Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως στη 10586,494 έφτιαξε η μπαταρία στο 535 ακόμα και με τη χρήση 3g...Η κατανάλωση δεδομένων μου φάνηκε τσιμπημένη, στο μετρητή αλλά ίσως φταίει η συνεχής ενημέρωση... Άντε να δούμε τι θα δουμε αν και πιστευω οτι τα καλα απο redstone 2...Σε επιδοσεις το 535 πληρως ενημερωμενο αυτη τη στιγμη θα ελεγα οτι κατα 99% ειναι οσο γρηγορα ηταν και τα 8,1

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα αργήσουν θα έρθουν,αλλά και πάλι όποιος βιάζεται μπαίνει insider παίρνει την αναβάθμιση και μετά βγάνει από insider.

Έτσι το έχω κάνει εδώ και καιρό και απλά με τη επίσημη θα υπάρχουν μικροδιορθώσεις.

Αλλά μάλλον έχουμε μάθει να γκρινιάζουμε γιατί τα θέλουμε όλα έτοιμα,δεν θέλουμε να το ψάξουμε,θέλουμε να γκρινιάζουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα αργήσουν θα έρθουν,αλλά και πάλι όποιος βιάζεται μπαίνει insider παίρνει την αναβάθμιση και μετά βγάνει από insider.

Έτσι το έχω κάνει εδώ και καιρό και απλά με τη επίσημη θα υπάρχουν μικροδιορθώσεις.

Αλλά μάλλον έχουμε μάθει να γκρινιάζουμε γιατί τα θέλουμε όλα έτοιμα,δεν θέλουμε να το ψάξουμε,θέλουμε να γκρινιάζουμε.

Διαβάζεις λίγο τι γράφεις; Αυτό με την γκρίνια έχει γίνει καραμέλα...

Στην mobile πλατφόρμα η MS κάθε φορά πάει από αναβολή σε αναβολή και αυτό ναι είναι κακό και ο πιο τρελαμένος φαν θα το παραδεχτεί...

Τέλος, ο μέσος χρήστης δεν θα κάτσει να μπει στο insider και ούτε θα βάλει ποτέ το update αν δεν δει την ειδοποιησούλα στο κινητό του...

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Τα καλά καλά και τα κακά κακά...

• Like 4
Δημοσ.

Στην mobile πλατφόρμα η MS κάθε φορά πάει από αναβολή σε αναβολή και αυτό ναι είναι κακό και ο πιο τρελαμένος φαν θα το παραδεχτεί...

Τέλος, ο μέσος χρήστης δεν θα κάτσε να μπει στο insider και ούτε θα βάλει ποτέ το update αν δεν δει την ειδοποιησούλα στο κινητό του...

Μπορεί να φτιάχνουν το "Update Advisor Anniversary Edition". Πως κάνετε έτσι..! :P :P :P :P :P :D

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρασα από τα μάτια.

• Like 2
Δημοσ.

Τέλος, ο μέσος χρήστης δεν θα κάτσει να μπει στο insider και ούτε θα βάλει ποτέ το update αν δεν δει την ειδοποιησούλα στο κινητό του...

Μέσος χρήστης είμαι και δεν είναι κάτι το σπουδαίο αυτό πού λέω,δεν έχει κάποια σοβαρή ιδιαιτερότητα,απλά μια αναβάθμιση είναι.Δεν ρουτάρης το κινητό και η εγγύηση ισχύει.

Απλά μπαίνεις insider βγαίνεις μετά την αναβάθμιση και έχεις ότι θα πάρεις σε λίγες μέρες.

Ξέρω τη λέω.

Ξέρασα από τα μάτια.

Να σέβεσαι όποιον λέει κάτι και ας είναι λάθος.

Δημοσ.

Μέσος χρήστης είμαι και δεν είναι κάτι το σπουδαίο αυτό πού λέω,δεν έχει κάποια σοβαρή ιδιαιτερότητα,απλά μια αναβάθμιση είναι.Δεν ρουτάρης το κινητό και η εγγύηση ισχύει.

Απλά μπαίνεις insider βγαίνεις μετά την αναβάθμιση και έχεις ότι θα πάρεις σε λίγες μέρες.

Ξέρω τη λέω.

Εεε βασικά ο μέσος χρήστης, όπως εγώ ας πούμε, δε θα ασχοληθεί ποτέ με το insider. Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω.

Δημοσ.

Εεε βασικά ο μέσος χρήστης, όπως εγώ ας πούμε, δε θα ασχοληθεί ποτέ με το insider. Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω.

Και εγώ το ίδιο γι' αυτό έδωσα 5 λεπτά παραπάνω και έκανα την αναβάθμιση πάρα περιμένω και χαλιέμαι που δεν έχει έρθει.

Δεν είμαι φαν της Microsoft και δεν υποστηρίζω καμία εταιρεία,την ευκολία και την λύση για να μην γκρινιάζω και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου λέω.

• Like 1
Δημοσ.

κακά τα ψέματα δείχνει αδυναμία-αδιαφορία ότι το update δε κυκλοφόρησε παράλληλα και για mobile. επίσης φανερώνει ότι θα υπάρξει cumulative update ειδικά για κινητά για να φτιάξουν ότι απέμεινε στην 14393.χχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...