Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι πλέον οθόνη γρήγορης ματιάς,πας ρυθμίσεις εξατομίκευση οθόνη γρήγορης επισκόπησης και είναι μια χαρά.

Άλλο αυτό που λες εσυ και άλλο αυτό που λεω εγω,

Αν πας στην οθονη γρηγορης ματιας παει να ανοιξει κατι διαφορετικο από την οθονη γρηγορης επισκοπισης αλλα κρασαρει.

Δημοσ.

Αν πας στην οθονη γρηγορης ματιας παει να ανοιξει κατι διαφορετικο από την οθονη γρηγορης επισκοπισης αλλα κρασαρει.

είναι bug προφανώς έμεινε από την αλλαγή
  • Like 1
Δημοσ.

Βγήκε νέο update(όχι το Redstone)..10.0.10586.545

Κατεβάζω τώρα... :rolleyes:

Ρε παίδες στο Laptop έχω την 10586.545

Αυτή είναι η redstone?

Όπως λέω και πιό πάνω την ίδια έκδοση έχω και στο σταθερό :D

Δημοσ.

Αυτό το αναστολη ειδοποιησεων πως λεγεται γιατι δεν λειτουργει και με βγαζει στην Cortana?

Θελω να βαζω από εως καποια ωρα να μην με ενοχλουν όπως στο android.

Δημοσ.

Αυτό το αναστολη ειδοποιησεων πως λεγεται γιατι δεν λειτουργει και με βγαζει στην Cortana?

Με την Οικονομία Μπαταρίας μπορείς να το κάνεις...

Δημοσ.

Αυτό το αναστολη ειδοποιησεων πως λεγεται γιατι δεν λειτουργει και με βγαζει στην Cortana?

Quite hours. Αυτό θες.
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τις επαφές στο hotmail μπορούμε να τις δούμε με κάποιο τρόπο;

Αφού έχεις συνδεθεί στο εμαιλ σου, πάνω αριστερά έχει κάτι τελίτσες. Πατάς εκεί και θα δεις που λέει επαφές. :)

• Like 1
Δημοσ.

Αφού έχεις συνδεθεί στο εμαιλ σου, πάνω αριστερά έχει κάτι τελίτσες. Πατάς εκεί και θα δεις που λέει επαφές. :)

Να 'σαι καλά φίλε μου, τις βρήκα! :)

• Like 1
Δημοσ.

Συνέβη και σε άλλους ή μόνο σε εμένα; Πριν 2 λεπτά πάτησα αναζήτηση για ενημερώσεις εφαρμογών και μου βρήκε 24 νέες, δεν το έχω ξαναδεί. Αναρωτιέμαι αν έγινε καμμία πατάτα, γι'αυτό το αναφέρω.

Οι περισσότερες ήταν σε εφαρμογές Microsoft.

• Like 1
Δημοσ.

Συνέβη και σε άλλους ή μόνο σε εμένα; Πριν 2 λεπτά πάτησα αναζήτηση για ενημερώσεις εφαρμογών και μου βρήκε 24 νέες, δεν το έχω ξαναδεί. Αναρωτιέμαι αν έγινε καμμία πατάτα, γι'αυτό το αναφέρω.

Οι περισσότερες ήταν σε εφαρμογές Microsoft.

το δοκιμαζω και σου λεω!....μονο 1 ενημερωση για τους χαρτες μου εβγαλε...προφανως θα χε κολλησει εσενα φαινεται και δεν θα κανε μονο του ενημερωσεις!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος έκανε ενημέρωση σε 18-19 εφαρμογές της Ms ,όπως το τηλέφωνο, η εγγραφή φωνής, μνμτα, αποκλεισμός κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...