cameranek Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Βγήκε update ! 14393.67 το κατεβάζω τώρα. 3
Georgc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Το 550 στα 70 ευρώ ειναι τρελό vfm. https://www.skroutz.gr/s/9329087/Cubot-Rainbow-16GB.html δλδ καποιοος θα το παρει ενω με αυτο εχει 16 bg αποθηκευση και το pstore? 8 gb μνημη;εδω γελανε και ο γραμμες του ιντερνετ 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 φιλτατε με ενα τηλεφωνο των 100 € παιρνεις κατι πολυ ανωτερο των win phones και χωρις να κολλανε,το κολλημα ηταν καποτε ,το android 5+ ειναι πολυ καλο,τωρα για τους κατοχους 950 εκει ειναι πραγματικη ντροπη της εταιρειας σημερα εχει 350 αλλα πριν αγοραζαν με 600 700 .δοκιμασες ποτε τα τηλεφωνα cubot.?τυφλα να εχουν τα win phones σε αυτη την τιμη/αποδοση δεν αναφέρθηκα σε κινέζικο τηλέφωνο,αλλα ναι έχω πιάσει cubot στα χέρια μου όπως και πολλά zte. τα 51€ για το 435 και την smoothίλα του δεν την βρισκω σε κανένα android στα ιδια χρήματα. Ξαναγράφω,δεν αναφέρομαι στο τι προσφέρει απο εφαρμογές η κάθε πλατφορμα αλλα στο πόσο "γρήγορη" είναι,πόσο ποιοτική κλπ. Βγήκε update ! 14393.67 το κατεβάζω τώρα. επειδή βλέπω το κάνει αρκετός κόσμος. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΓΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΛΠ τουλάχιστον γράψτε αν είστε σε fast,slow H stable. Με κάνετε κάθε φορά και ψάχνω για ενημερώσεις 1
Georgc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 δεν αναφέρθηκα σε κινέζικο τηλέφωνο,αλλα ναι έχω πιάσει cubot στα χέρια μου όπως και πολλά zte. τα 51€ για το 435 και την smoothίλα του δεν την βρισκω σε κανένα android στα ιδια χρήματα. Ξαναγράφω,δεν αναφέρομαι στο τι προσφέρει απο εφαρμογές η κάθε πλατφορμα αλλα στο πόσο "γρήγορη" είναι,πόσο ποιοτική κλπ. ομως οι εφαρμογες κανουν την διαφορα,το εδειξε η χρηση του κοσμου....τι θελουν ;viber,messenger,facebook,whatsapp τι εχει σωστο απο αυτα;ασε μην αναφερω το ποκεμον πουεφυγαν χιλιαδες σε λιγες μερες.... ο retromaniac ως προγραμματστης θα θελε να εχει οικονομικη απολαβη,εχει στο windows store?οχι,οποτε και οι αλλοι εκδοτες δεν ασχολουνται,εμεινε στην τυχη του και θα τερματιστει εντος ημερων το πολυ μηνων. μια αριθμομηχανη δημιουργει ενας και εχει απολαβες απο 300 εως χιλιαδες ευρω. 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ομως οι εφαρμογες κανουν την διαφορα,το εδειξε η χρηση του κοσμου....τι θελουν ;viber,messenger,facebook,whatsapp τι εχει σωστο απο αυτα;ασε μην αναφερω το ποκεμον πουεφυγαν χιλιαδες σε λιγες μερες.... ξαναγράφω,για τρίτη ή δεύτερη φορά δεν θυμάμαι, Δεν ενδιαφέρονται όλοι για τις εφαρμογές. Αυτός που θα πάρει WP κυρίως τον ενδιαφέρει να έχει ενα κινητό,με μια τυπική κάμερα,βίντεο κλπ και να μπορεί να μπαίνει στο ίντερνετ. Σαφώς το λειτουργικό έχει βουτήξει απο τη μη ύπαρξη εφαρμογών κλπ κλπ κλπ. Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει το s7 σου με τις εφαρμογές,δες τι μπορείς να κάνεις χωρίς αυτές. btw για να μην παρεξηγηθώ για κανενας fanboy,με android ξεκίνησα(xperia tablet s,πήγα σε htc wildfire s και μετά το έριξα σε απλα nokia τηλέφωνα γιατι πολύ απλά δεν με απασχόλησαν οι εφαρμογές)αυτή τη στιγμή μου έχουν δώσει εδώ και κανένα χρόνο(ναι καλά διάβασες)ενα s3 για να μιλάω απο viber/whatsapp. 2
