olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Παιδιά απίστευτο μπήκα βγήκα απο την εφαρμογή και εξαφανίστηκε. Το είχε ξανα πει κάποιος πριν μερικές μέρες. Έχω βγάλει screenshot για τους άπιστουςΤο είχα πει εγώ αλλα όχι πριν μερικές μέρες!!(ήταν πολύ πίσω!)
anamenos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μια ερώτηση. Αν πάρει κάποιος το LUMIA 950 XL από την vodaphone στα 300 χωρίς σύνδεση, το κινητό είναι ξεκλείδωτο;
hliastsek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μια ερώτηση. Αν πάρει κάποιος το LUMIA 950 XL από την vodaphone στα 300 χωρίς σύνδεση, το κινητό είναι ξεκλείδωτο; Οχι, γι αυτο άλλωστε το δίνουν και 300 ευρω,
Chrysostomos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Οχι, γι αυτο άλλωστε το δίνουν και 300 ευρω, είναι voda branded? ξενέρωμα.
salida Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Προσοχή μη πάρετε κανένα στον λαιμό σας, εγώ στο παρελθόν έχω αγοράσει 2 windows phone απο τις προσφορες που έκανε η voda κανένα δεν ήταν κλειδωμένο στον πάροχο.
Chrysostomos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 στον πάροχο δεν θα είναι,απλά θα έχει τις χαζομάρες της voda μέσα.
salida Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 στον πάροχο δεν θα είναι,απλά θα έχει τις χαζομάρες της voda μέσα. εκτός από ένα logo για 3 sec κατά το boot εμένα δεν έχουν κάτι παραπάνω...
Chrysostomos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αχρείαστο,αλλά κομπλέ. Παίζει όμως θέμα με τις ενημερώσεις;όπως είχε γίνει στην αρχή με τα 10 που όσοι το είχαν από πάροχο άργησαν να τα πάρουν;
salida Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αχρείαστο,αλλά κομπλέ. Παίζει όμως θέμα με τις ενημερώσεις;όπως είχε γίνει στην αρχή με τα 10 που όσοι το είχαν από πάροχο άργησαν να τα πάρουν; Το σωστό είναι να ρωτήσετε στο κατάστημα αλλά δεν νομίζω ούτε οι ίδιοι να αρνηθούν οτι δουλεύει και σε άλλους παρόχους. Όσο για τη δεύτερη ερώτηση, από τη στιγμή που μπορείς να μπεις insider (release preview οτι πιο safe υπάρχει) είναι αδιάφορο το πότε θα δώσει ο πάροχος ή όχι το update. Εσύ τα παίρνεις στην ώρα σου 1
hliastsek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ουτε μια πλακα να κανουμε.... προφανώς και το τηλεφωνο δεν ειναι κλειδωμένο ρε παιδια... 2
anamenos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ guys για τις απαντήσεις, επειδή σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να το παραγγείλω όταν επανέρθει στη διαθεσιμότητα. 1
Retromaniac Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ guys για τις απαντήσεις, επειδή σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να το παραγγείλω όταν επανέρθει στη διαθεσιμότητα. Ήταν τελικά ποτέ διαθέσιμο αυτό το τηλ;
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ήταν τελικά ποτέ διαθέσιμο αυτό το τηλ; Προφανως και ηταν απλα δεν υπηρχε μεγαλο αποθεμα,τουλαχιστον για παραγγελιες Online.
Chrysostomos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ουτε μια πλακα να κανουμε.... προφανώς και το τηλεφωνο δεν ειναι κλειδωμένο ρε παιδια... Μα στην Ελλάδα,τα τελευταία χρόνια,κανένα δεν είναι κλειδωμένο. Μόνο τις χαζοεφαρμογές και τα anomation έχουν.
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως το βρήκα διαθεσιμο την περασμένη παρασκευή,το παρήγγειλα και χτες παρέλαβα.. Μια χαρά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα