Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε καμια περιπτωση!!!

Μονο αν σου περισευουν χρηματα και θες βρες κανενα μεταχειρισμενο 640

Τι σε καμμία περίπτωση; Αν έχει κανένα σάπιο ή μέτριο Android και δεν έχει κόλλημα με τις πολλές εφαρμογές, φυσικά και αξίζει. Ακόμη και φτηνότερο από το 640 να πάρει.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τωρα εχω ενα lg g2

Βασικά το όλο θέμα θα κριθεί απ'τον προϋπολογισμό του.

ο προυπολογισμος ειναι μεχρι 250

Δημοσ.

τωρα εχω ενα lg g2

Αν είναι να πας σε windows phone, τότε δεν θα πας ούτε για την ταχύτητα του, ούτε για τις εφαρμογές του.

Τώρα πια μπορείς να βρεις φθηνά android που πάνε σφαίρα, και με λίγη προσοχή στην διαχείριση του λειτουργικού να μπορείς να έχεις ένα γρήγορο κινητό. Επίσης το android έχεις περισσότερες εφαρμογές.

Σε windows phone θα πας αν θες να αλλάξεις φιλοσοφία λειτουργικού. Αν σου αρέσει ο τρόπος που είναι δομημένο το windows mobile και το όλο ecosystem της microsoft. Αλλιώς android...

Εγώ σιχάθηκα το android πριν βγει το windows mobile. Δεν μου άρεσε καθόλου και συνεχίζει να μην μου αρέσει.

Δημοσ.

Kαι γ@μω τα τηλέφωνα το g2 (ακόμα και σήμερα)

Οπότε πάρε από τις αγγελίες και ένα καλομεταχειρισμένο 640 και θα είσαι αρχηγός :D

Δημοσ.

Αναλόγως τη θέλεις να κάνεις.

Έχω το 640 και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα,(εκτός Facebook kai messenger που δεν θέλω να έχω).

Πρέπει να ψάξεις τη θέλεις να κάνεις μόνος σου γιατί θα ακούσεις πολλά που δεν έχουν βάση όπως παραπάνω που λένε με τίποτα.

Όσο για το 950 που λες,αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλό τηλέφωνο με την καλύτερη κάμερα.

Αλλά ψάξε τη θέλεις.

Δημοσ.

Πάρε ένα οικονομικό windows να το δεις... Και εγώ έτσι ξεκίνησα...απο HTC 8s και από τότε έφτασα σε 950xl και δε γυρίζω σε android.. Ειδικά τώρα με τα 10αρια.. Και να φανταστείς έχω ένα Redmi note 3 και κάθεται...

• Like 1
Δημοσ.

βασικα με εχει κουρασει το android...θελεις 4gb ram για να εχεις 2 εφαρμογες στο background..(java ftw <_< )

το 950 ειναι φοβερο κινητο αλλα εχει pwm και εχω θεμα με τα ματια...

το 640 εχει snapdragon 400... τωρα εχω snapdragon 800 στο g2..

υπαρχει κατι αλλο η παω σε iphone?

Δημοσ.

βασικα με εχει κουρασει το android...θελεις 4gb ram για να εχεις 2 εφαρμογες στο background..(java ftw <_< )

το 950 ειναι φοβερο κινητο αλλα εχει pwm και εχω θεμα με τα ματια...

το 640 εχει snapdragon 400... τωρα εχω snapdragon 800 στο g2..

υπαρχει κατι αλλο η παω σε iphone?

Σε πειράζει όντως τόσο πολύ το PWM στο κινητό; Επειδή δεν το κοιτάς με τις ώρες όπως το monitor για αυτό ρωτάω...

Και το IPhone είναι πολύ καλή επιλογή αν το πάρεις μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, γιατί VFM δεν το λες...

Δημοσ.

Πάντως εξαιτίας της προσφοράς που υπάρχει τώρα στο L950, που έχει πιάσει και την χαμηλότερη τιμή μέχρι τώρα αν ήμουν σε αναζήτηση θα το προτιμούσα. ειναι πολύ πιθανό να πάρει την ανιούσα, σύντομα η τιμή, μόλις εξαντληθούν τα αποθέματα, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν άλλωστε.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εξαιτίας της προσφοράς που υπάρχει τώρα στο L950, που έχει πιάσει και την χαμηλότερη τιμή μέχρι τώρα αν ήμουν σε αναζήτηση θα το προτιμούσα. ειναι πολύ πιθανό να πάρει την ανιούσα, σύντομα η τιμή, μόλις εξαντληθούν τα αποθέματα, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν άλλωστε.

Αυτό είναι σίγουρο 100% και το βλέπω να έρχεται πολύ σύντομα.

Όποιος πάρει τώρα δεν θα χάσει!

• Like 1
Δημοσ.

Μ'αρέσει που εγώ περιμένω να πέσει κι άλλο για να έχω λόγο να αλλάξω το 930 μου. :P

L950 με 260€ και L950XL με 299€ στη vodafone , ενώ οι χαμηλότερες τιμές σκρουτζ είναι 282 και 465 αντίστοιχα, δε νομίζω οτι υπάρχει περιθώριο για παρακάτω στα μικρά μαγαζάκια. Αν άντεχαν θα το είχαν κάνει ήδη.

Χώρια που τα υπόλοιπα μαγαζάκια παρακαλάνε να εξαντληθεί απο voda για να ψωνίσει κανείς και απο αυτούς έστω κ ενα 20αρικο πιο ακριβά.

Δημοσ.

Σε πειράζει όντως τόσο πολύ το PWM στο κινητό; Επειδή δεν το κοιτάς με τις ώρες όπως το monitor για αυτό ρωτάω...

Και το IPhone είναι πολύ καλή επιλογή αν το πάρεις μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, γιατί VFM δεν το λες...

Τι είναι το PWM???

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...