Georgc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ξαναγράφω,για τρίτη ή δεύτερη φορά δεν θυμάμαι, Δεν ενδιαφέρονται όλοι για τις εφαρμογές. Αυτός που θα πάρει WP κυρίως τον ενδιαφέρει να έχει ενα κινητό,με μια τυπική κάμερα,βίντεο κλπ και να μπορεί να μπαίνει στο ίντερνετ. Σαφώς το λειτουργικό έχει βουτήξει απο τη μη ύπαρξη εφαρμογών κλπ κλπ κλπ. Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει το s7 σου με τις εφαρμογές,δες τι μπορείς να κάνεις χωρίς αυτές. νομιζω οι χρηστες ειναι 15 εως 40 στις περισσοτερες φορες επομενως τι θελουν ; 5- 10 εφαρμογες να λειτουργουν,δεν εχει τυπικη καμερα ενα android των 100?οχι απλα τυπικη αλλα πολυ καλη και τηλεφωνο για 2 + ετη.ενα ακομα μειον ειναι το wpafinder ,η νεολαια θελει να βρει δωρεαν ιντεςρνετ,το βρισκει με το win phone>?oxi! εγιναν απολυσεις χιλιαδων ατομων δεν εμειναν πολλοι στην πλατφορμα αυτη ,θα δεις εντος ημερων η μηνων θα τερματιστει...το ξανα λεω δεν ειναι τα κινητα που κολλουσαν παλια!ενας κινεζος σου ριχνει τον 810 και το παιρνεις με τιμη μηδαμινη διπλα διπλα το σ7 με το 640 παρε τηλ το ενα θα χτυπησει μετα απο καμια ωρα κια αν....παρε στο σ7 θα χτυπησει αμεσα,τι να λεμε να βαλουμε σε εξοικονομηση και τετοιες μπουρδες
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 νομιζω οι χρηστες ειναι 15 εως 40 στις περισσοτερες φορες επομενως τι θελουν ; 5- 10 εφαρμογες να λειτουργουν,δεν εχει τυπικη καμερα ενα android των 100?οχι απλα τυπικη αλλα πολυ καλη και τηλεφωνο για 2 + ετη.ενα ακομα μειον ειναι το wpafinder ,η νεολαια θελει να βρει δωρεαν ιντεςρνετ,το βρισκει με το win phone>?oxi! έχω κάνει edit το προηγούμενο μήνυμα. όσο για το bold,προσωπικά θεωρώ ξεφτίλα να γυρνάει ο πιτσιρικάς με το iphone/android των 500+€ και να μην έχει δεδομένα στο κινητό. οκ ρε μεγάλε πάρε την τηλεφωνάρα και έχε να την βλέπεις στο σπίτι με wifi. btw είμαι 25 χρονών. 2
Georgc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 έχω κάνει edit το προηγούμενο μήνυμα. όσο για το bold,προσωπικά θεωρώ ξεφτίλα να γυρνάει ο πιτσιρικάς με το iphone/android των 500+€ και να μην έχει δεδομένα στο κινητό. οκ ρε μεγάλε πάρε την τηλεφωνάρα και έχε να την βλέπεις στο σπίτι με wifi. btw είμαι 25 χρονών. νομιζω αυτοι με τα 600 εχουν για μοστρα τα κινητα και κανουν αναπαντητες,αλλα σκεψου να εισαι δημοσια σε καφε μπαρ χωρους πλατειες και να σπαζει με ενα κλικ ενα δικτυο....σκεψου εναν με win phne να θελει μονο καρτα να πληρωσει....αλλα αλλο να εχεις δωρεαν με ενα κλικ (που σπαζει με ενα κλικ)σε σχεση με δεδομενα παροχου καποτε τα αγαπουσα τοσο πολυ τα win phones απο το samsung omnia με 600 ευρω,αλλα εμεινε pισω δστυχως η ms το μονο σιγουρο εναι οτι θα ακουσουμε μια μερα εντος λιγων εβδομαδων το τερματιζει το ολο συστημα των win phones,αλλα οπως ειπα εδωσα 229 για το 640 θα το εχω οσο κρατησει,για το s7 edge οκ δεν το συζητω απλα ειναι ενας υπολογιστης κανονικος
george9494 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 δεν αναφέρθηκα σε κινέζικο τηλέφωνο,αλλα ναι έχω πιάσει cubot στα χέρια μου όπως και πολλά zte. τα 51€ για το 435 και την smoothίλα του δεν την βρισκω σε κανένα android στα ιδια χρήματα. Ξαναγράφω,δεν αναφέρομαι στο τι προσφέρει απο εφαρμογές η κάθε πλατφορμα αλλα στο πόσο "γρήγορη" είναι,πόσο ποιοτική κλπ. επειδή βλέπω το κάνει αρκετός κόσμος. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΓΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΛΠ τουλάχιστον γράψτε αν είστε σε fast,slow H stable. Με κάνετε κάθε φορά και ψάχνω για ενημερώσεις Η 14393.67 είναι για fast, slow, release preview rings.. 1
cameranek Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Βγήκε update ! 14393.67 το κατεβάζω τώρα. Σε φαστ είμαι, αλλά είναι και για στάβλο 2
privateer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 http://www.winbeta.org/news/windows-10-mobile-anniversary-update-looks-releasing-august-9th-generally-august-16th-carriers https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/08/02/how-to-get-the-windows-10-anniversary-update/ Εδώ είναι η επισημη ανακοινωση της MS. Δεν λέει πουθενά για 9/8. 1
Georgc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Για όλους είναι η 14393.67 (fast, slow, release preview).. αν το ειχε ο πατερας μου που ειναι 55 θα του εκανε ενημερωση χωρις να μπει σε αυτη την διαδικασια ;insider? παιδια οσοι εμειναν εμειναν στην πλατφορμα σε λιγο καιρο θα το τερματισει!αυτοι υπολογιζουν στα desktop λαπτοπσ ασχετα αν δεν τους βγηκε το 1 δις,οπως σε λιγο καιρο θα μεινει μονο η αρχιτεκτονικη x64 ορθως! κενα ασφαλειας δεν υπαρχουν μιας και ειναι κλειστο το συστημα,δλδ και μετα 2-3 χρονια με χρηση edge δεν υπαρχει κινδυνος οποτε οσο κρατησουν οι συσκευες
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 νομιζω αυτοι με τα 600 εχουν για μοστρα τα κινητα και κανουν αναπαντητες,αλλα σκεψου να εισαι δημοσια σε καφε μπαρ χωρους πλατειες και να σπαζει με ενα κλικ ενα δικτυο....σκεψου εναν με win phne να θελει μονο καρτα να πληρωσει....αλλα αλλο να εχεις δωρεαν με ενα κλικ (που σπαζει με ενα κλικ)σε σχεση με δεδομενα παροχου συνεχίζω να το θεωρώ ξεφτίλα και κατάντια, κάθε φορά που το διαβάζω. επειδή η συζήτηση μπορεί να πάει πολύ μακριά και είναι λάθος topic,προσωπικά θα σου πω έδωσα τα καλύτερα 51€ για κινητό που έχω δώσει ποτέ. θυμάμαι τα 500αρια για K850i/N95 8gb και ακόμα κλαίω αν δεν υπήρχε το lenovo p1m στα 150€ σίγουρα θα αναβάθμιζα σε ενα 640 αν ηταν να πάρω συσκευή αυτή την περίοδο. Για όλους είναι η 14393.67 (fast, slow, release preview).. δεν μου βγάζει κάτι θα το δοκιμάσω πάλι,ευχαριστώ. αν το ειχε ο πατερας μου που ειναι 55 θα του εκανε ενημερωση χωρις να μπει σε αυτη την διαδικασια ;insider? θα περίμενε την κανονική έκδοση εκτός κ αν επιθυμεί να γινει beta tester. Η 14393.67 είναι για fast, slow, release preview rings.. στο 435 μου δυστυχώς δεν εμφανίζει ενημέρωση. και ριστάρτ έκανα και όλα 1
george9494 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εγώ είμαι σε fast ring (Lumia 640XL) και μου το εμφάνισε. Τα mspoweruser & windowscwntral αναφέρουν ότι είναι για fast, slow και release preview. Edit: Ορίστε και screenshot.. 1
Georgc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 συνεχίζω να το θεωρώ ξεφτίλα και κατάντια, κάθε φορά που το διαβάζω. επειδή η συζήτηση μπορεί να πάει πολύ μακριά και είναι λάθος topic,προσωπικά θα σου πω έδωσα τα καλύτερα 51€ για κινητό που έχω δώσει ποτέ. θυμάμαι τα 500αρια για K850i/N95 8gb και ακόμα κλαίω αν δεν υπήρχε το lenovo p1m στα 150€ σίγουρα θα αναβάθμιζα σε ενα 640 αν ηταν να πάρω συσκευή αυτή την περίοδο. δεν μου βγάζει κάτι θα το δοκιμάσω πάλι,ευχαριστώ. θα περίμενε την κανονική έκδοση εκτός κ αν επιθυμεί να γινει beta tester. ενα 8 κιλο πλυντηριο πριν 5 χρονια κοστιζε 1500 ευρω σημερα 300!μια τηλεοραση 42 '' ειχε 1700,τωρα 300.εχω παρει τα τηλεφωνα 800.960.810 και πολλα αλλα,αλλα αφοτου βγhκε το android τελειωσαν αυτα!βλεπε συγχρονισμο με gmail και chrome! το 640 xl δεν εχει καμια ενημερωση ....δεν ειμαι insider 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα