salida Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Θα βγει αυριο το Anniversary Update; Ή θα μας παει από εβδομαδα σε εβδομάδα; Nα κανουμε κανενα τάμα; λένε για 9/8 στα unbranded και μια βδομάδα αργότερα στους παρόχους κινητής. ακόμα και τώρα πιστεύω οτι αξίζει κάποιος να μπει insider σε release preview 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ειμαι ηδη σε preview και περιμενω!! Παιζει να την παρουμε και αποψε στις 12 η ωρα ,η απο αυριο το πρωι;
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ειμαι ηδη σε preview και περιμενω!! Παιζει να την παρουμε και αποψε στις 12 η ωρα ,η απο αυριο το πρωι; πρόσεχε θα σου γράψω πάλι ό,τι και την προηγούμενη φορά :-D Να υπολογίζεις ώρες αμερικής για το οτιδήποτε είναι να βγει. 1
salida Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 ολυμπιακέ σε release preview τώρα τι build έχεις ? 14393 δεν είσαι ήδη ?? 1
salida Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 εσείς που είστε σε release preview το έχετε πάρει το AU στη ουσία, θα μας δώσουν κανένα cumulative για να χαρούμε κ εμείς ... 1
cameranek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και φαστ και πριβιου η ίδια έκδοση είναι. 2
salida Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και φαστ και πριβιου η ίδια έκδοση είναι. τα έκανε sync όλα η dona fast/slow/release είναι 14393.χχχ με διαφορά στο λήγοντα 1
Lazlow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 το viber τις τελευταίες μέρες δεν μου βγάζει ούτε μια ειδοποίηση...πρέπει να ανοίγω συνέχεια την εφαρμογή για να δω αν μου έχει έρθει μήνυμα...πολύ κακό 1
Supes Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 http://m.windowscentral.com/windows-10-mobile-anniversary-update-not-arriving-today Άκυρο και για σήμερα το update... *clap clap* 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα