flogerakos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 οχι κανονικά στον σταύλο(stable)είμαι,γενικότερα θέλω μια σταθερή συσκευή δεν μπορώ να πειραματίζομαι. Το outlook ΔΕΝ θέλω να το βγάλω,αυτό ειναι το θέμα,απλά έχει κολλήσει το εικονίδιο ενώ είναι ολα τα μηνύματα διαβασμένα. Θα πας Ρυθμίσεις -> Εξατομίκευση -> Οθόνη κλειδώματος -> Επιλέξτε εφαρμογές για εμφάνιση γρήγορης κατάστασης και πατάς πάνω στο outlook. Θα σου βγάλει μια λίστα με πολλές επιλογές και συ θα επιλέξεις "χωρίς επιλογή" Το κάνεις αυτό, μετά ενα soft reset και θα φύγει...! Μέτα το ξανα βάζεις κανονικά αν το χρειάζεσαι... 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 οχι κανονικά στον σταύλο(stable)είμαι,γενικότερα θέλω μια σταθερή συσκευή δεν μπορώ να πειραματίζομαι. Το outlook ΔΕΝ θέλω να το βγάλω,αυτό ειναι το θέμα,απλά έχει κολλήσει το εικονίδιο ενώ είναι ολα τα μηνύματα διαβασμένα. Μαλλον διατυπωθηκα λαθος...ακομα και στο stable (αν καταλαβα καλα που εισαι) πως παει; εννοωντας επειδη ειναι διπυρηνο τραβαει; Ολυμπιακός, δεν ξέρω για το 435 αλλα το 820 της γυναίκας μου με την .494 παει σφαίρα! Αλλο να στο λεω και αλλο να το βλέπεις.... Και τρέχει και messenger και facebook (beta official) και viber και εχει καταενθουσιαστεί που της το αναβάθμισα! Και το 920 που το εχω σαν δεύτερο για "πειράματα" επισης παει σφαίρα με την .494 και οπου να ναι θα παρουν και την 10586.537 που εχει πολλα performance και bug fixes..... Την .494 την ειχα και ναι ειναι γρηγορη...ακομα γρηγορη ειναι η τελευταια εκδοση απτο fast ring....(απλα τωρα που βγαινει η RS2 θα υπαρξουν(αν υπαρξουν) καποια bugs τα οποια θα χρειαστεις να κανει hard reset οπως ειπε και ο Retro...και ετσι πρεπει να μπουμε στο release ring να ειμαστε stable!) 1
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Θα πας Ρυθμίσεις -> Εξατομίκευση -> Οθόνη κλειδώματος -> Επιλέξτε εφαρμογές για εμφάνιση γρήγορης κατάστασης και πατάς πάνω στο outlook. Θα σου βγάλει μια λίστα με πολλές επιλογές και συ θα επιλέξεις "χωρίς επιλογή" Το κάνεις αυτό, μετά ενα soft reset και θα φύγει...! Μέτα το ξανα βάζεις κανονικά αν το χρειάζεσαι... nope,δεν έφυγε. απ οτι κατάλαβα θα περιμένω να μου έρθει καποιο mail ώστε να ξεκολλήσει. Μαλλον διατυπωθηκα λαθος...ακομα και στο stable (αν καταλαβα καλα που εισαι) πως παει; εννοωντας επειδη ειναι διπυρηνο τραβαει; ναι μια χαρά. τα μόνα ενοχλητικά είναι οι εφαρμογές που όταν κάνουν ενημέρωση παίρνει αιώνες(ειδικά αν μιλάμε για βαριες εφαρμογές πχ messenger,fb beta) Δεν μπορώ να συγκρίνω τις επιδόσεις με 8.1 δεν θυμάμαι πως πήγαινε η συσκευή τότε δυστυχώς μιας και δεν την χρησιμοποιούσα όπως τώρα. 1
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Παιδιά δεν χρειάζεται να κάνετε hard reset. Μόνο από 8.1 σε 10. Απλά εμείς οι insiders που έχουμε φάει πολλά updates στην μάπα, καλό είναι να κάνουμε. Πάντα στα Windows όταν έβαζα major update πχ. service packs, πάντα έκανα clean install για να έχω πάντα την πιο ομαλή λειτουργία του συστήματος. To clean install (hard reset) μόνο κακό δεν κάνει. Όποιος δεν βαριέται την διαδικασία και δεν έχει πρόβλημα το κάνει. Αλλιώς δεν χάλασε και ο κόσμος. 3
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Να μπω τωρα σε release ring? sorry για το πρηξιμο!! Οκ μπηκα! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2016 από olimpiakos 7
cameranek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μολις ελαβα... Windows 10 Anniversary Wallpaper 2
anamenos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Έβγαλε και ο Κοτσοβολος εξαιρετική προσφορά το lumia 950 XL DUAL στα €350. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/157105-microsoft-lumia-950xl-4g-dual-sim-black?cmicc=skroutz 3
dimitrisdim14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εχει δοκιμασει κανεις στο σπιτι του σε καθημερινη χρηση το continuum στο 950χλ? Αξιζει η αγορα του στα 80€? Εχει κολληματα ; Ζεσταινεται πολυ η συσκευη? Το θελω για browsing στο σαλονι μ και για να βλεπω φωτο και βιντεο ... Για πειτε εμπειριες ... media markt που το ειδα λιγο παντως στα γρηγορα μου φανικε καλο... 2
Retromaniac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Κάτι πολύ φθηνό και πολύ portable είναι αυτό, και μάλιστα είναι type-c http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52005&cat=16 Απλά πρέπει να έχεις bluetooth keyboard/mouse γιατί δεν έχει άλλες εισόδους. Εκτός και αν πάρεις κανένα 2 σε adaptora για να μοιράσεις την είσοδο. Είναι όμως πολύ καλή λύση και παίζει άψογα, το έχω και εγώ... 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δεν φορτίζει το κινητό ταυτόχρονα όμως μα φανταστώ εε; 1
Retromaniac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Όχι. Μπορείς να πάρεις ένα καλώδιο που να βγάζει σε 2. Έχω και το dock της Microsoft. Παίζει πολύ καλά! Δεν εχει καθόλου κολλήματα και το κινητό ζεστενεται όπως και πριν. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Για browsing με 2-3 καρτέλες στον edge πχ .. Η για καμια ταινία από το vlc αξίζει?
dimikanakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, Ξέρει κανείς αν το αυριανό update θα κυκλοφορήσει για όλους αύριο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα