privateer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, έχω ένα HD7 κ έχω άριστες εντυπώσεις κ από το κινητό κ από το λειτουργικό.Τον τελευταίο καιρό έχω διαπιστώσει ότι το κινητό μου δεν κάνει updates από το Marketplace, ενώ έχω πάρα πολλές εφαρμογές δεν αναβαθμίζει καμία από αυτές ούτε από τα παιχνίδια. Στο κινητό δεν έχω κάνει κανένα hack ούτε έχω προσπαθήσει να κάνω το παραμικρό....Η έκδοση λογιμσικού του είναι OS version: 7.10.8107.79... και εμενα ειχαν σταματησει να ερχονται updates στο tile του markeplace ωσπου πριν κανα μηνα εφτιαξε. Δεν πειραξα τιποτα ενδιαμεσα, οποτε πιθανον καποια στιγμη θα φτιαξει και σε εσενα.
flik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, έχω ένα HD7 κ έχω άριστες εντυπώσεις κ από το κινητό κ από το λειτουργικό.Τον τελευταίο καιρό έχω διαπιστώσει ότι το κινητό μου δεν κάνει updates από το Marketplace, ενώ έχω πάρα πολλές εφαρμογές δεν αναβαθμίζει καμία από αυτές ούτε από τα παιχνίδια. Στο κινητό δεν έχω κάνει κανένα hack ούτε έχω προσπαθήσει να κάνω το παραμικρό....Η έκδοση λογιμσικού του είναι OS version: 7.10.8107.79... Μπορείς απο το marketplace να ψάξεις με τη σειρά όλες τις εφαρμογές που έχεις περασμένες, ξεκινώντας απο όποια έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει διαθέσιμη ενημέρωση, αν βρεις δηλαδή καμία. Θα σου εμφανίσει "Ενημέρωση" απο κάτω, και πιθανόν να βγάλει όλα τα άλλα μαζί μόλις κάνεις τη μία. Αλλιώς περίμενε, και θα γίνει και μόνο του.
privateer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=txCK3d90GcY&feature=player_embedded Nokia Lumia 800 sales “FAR above sales forecasts” http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-800-sales-far-above-sales-forecasts/
trelos3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εμενα ποιος θα μου λυσει την απορια πιο πανω που εγραψα?
privateer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 εμενα ποιος θα μου λυσει την απορια πιο πανω που εγραψα? αν σε πέρνει το budget σου φυσικά και lumia 800 τα συν του είναι: 16gb Amoled οθόνη Καλύτερο design 8mpx κάμερα Παντως και το 710 είναι μια πολύ καλη λύση Την αναβάθμιση σε wp8 δεν ξέρουμε ακομη αν θα την πάρουν αλλά προσωπικά πιστεύω πως θα αναβαθμιστούν όλα τα wp7 κινητά
Vaggos02 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν όπως λένε γίνει ακόμα πιο ελαφρύ το λειτουργικό το θεωρώ δεδομένο ότι θα το πάρουν το update όλα τα wp7. Για να είμαι ειλικρινής, δε βρίσκω λόγο να μη το πάρουν.
trelos3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 αν σε πέρνει το budget σου φυσικά και lumia 800 τα συν του είναι: 16gb Amoled οθόνη Καλύτερο design 8mpx κάμερα Παντως και το 710 είναι μια πολύ καλη λύση Την αναβάθμιση σε wp8 δεν ξέρουμε ακομη αν θα την πάρουν αλλά προσωπικά πιστεύω πως θα αναβαθμιστούν όλα τα wp7 κινητά ευχαριστω που απαντησες επιδοτηση 100 ευρω ρε σι και θα μαζεψω αλλα 150 απο δουλεια να το παρω πιστευω θα ειναι καλο δεν θα εχω προβληματα μεχρι τον απριλιο θα εχει κατασταλαξει το wp8?
privateer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τέλη φλεβάρη υπαρχει η mobile world convention όπου ίσως μάθουμε περισσότερα. Πάντως όπως σου είπα το θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρουν wp8.
trelos3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τέλη φλεβάρη υπαρχει η mobile world convention όπου ίσως μάθουμε περισσότερα. Πάντως όπως σου είπα το θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρουν wp8. οποτε θα παω στο 800 πιστευω να αξιζει
flik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Φοβερό κινητό το lumia 800 φίλε μου, αν είχε μεγαλύτερη οθόνη, χωρίς να αυξηθεί το βάρος του, θα ήταν ίσως το κορυφαίο για εμένα. Σίγουρα αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος της οθόνης, δε θα σε απογοητεύσει σε τίποτα.
parasaser Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 τι θα γινει με τα updates του lumia το δικο μου το εχω παρει απο αγγλια και δεν ερχονται τα updates της nokia?
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 εμενα ποιος θα μου λυσει την απορια πιο πανω που εγραψα? αν σε πέρνει το budget σου φυσικά και lumia 800 τα συν του είναι: 16gb Amoled οθόνη Καλύτερο design 8mpx κάμερα Παντως και το 710 είναι μια πολύ καλη λύση Την αναβάθμιση σε wp8 δεν ξέρουμε ακομη αν θα την πάρουν αλλά προσωπικά πιστεύω πως θα αναβαθμιστούν όλα τα wp7 κινητά Ότι λέει ο privateer, απλά να προσθέσω ότι με το Lumia 800 έχεις και αυτό το συναίσθημα της πολύ όμορφης και εξωτερικά πολύ ποιοτικής συσκευής που μόνο με το iphone είχα μέχρι τώρα. Δεν είναι σημαντικό (για όλους) αλλά σε κάνει να το χαίρεσαι άμα είσαι τέτοιος τύπος.
trelos3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ότι λέει ο privateer, απλά να προσθέσω ότι με το Lumia 800 έχεις και αυτό το συναίσθημα της πολύ όμορφης και εξωτερικά πολύ ποιοτικής συσκευής που μόνο με το iphone είχα μέχρι τώρα. Δεν είναι σημαντικό (για όλους) αλλά σε κάνει να το χαίρεσαι άμα είσαι τέτοιος τύπος. καλα τετοιος τυπος που κοιταει design δεν ειμαι αλλα εχω μεινει με το 5800 απο τοτε πολυ ευχαριστημενος και σκεφτηκα να το αλλαξω καποτε:P
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Η Nokia μας λέει ξερά ότι σύντομα θα έχουμε λευκό Lumia 800 https://twitter.com/#!/nokiadanmark/status/166463881940701184/photo/1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 damn, θα προτιμούσα το invisible...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα