olimpiakos 7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Lazlow εμένα λειτουργεί κανονικότατα!! Μπες στις ρυθμίσεις μπαταρίας και επέλεξε να εκτελείται πάντα στο παρασκήνιο!!!! Κλασσικά η ms μαμιεται πάλι.......
anamenos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Κρίμα που έχασαν ακόμη ένα deadline , τα ίδια είχαν γίνει και στο προηγούμενο. Χωρίς να γνωρίζω περί τίνος πρόκειται πιστεύω θα είναι λόγω του ότι κινητά τρίτων (όχι Lumia) έχουν δείξει διάφορα προβλήματα στο συγκεκριμένο update. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από anamenos 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ποτέ δεν είπε επίσημα η Microsoft για 9/8 ...είπε coming weeks ...μην λέμε ότι θέλουμε ...! 1
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 θα κάνω σημάδι στην οθόνη μου φαίνεται,πατάω συνέχεια έλεγχο για ενημερώσεις :-D 1
Retromaniac Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Η Microsoft δεν είχε πει επίσημα για σήμερα. Από διαρροή περιμέναμε όλοι σήμερα. Απογοητευτικό όμως. 1
privateer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Από tweet της Microsoft δεν ήταν το leak? check your facts προτου πας να την πεις σε καποιον
Supes Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 check your facts προτου πας να την πεις σε καποιον http://www.winbeta.org/news/windows-10-mobile-anniversary-update-looks-releasing-august-9th-generally-august-16th-carriers
Georgc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 η ιδια η ms σκοτωνει το mobile λειτουργικο της ,τι δεν καταλαβαινετε;αναφερθηκα προ ημερων για την καταληξη που θα εχει και απλα σβηστηκαν τα σχολια μου,η επομενη κινηση ειναι ο τερματισμος της mobile πλατφορμας και λογικα και η εξαφανιση των εφαρμογων της οπως και to store απο τα desktop / laptops. οκ εγινε ενα μπαμ και βγηκαν 20 εφαρμογες universal μετα τι;αυτες ειναι ανημερωτες και ουτε θα υπαρξει ενημερωση απλα θα μεινουν στην ιστορια τοσο φανατικος χρηστης των win phones ημουν ,ειναι απαραδεκτη η εταιρεια γιατι δεν υπολογισε δεν προειδοποιησε οτι σε περιπτωση λαθους ή μη αναμενομενης ζητησης θα δουλευει τους λιγους που εμειναν. για εναν ''παραξενο'' λογο χρηστες του viber δεν εχουν σωστη λειτουργια της εφαρμογης,το fb ποτε δεν γινεται επισημο οπως και αλλες εφαρμογες ειναι σε beta,προσωπικα ειναι pre-alpha.καλη υπομονη σε ολους οσοι εμειναν κρατηστε τις συσκευες οσο αντεξουν ,επομενο βημα τους ειναι ο τερματισμος αποτομα.το 640 xl που εχω το εχω ως ενα μικρο ταμπλετ για πλοηγηση. ελπιζω να μη διαγραφει ΚΑΙ αυτη τη φορα το ποστ μου μιας και ειμαι σε εντελως λογικα πλαισια συζητησης η αναφορα Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ αλλα ποτε δεν εγινε ......οπως παντα 1
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 η ιδια η ms σκοτωνει το mobile λειτουργικο της ,τι δεν καταλαβαινετε;αναφερθηκα προ ημερων για την καταληξη που θα εχει και απλα σβηστηκαν τα σχολια μου,η επομενη κινηση ειναι ο τερματισμος της mobile πλατφορμας και λογικα και η εξαφανιση των εφαρμογων της οπως και to store απο τα desktop / laptops. οκ εγινε ενα μπαμ και βγηκαν 20 εφαρμογες universal μετα τι;αυτες ειναι ανημερωτες και ουτε θα υπαρξει ενημερωση απλα θα μεινουν στην ιστορια τοσο φανατικος χρηστης των win phones ημουν ,ειναι απαραδεκτη η εταιρεια γιατι δεν υπολογισε δεν προειδοποιησε οτι σε περιπτωση λαθους ή μη αναμενομενης ζητησης θα δουλευει τους λιγους που εμειναν. για εναν ''παραξενο'' λογο χρηστες του viber δεν εχουν σωστη λειτουργια της εφαρμογης,το fb ποτε δεν γινεται επισημο οπως και αλλες εφαρμογες ειναι σε beta,προσωπικα ειναι pre-alpha.καλη υπομονη σε ολους οσοι εμειναν κρατηστε τις συσκευες οσο αντεξουν ,επομενο βημα τους ειναι ο τερματισμος αποτομα.το 640 xl που εχω το εχω ως ενα μικρο ταμπλετ για πλοηγηση. ελπιζω να μη διαγραφει ΚΑΙ αυτη τη φορα το ποστ μου μιας και ειμαι σε εντελως λογικα πλαισια συζητησης η αναφορα Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ αλλα ποτε δεν εγινε ......οπως παντα σαφώς,απλά δεν ανήκουν όλοι στην ίδια κατηγορία. Πιο πολύ η εταιρία ρίχνει άκυρο σε αυτούς που έδωσαν 500-600€ για τα 950/950XL στην αρχή και περίμεναν κάτι να αλλάξει. Στον αντίποδα,για εναν που θέλει ένα απλό τηλέφωνο με προεκτάσεις smartphone(internet και καμια εφαρμογή)θα έλεγα οτι συνεχίζει το WP να είναι προτιμότερο για συσκευές κάτω των 100-120€ απο τα αντίστοιχα android. 1
Supes Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 σαφώς,απλά δεν ανήκουν όλοι στην ίδια κατηγορία. Πιο πολύ η εταιρία ρίχνει άκυρο σε αυτούς που έδωσαν 500-600€ για τα 950/950XL στην αρχή και περίμεναν κάτι να αλλάξει. Στον αντίποδα,για εναν που θέλει ένα απλό τηλέφωνο με προεκτάσεις smartphone(internet και καμια εφαρμογή)θα έλεγα οτι συνεχίζει το WP να είναι προτιμότερο για συσκευές κάτω των 100-120€ απο τα αντίστοιχα android. Συμφωνώ έως τα 150 ευρώ max είναι η καλύτερη επιλογή (αν δεν θες ειδικά να στραφεις και σε Κίνα μεριά) 1
Georgc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 σαφώς,απλά δεν ανήκουν όλοι στην ίδια κατηγορία. Πιο πολύ η εταιρία ρίχνει άκυρο σε αυτούς που έδωσαν 500-600€ για τα 950/950XL στην αρχή και περίμεναν κάτι να αλλάξει. Στον αντίποδα,για εναν που θέλει ένα απλό τηλέφωνο με προεκτάσεις smartphone(internet και καμια εφαρμογή)θα έλεγα οτι συνεχίζει το WP να είναι προτιμότερο για συσκευές κάτω των 100-120€ απο τα αντίστοιχα android. φιλτατε με ενα τηλεφωνο των 100 € παιρνεις κατι πολυ ανωτερο των win phones και χωρις να κολλανε,το κολλημα ηταν καποτε ,το android 5+ ειναι πολυ καλο,τωρα για τους κατοχους 950 εκει ειναι πραγματικη ντροπη της εταιρειας σημερα εχει 350 αλλα πριν αγοραζαν με 600 700 .δοκιμασες ποτε τα τηλεφωνα cubot.?τυφλα να εχουν τα win phones σε αυτη την τιμη/αποδοση στην τελικη ηταν η βομβα με το ποκεμον ,δεν παιζω τετοια δεν ασχολουμαι με παιχνιδια,υπηρξε ενας πλαγιος τροπος να μπουν και τελικα μπηκε φραγη ...ξερεις τι ειναι το θεμα ;να εχεις messenger viber να σου ερχονται ειδοποιησεις εκεινη τη στιγμη,ποτε δεν συνεβηκε στα win...με τοση χαρα πηρα το 640 χλ πριν μηνες με τα 8,1 οι φωτος οκ καλες μετα στα 10 ελεγες εχεις ενα τηλεφωνο οχι με 13 mpxls αλλα με 3.δοκιμασα σε φιλο με ενα cubot και οι φωτος ειναι ανωτερες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα