Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν την κάνουν ban , το θεωρώ πολύ καλά νέα. Παρεμπίπτοντος ο δημιουργός της εφαρμογής είχε φάει άκυρο σε αίτηση δουλειάς από την Microsoft και τώρα τους έδωσε την απάντηση του.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας developer έβγαλε τα γυαλιά στην microsoft..... Ενας developer τον οποίο τον έκανε και ban η microsoft η ιδια..... Βγαίνει το παιχνίδι της 10ετιας για κινητά ( προσωπικά το απεχθάνομαι), βγαίνει μόνο για ios και android, στην microsoft παίζουν το πουλάκι τους που θα έπρεπε να βγει day one το παιχνίδι με τις αλλες πλατφόρμες, ο πανιβλακας ο Nadella ενω το παιχνίδι δεν εχει βγει  καν για την πλατφόρμα του που ολοένα και μενει στάσιμη λόγο του store βγαίνει και κανει δηλώσεις για το παιχνίδι και τις δυνατότητες του με τα HaloLens... Ελεος πραγματικά, στο 2016 με το καλύτερο κ πιο υποσχόμενο λειτουργικό πρεπει να γινεις hacker για να παίζεις στο περίπου ενα game,,,

• Like 2
Δημοσ.

Κανω σωστα τα βηματα και μετα μου λεει Uploading 100%...τωρα τι;περιμενω να κανει εγκατασταση;

Ακυρο! Μπηκε!

Έβαλες πόκεμον;

Καλά να πάθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί,δεν νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο,μόδα είναι και το κακό ότι άρχισαν να πλακώνονται.

Ίσως είναι η ηλικία μου αν και πιστεύω ότι είμαι ακόμα μέσα στα πράγματα.

Δημοσ.

Γιατί,δεν νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο,μόδα είναι και το κακό ότι άρχισαν να πλακώνονται.

Ίσως είναι η ηλικία μου αν και πιστεύω ότι είμαι ακόμα μέσα στα πράγματα.

Εε όχι Τάσο δίκιο έχεις συμφωνώ!! Μόδα όπως λες,έχουν πλακωθεί και γίνονται ατυχήματα....Απλά αφού είδα ότι το έβγαλε ένας (ανεπίσημος developer και όχι επίσημα) τα λέω σωστά; ε είπα να του ρίξω μια προσπάθεια!!
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά κακα νέα για τα WP .... Έφυγε ο Juha από την ομάδα της Microsoft ... Το μόνο καλο είναι ότι ξαναγύρισε στην νοκια σαν επικεφαλής τμήματος εικόνας ... Αλλα ξεχάστε πλέον από δω και πέρα τα νέα χαρακτηριστικά σε Lumia σε κάμερες ... Για όσους δεν τον ξέρουν ... Ειναι η αιτια που από ανέκαθεν οι ναυαρχίδες νοκια είχαν τις καλύτερες κάμερες ... Και επίσης ειναι και ο ευεφρετης του pure view ... Και αυτός θα ειναι ο λόγος που θα φύγω από τα wp αν βγει νοκια ... Γιατί θα έχει επιμεληθεί ο ίδιος την κάμερα ... Αν ειναι κανονική νοκια συσκευή κ όχι κινεζονοκια... Κρίμα πάντως ... Δεν διώχνουν τον καλυτερο του κόσμου ρε microsoooooft....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω αν πραγματικά πίσω από τα surface phones βρίσκεται ο Panos Panay είμαι σίγουρος οτι στο δυναμικό του θα έχει εξαιρετικό προσωπικό το οποίο θα κάνει εξίσου καλή δουλειά με τον Juha.

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 1
Δημοσ.

Στις 12 η ωρα παιρνουμε/βγαινει new update?

θα ανάψουμε και κεράκι,στυλ ανάσταση :-D :-D

για απόγευμα τριτης το βλέπω και αν έρθει με τη μια σε όλους που δεν νομίζω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...