olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 http://forums.windowscentral.com/windows-10-mobile-how-guides/428855-windows-10-mobile-reg-tweaks-no-interop-unlock.html http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434959 ηδη μαμησα το κινητο και κανω reset! *προσοχη σε οτι κανετε καθως δεν υπαρχει γυρισμος μετα.... εαν κανετε καμια βλακεια καντε hard reset!
george9494 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Βγήκε νέο Build (10393.10) για Fast, Slow και Release Preview Rings, το οποίο είναι μόνο για PC. Link 1
Tetrabitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σε κινητο και pc ακομα τιποτα απο updates.
Chrysostomos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σήμερα υποτίθεται θα βγει,αλλά θα την πάρουμε σήμερα;ΟΕΟ?
aris1986 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Στο pc τα εχω δει τα καινούργια πράγματα. Στο κινητο τι θα προσθέσουν;
kontrakultura Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γειά σας! Έχω το Lumia 640 και έκανα πρόσφατα την αναβάθμιση σε Windows 10. Δεν μου αρέσουν, τρώνε κολλήματα και θέλω να γυρίσω στο προηγούμενο λειτουργικό (win 8 νομίζω). Υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος για να γίνει αυτό;
Supes Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και το σημερινό update που θα βγει και να το βάλεις με hard reset (και μετά να μην κάνεις restore τις εφαρμογές αλλά να τις βάλεις εσύ χειροκίνητα) και να δεις πώς θα πάει... Τα 8.1 πάνε καλύτερα ίσως αλλά χάνεις πολλά features και έχεις φυσικά και ακόμα λιγότερες και χειρότερες εφαρμογές...
cameranek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έχω το 640 και πάει μια χαρά. Κάνε μια επαναφορά συστήματος, και πιστεύω ότι θα φτιάξει. 1
flogerakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εγω πιστεύω οτι πέρασε τα 10 και έμεινε μάλλον σε καμιά .107 και χωρίς hard reset γιαυτό τα λεει αυτά.... Εδω το 920, 820 πανε σφαίρα με τα 10, και τρώει κωλύματα το 640 παραμύθια ειναι αυτά... 1
anamenos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 @kontrakultura, Φίλε μην κάνεις το λάθος να πας πίσω στα 8.1 , τα 10 είναι άπλα κλάσεις ανώτερα και θα έχεις πρόσβαση σε πολλά νέα features και universal εφαρμογές. Πίστεψε με αν πάρεις το σημερινό update και τα δοκιμάσεις λίγο θα αποφασίσεις να μείνεις και δεν θα να κάνεις rollback σε παλαιότερο λειτουργικό. 1
teo20net Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Λόγω κάμερας και 5.1 ήχου είμαι κι εγώ έτοιμος να το γυρίσω στα 8.1. Δεν είναι δα κ τραγικό αν δεν είσαι fan εφαρμογών όπως το fb/messenger/instagram. Απλά περιμένω να δω τι θα έχει αυτό το Anniversary.
flogerakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Λόγω κάμερας και 5.1 ήχου είμαι κι εγώ έτοιμος να το γυρίσω στα 8.1. Δεν είναι δα κ τραγικό αν δεν είσαι fan εφαρμογών όπως το fb/messenger/instagram. Απλά περιμένω να δω τι θα έχει αυτό το Anniversary. Αν είναι μόνο αυτός ο λόγος γυρνάς το κινητό σε λειτουργία προγραμματιστη, περνάς την παλιά Lumia Camera απο εδω http://www.appx4fun.com/xap/14397/ και γραφεις κανονικά 5,1...! Απλα δεν θα την αναβαθμίζεις ποτε γτ στην τελευταία αναβάθμιση σου πεταει να πας στην κάμερα των Windows και δεν δουλεύει... 1
teo20net Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αν είναι μόνο αυτός ο λόγος γυρνάς το κινητό σε λειτουργία προγραμματιστη, περνάς την παλιά Lumia Camera απο εδω http://www.appx4fun.com/xap/14397/ και γραφεις κανονικά 5,1...! Απλα δεν θα την αναβαθμίζεις ποτε γτ στην τελευταία αναβάθμιση σου πεταει να πας στην κάμερα των Windows και δεν δουλεύει...Το κινητό ετσι αποφάσισα και το πήρα, λόγω της κάμερας και με έχει χαλάσει πολύ που πλέον δεν έχει 5.1 ήχο. Είχα δοκιμάσει αυτό που λες αλλα δεν λειτούργησε. Είσαι σίγουρος ότι γίνεται; Edit: Λειτούργησε, μόλις τωρα το έκανα. Μάλλον τις προηγούμενες φορες κάτι έκανα λάθος. Τραβάει όντως 5.1; Νόμιζα ότι δεν ήταν θέμα της εφαρμογής αλλα των Win10 που δεν υποστηρίζουν τα μικρόφωνα λόγω drivers.
flogerakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Edit: Λειτούργησε, μόλις τωρα το έκανα. Μάλλον τις προηγούμενες φορες κάτι έκανα λάθος. Τραβάει όντως 5.1; Νόμιζα ότι δεν ήταν θέμα της εφαρμογής αλλα των Win10 που δεν υποστηρίζουν τα μικρόφωνα λόγω drivers. Ναι είμαι σίγουρος. Να και οι πληροφορίες από vlc: Windows Camera: Lumia Camera:
teo20net Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ναι είμαι σίγουρος. Να και οι πληροφορίες από vlc: Windows Camera: 1.PNG Lumia Camera: 2.PNG Στη Lumia Camera λέει μονοφωνικό αν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα