Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω να ασχοληθώ από εποχές 8.1 στα 10. Τι βάζουμε fast?slow? Εχει κατι άλλο preview κτλπ;

Βάλε preview, και να ξεχαστεί μετά δεν θα πάρεις rs2

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια έρωτηση έχω?

Στο Lumia 535 και στην 10586,494 όταν προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το GPS και τους default Maps έχω την εξής συμπεριφορά! Κάνει αρχική εύρεση της θέσης μου σχεδόν αμέσως αλλά δεν μπορεί να παρακολουθήσει το αμάξι στη συνέχεια όταν κινήται και δεν κανει ανανέωση θέσης στο χάρτη καθόλου με αποτέλεσμα να μην ξεκινάνε και οι οδηγίες για τη διαδρομή.

Έχει κανείς αλλος αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Εννοώ να μην πάρεις σαν insider. Εκτός και αν θες.

Kατσε γιατι είμαι και ασχετος. Βαζω την preview είναι ένα τσακ πριν την σταθερη που περιμενουμε ετσι; (Anniversary UPdate)

Αντε πες βαζω την "beta" όταν βγει η κανονικη θα ξανακανω update στην πιο stable κανονικα; ή θα πηγαινω από beta σε beta σαν insider?

To RS2 τι είναι;

Δημοσ.

μεγάλο μέρος του τι και γιατί συμβαίνει στα windows 10 mobile...

https://www.thurrott.com/windows/windows-10/75685/developer-microsoft-undermined-windows-10-mobile-app

Οντως αν καποιος δωσει και λιγο προσοχη σε καποιες λεπτομερειες που αναφερονται τοτε φαινεται ξεκαθαρα το τι ΣΑΠΙΑ πολιτικη εχει η microsoft και τολμω να πω αν και εχω χρονια wp εγω και κοντινοι μου οτι της αξιζει να αποτυχει στο Mobile κομματι..

Εχω την αισθηση οτι εχει βαλει την Dona να δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ να σημαζεψει τα ασυμμάζευτα..και τις εχουν αφησει και το ΠΟΛΥ 2 προγραμματιστες ( γιατι ολους τους αλλους τους απέλυσε) για να την βοηθουν..ειναι ξεκαθαρο το πως υπολειτουργει το τμημα αυτο ετσι?

Κριμα γιατι εστρωνε το πραγμα..αλλα υπαρχουν χιλιαδες αλλά..

Δημοσ.

Ωραιος! Το κινητακι L640 πενουρι με την preview (Μονο το store μου την εσπασε στην αρχικη σελιδα φαινονται γκουμουτσες τα apps)

Πως βγαινεις από beta (μπετά :-P) μπηκα και εβγαλα τον λογαριασμο μου @Hotmail.com αυτό θελει;

Δημοσ.

Όταν το είχα πει εγώ ότι αυτό να κάνετε και μην περιμένετε πότε θα έρθει η αναβάθμιση τρέξατε να με φάτε,τώρα όλοι αυτό θα κάνετε.

Το πιο σίγουρο μπαίνεις insider (μπορείς να διαβάσεις πρώτα τη λένε όσοι έχουν μπει)και βγαίνεις όποτε θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα βγει καποιος από insider μενει στην τελευταια εκδοση που ειχε παρει πριν βγει.

Αν καποιος θελει να γυρισει στην τελευταια επισημη εκδοση πρεπει να γυρισει στα 8.1 και να βαλει τα 10 με το updateadvisor.

Σε πια έκδοση έχεις μείνει;
Πάντως και στο βασικό τηλέφωνο που έχω την 393.67 είναι μια χαρά.

Αμα πας  ρυθμισεις-προσθετα-οθονη γρηγορης ματιας δουλευουν όλα η κρασαρει η εφαρμογή?

• Like 1
Δημοσ.

Αμα πας ρυθμισεις-προσθετα-οθονη γρηγορης ματιας δουλευουν όλα η κρασαρει η εφαρμογή?

Δεν είναι πλέον οθόνη γρήγορης ματιάς,πας ρυθμίσεις εξατομίκευση οθόνη γρήγορης επισκόπησης και είναι μια χαρά.
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παίδες στο Laptop έχω την 10586.545

Αυτή είναι η redstone?

βασικά εισαι σε λάθος θέμα αλλα όχι δεν ειναι αυτή 14κάτι ξεκινάει το επετειακό update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...