Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι αλλο παιδια...εχετε εικονα αν υπαρχει η δυνατοτητα ή καποια εφαρμογη να αλλαζει το χρωμα το βραδυ στα wm 10 οπως το f.lux για τα pc ή το night shift? 

Δημοσ.

Πάνο, δεν έχω δει στο api να έχεις πρόσβαση στα color profiles για να σου πω αν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν..

Εφαρμογή πάντως δεν έχω δει... Θα κοιτάξω το api αλλά να σου δίνουν πρόσβαση σε τέτοιο πράγμα, χλωμό ακόμη και σε developer mode να είναι το κινητό...

Εδώ είδαμε και πάθαμε να μας δώσουν την δινατότητα να έχουμε το call history, και το call handling (με την άδεια του χρήστη πάντα). Βασικά πράγματα..

Δημοσ.

Πάνο, δεν έχω δει στο api να έχεις πρόσβαση στα color profiles για να σου πω αν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν..

Εφαρμογή πάντως δεν έχω δει... Θα κοιτάξω το api.

Ειναι απαραιτητο χαρακτηριστικο πλεον για εμενα..ειδικα στο pc με το f.lux τα ματια μου παραμενουν ξεκουραστα..και απο την στιγμη που τα iphone το εχουν ενσωματωσει εδω και κανα χρονο..σε πολλες android συκευες επισης εχει ενσωματωθει, γιατι να μην το απαιτησουμε και εμεις? Που θα μπορουσαμε να το αναφερουμε ομως?

Ευχαριστω για την απαντηση Retro..

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι απαραιτητο χαρακτηριστικο πλεον για εμενα..ειδικα στο pc με το f.lux τα ματια μου παραμενουν ξεκουραστα..

Φίλε εγώ σώθηκα με το f.lux. Πριν πήγαινα για ύπνο και το μάτι ήταν γαρίδα. Τώρα με παίρνει ο ύπνος από το πληκτρολόγιο ήδη :D

Για τέτοια requests, εδώ: https://wpdev.uservoice.com/

Πρέπει να ανοίξει το API ώστε να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση οι dev.

Θα ανοίξω αύριο το πρωί, γιατί τώρα έχει ήδη αρχίσει και επιδρά το f.lux πάνω μου και πάω να την πέσω...

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα αν προλάβω θα ανεβάσω ολοκληρωμένο οδηγό για το πως να περάσουμε τα Windows 10 .494 η τα Windows 10 RS1 στις παλιότερες συσκευές x20 τώρα που τελείωσε η υποστήριξη τους και οπο το insider...

• Like 5
Δημοσ.

Βγηκε 14393.5 !!

Βγήκε, αλλά για όλους τους insider?

Εγώ που το έχω γυρίσει σε release από προχτές, δεν την βλέπει, δεν την κατεβάζει.

Όχι ότι κάτι αλλάζει, σε μια εβδομάδα τελειώνει η υπόθεση, αλλά λέμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγηκε foobar2000 mobile στο store για music player! Για μενα ειναι καλυτερος απτον Groove διοτι αλλαζει τα κομματια ταχυτερα και εχει το mp3gain οπου μπορω να ανεβασω ακομα λιγο παραπανω την ενταση και αλλα καλα εξτραδακια οπως (limiter,resampler, κλπ)

*ωπα, βλεπω δε συνεργαζεται με τον equalizer..(γαμωτο και βαραει πολυ το μπασο...)

Επεξ/σία από olimpiakos 7
  • Like 2
Δημοσ.

Εκανες και συ update?? Εμενα δεν μπαινει παντως!  Ακυρο μπηκε!! Βιντεοκληση δεν βλεπω...και σε μενα συνεβη ειδα για λιγο βιντεοκληση και ενω υποτιθεται οτι εκανε μου κλεισε ξαφνικα και εκτοτε εχει εξαφανιστει!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά απίστευτο μπήκα βγήκα απο την εφαρμογή και εξαφανίστηκε. Το είχε ξανα πει κάποιος πριν μερικές μέρες. Έχω βγάλει screenshot για τους άπιστους

post-97979-0-99398900-1469555630_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

L735, έκανα διαφορες δοκιμες δε κατάφερα να δω ξανά τα εικονίδια.

Παιζει κάποιο ρόλο αν έχεις βάλει τον αριθμό σου στο messenger ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...