη φορά που πάτησα για έλεγχο ήταν την τρίτη αν θυμάμαι καλά

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως αλλάξατε ανάλυση στην οθόνη??? Όποτε την αλλάζω, μου ενημερώνει σχεδόν όλες τις εφαρμογές...

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως αλλάξατε ανάλυση στην οθόνη??? Όποτε την αλλάζω, μου ενημερώνει σχεδόν όλες τις εφαρμογές...

αυτές είναι και καλά ενημερώσεις,όχι πραγματικές.

• Like 2
Δημοσ.

Ενημερωτικα, Δεν αλλάζεις πραγματική ανάλυση, αλλά την ανάλυση που αναφέρεται στις εφαρμογές.

Εμενα όποτε αλλάζω δεν μου κάνει update.

Δημοσ.

Αχαα με πας στην εφαρμογή.... Την έβαλα δούλεψε για πρώτη φορα και μετά μου λέγε να χρησιμοποιήσω την Windows Camera!!

μμ εεε τότε δεν ξέρω άλλη λύση (αν θες να παραμείνεις στα w10)...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδες πως μπορω να βαλω την παλια εφαρμογη Lumia camera??

Κάνεις απεγκατάσταση την Lumia Camera που ήδη έχεις (αυτήν που δεν ανοίγει και σου λέει να πάς στην Cameρα Windows). θα κατεβάσεις αυτό που μου είχε στείλει ο Flogerakos και θα το εγκαταστήσεις. Στην ουσία βάζεις την προηγούμενη έκδοση της Lumia Camera, πριν την κλειδώσουν.

Αν είναι μόνο αυτός ο λόγος γυρνάς το κινητό σε λειτουργία προγραμματιστη, περνάς την παλιά Lumia Camera απο εδω http://www.appx4fun.com/xap/14397/ και γραφεις κανονικά 5,1...! Απλα δεν θα την αναβαθμίζεις ποτε γτ στην τελευταία αναβάθμιση σου πεταει να πας στην κάμερα των Windows και δεν δουλεύει...

- Πρώτα απεγκατάσταση την εφαρμογή που ήδη έχεις

- Ενεργοποιείς το Ρυθμίσεις-Ενημέρωση κ ασφάλεια-Για προγραμματιστές - (Λειτουργία προγραμματιστή)

- Κατεβάζεις απο το Link την εφαρμογή, την οποία θα βρείς στον φάκελο ληφθέντα.

- Πατάς και κάνει εγκατάσταση η εφαρμογή

- Περιμένεις 1 λεπτό και η εφαρμογή θα είναι ανάμεσα στις υπόλοιπες

Προσοχή όμως. Θα σου βγάζει πάντα διαθέσιμη ενημέρωση για την Lumia Camera. Αν κάνεις ενημέρωση, θα σου "ξανακλειδώσει". Οπότε πρέπει να κλείσεις και τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών.

Για τους κατόχους Lumia 930 είναι μονόδρομος αυτή η εφαρμογή μιας και η νέα Camera δεν κάνει λήψη 5.1 ήχου στην εγγραφή βίντεο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...