Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα το εχεις σε ασπρο theme εννοει. Το εβαλα και εγω και το συνηθίζω σιγα σιγα.

Να ρωτησω κατι άλλο: Βαζω της εθνικης την mastercard/χρεωστικη/debit αλλα δεν την παίρνει στο store.

Φταίνε τα CC για αυτό;

Πιθανών. Καλύτερα άνοιξε PayPal, αν δεν εχεις, βάλε εκεί την κάρτα και χρησιμοποίησε PayPal στο store. Το έχουν ανοίξει και δουλεύει κανονικά.

Δηλαδή στο 640 αν έχω την οθόνη σε φουλ φωτεινότητα , θα έχω οικονομία μπαταρίας;

Όπως είπε και ο tetrabitos, εννοώ το white theme. Δυστυχώς ενώ μου αρέσει το white theme, επειδή έχω amoled το αποφεύγω και γιατί καίει περισσότερη μπαταρία αλλά και καταστρέφει την οθόνη.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει αλλά η google συνεχίζει τον πόλεμο στο windows mobile μπλοκάροντας την καταχώρηση νέων λογαριασμών gmail στο outlook.

http://mspoweruser.com/google-appears-blocking-windows-10-mobile-users-adding-google-accounts-outlook/

Γιατί δεν εκπλήσσομαι.

Typical google.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει αλλά η google συνεχίζει τον πόλεμο στο windows mobile μπλοκάροντας την καταχώρηση νέων λογαριασμών gmail στο outlook.

http://mspoweruser.com/google-appears-blocking-windows-10-mobile-users-adding-google-accounts-outlook/

Εγω απο τοτε που πηγα στα windows χρησιμοποιω μονο προγραμματα της microsoft και ησυχασα.

• Like 2
Δημοσ.

Η google έχει αφαιρέσει τις επίσημες εφαρμογές από το store και τώρα αυτό. Ας την ρωτήσουμε γιατί όμως δεν αποσύρει και το chrome από το windows PC...

• Like 1
Δημοσ.

Η google έχει αφαιρέσει τις επίσημες εφαρμογές από το store και τώρα αυτό. Ας την ρωτήσουμε γιατί όμως δεν αποσύρει και το chrome από το windows PC...

Μολις πεταξα τον chrome από τον υπολογιστη.

Δεν εχασα και τιποτα.

Ο edge τωρα με τις επεκτάσεις δεν εχει να ζηλεψει τιποτα

Δημοσ.

Εγω παλι εχω email της MS (Hotmail) απο το 2005(!)

Εχει τα παντα μεσα επαφες. γεννεθλια, σταλθεντα ολη η ηλεκτρονικη ζωη μου.

Aν ειχα βεβαια της google και μου εκανε τετοια θα σπαζομουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...