Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είναι το PWM???

http://www.tftcentral.co.uk/articles/pulse_width_modulation.htm

Είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείς ψηφιακό σήμα (πχ 0 - 5 volt)  για να ρυθμίσεις την ένταση του φωτός, αντί για αναλογικό.

Οπότε όταν έχεις μία οθόνη 60 hz, για να έχεις full φωτινότητα σε ένα subpixel του δίνεις 5v για 16,67 ms (ο χρόνος που αντιστοιχεί στην κάθε ανανέωση). Όπότε είναι τέρμα φωτεινό.

Όταν θες μισή ένταση τότε για 8,3 ms έχεις 5v και για τον υπόλοιπο χρόνο έχεις 0v. Και πάει λέγοντας.

Αυτός έχει σαν αποτέλεσμα τρεμόπεγμα που κουράζει τα μάτια.

Αυτό ισχύει για τις amoled.

Για τις LCD αυτό γίνεται στο backlight.

https://www.youtube.com/watch?v=RlUHBQDlYgA

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξέρει κανείς πως μπορούν να ξεκολλήσουν τα εικονίδια στην οθόνη κλειδώματος;

post-184642-0-88650900-1469733942_thumb.png

έχει κολλήσει του outlook και δεν φεύγει.Εχω διαβάσει ολα τα email σε όλους τους λογαριασμούς.

και με soft reset(κρατημένο τo power μέχρι να σβήσει)δεν έγινε κάτι.

Δημοσ.

Κάνε μια δοκιμή να αλλάξεις την εικόνα που έχεις βάλε μια άλλη και αν φύγει βάλε ξανά όποια θες.

Δημοσ.

Κάνε μια δοκιμή να αλλάξεις την εικόνα που έχεις βάλε μια άλλη και αν φύγει βάλε ξανά όποια θες.

συνήθως φεύγει όταν μου έρθει νεα ειδοποίηση και κινηθουν τα εικονίδια.το δοκιμάζω τώρα

οχι καμια αλλαγη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμη η 14393.5 σε Slow Ring και Release Preview :huh:... Link

Edit: Και νέο Threshold Build 10586.537 εμφανίστηκε.. Link

Επεξ/σία από george9494
  • Like 3
Δημοσ.

Εννοείται, τουλάχιστον για ένα τρίμηνο δεν το ρισκάρουμε να μπούμε στο fast ring , εκτός από αυτούς που έχουν δεύτερη συσκευή.

Δημοσ.

Ρε παιδες με συγχωρατε :D :D αλλα δεν καταλαβα... ερχεται η redstone 2 στο fast ring και υποτιθεται επειδη τωρα βγαινει θα ειναι τιγκα στα bugs? και ετσι πρεπει να μπουμε σε release ring που ειναι το anniversary που λετε ωστε να ειμαστε stable?? Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα!!

*ειμαι σε fast ring

Δημοσ.

Όχι, καμία σχέση. Ίσα ίσα.

Απλά τώρα στην RS2 θα μπαίνουν νέα features και μπορεί να σου κάνει 1-2 bugs που να θες hard reset μετά.

Μένουμε RS1 που θα παίρνει μόνο stability, optimizations, battery life κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, καμία σχέση. Ίσα ίσα.

Απλά τώρα στην RS2 θα μπαίνουν νέα features και μπορεί να σου κάνει 1-2 bugs που να θες hard reset μετά.

Μένουμε RS1 που θα παίρνει μόνο stability, optimizations, battery life κτλ.

Ωραια Retro ευχαριστω!!

Η RS1 βρισκεται στο release ring?

Και γενικως μενω οπως ειμαι, δλδ στο fast ring(πιθανοτατα οχι διοτι λες πως θα μπαινουν νεα features που ισως κανουν bugs και θα χρειαστω hard reset κατι που δεν το θελω!)  ή παω καπου αλλου;;  :ph34r:  :-)  :-D

Δημοσ.

θα χρειαστεί hard reset με την εγκατάσταση της RS1;

θα είμαι διακοπές την περίοδο που βγαίνει, wi-fi θα υπάρχει αλλα μη χάσω τη μέρα μου να ξαναφτιαχνω τη συσκευή κλπ.

επίσης,κανείς αλλος καμια γνώμη για αυτό που έχω ποστάρει στην προηγούμενη σελίδα;

• Like 1
Δημοσ.

Οντως αν μπω release θα χρειαστει hard reset??Να μη τα ξανακανω παλι ολα απτην αρχη!

@Xristaras12 εχεις στο 435 insider? Αν ναι πως τα παει(που ειναι και διπυρηνο κιολας;; )

για το εικονιδιο προς το παρον τραβα ρυθμισεις, εξατομικευση, οθονη κλειδωματος, και εκει που λεει επιλεξτε εφαρμογες για εμφανιση γρηγορης καταστασης, θα βγαλεις το outlook!

Δημοσ.

θα χρειαστεί hard reset με την εγκατάσταση της RS1;

θα είμαι διακοπές την περίοδο που βγαίνει, wi-fi θα υπάρχει αλλα μη χάσω τη μέρα μου να ξαναφτιαχνω τη συσκευή κλπ.

επίσης,κανείς αλλος καμια γνώμη για αυτό που έχω ποστάρει στην προηγούμενη σελίδα;

Οντως αν μπω release θα χρειαστει hard reset??Να μη τα ξανακανω παλι ολα απτην αρχη!

@Xristaras12 εχεις στο 435 insider? Αν ναι πως τα παει(που ειναι και διπυρηνο κιολας;; )

για το εικονιδιο προς το παρον τραβα ρυθμισεις, εξατομικευση, οθονη κλειδωματος, και εκει που λεει επιλεξτε εφαρμογες για εμφανιση γρηγορης καταστασης, θα βγαλεις το outlook!

Οχι δεν χρειάζεται κανένα hard reset και γενικότερα δεν χρειάζεται πουθενά hard reset στα Windows 10 Mobile, μην ακούτε την κάθε μπαρούφα εδω μεσα και αγχώνεστε.... Hard Reset χρειάζεται μονο απο την μετάβαση 8.1 -> 10 η σε περίπτωση κάποιου σοβαρού προβλήματος. Μετα την 10586.107 καμιά ενημέρωση δεν θελει hard reset. Μονο ενα απλο soft reset.

Ολυμπιακός, δεν ξέρω για το 435 αλλα το 820 της γυναίκας μου με την .494 παει σφαίρα! Αλλο να στο λεω και αλλο να το βλέπεις.... Και τρέχει και messenger και facebook (beta official) και viber και εχει καταενθουσιαστεί που της το αναβάθμισα! Και το 920 που το εχω σαν δεύτερο για "πειράματα" επισης παει σφαίρα με την .494 και οπου να ναι θα παρουν και την 10586.537 που εχει πολλα performance και bug fixes.....

• Like 2
Δημοσ.

οχι κανονικά στον σταύλο(stable)είμαι,γενικότερα θέλω μια σταθερή συσκευή δεν μπορώ να πειραματίζομαι.

Το outlook ΔΕΝ θέλω να το βγάλω,αυτό ειναι το θέμα,απλά έχει κολλήσει το εικονίδιο ενώ είναι ολα τα μηνύματα διαβασμένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...