Retromaniac Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Νομίζω υπάρχει επιλογή να την απενεργοποιήσεις κατά τη φόρτιση. Μια και καλή. Την υπόλοιπη μέρα μπορείς να έχεις κανονικά το γρήγορη ματια... Αυτό λέμε, ότι δυστυχως την αφαίρεσαν την επιλογή... 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ουπς...σορρυ τότε. Δε το πρόσεξα . Και το ζημια μπορεί να γίνει στην οθόνη;
Retromaniac Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ουπς...σορρυ τότε. Δε το πρόσεξα . Και το ζημια μπορεί να γίνει στην οθόνη; Τα pixels της amoled σιγα σιγά χάνουν σε φωτεινότητα. Έτσι, όταν κάτι είναι σταθερά αναμένο αλλοιώνεται δυσανάλογα με την υπόλοιπη οθόνη, με αποτέλεσμα να διακρίνεις παλιές εικόνες μέσα... Κλασσικό παράδειγμα, η μόνιμη glance με την φόρτιση... 2 messenger με το update. To ενα messenger (beta) - το παλιο 14/7/16 286mb Και το σημερινο messenger 22/7/16 68 mb Εσβησα το παλιο! Αντε να βαλουν quick reply σαν το viber και να το φτιαξουν στην ταχυτητα λιγο. Αυτό γιατί το παλιό έχει κασάρει εικόνες και video. Και το άλλο θα σου μεγαλώσει με το καιρό.
Tetrabitos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αυτό γιατί το παλιό έχει κασάρει εικόνες και video. Και το άλλο θα σου μεγαλώσει με το καιρό. Nαι απλα θα επρεπε να κανει install πανω στο παλιο. Αντε να το συγχωρησω τωρα που εφυγε το (beta). Μην κανουμε αυτη τη δουλεια καθε φορα σβησε/γραψε!
JPep04 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Απορώ γιατί δεν έχουνε δώσει ακόμα τη δυνατότητα να κάνεις εκκαθάριση των δεδομένων μιας εφαρμογής, όπως έχει το android. Θα βόλευε - αντι να την κανεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση 1
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Στο θέμα των μικροφώνων, 4 τρούπες έχει το 950 μου, πάντως. Δύο μπροστά, δύο πίσω. 1
Supes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Παιδιά δεν μπορώ σε πολλές εφαρμογές να κάνω update σε 640 fast ring. 0x80071AC3 ο κωδικός του σφαλματος...
Retromaniac Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Παιδιά δεν μπορώ σε πολλές εφαρμογές να κάνω update σε 640 fast ring. 0x80071AC3 ο κωδικός του σφαλματος... Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει σήμερα το Store...
Supes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ναι ίσως αν και το ζω αρκετές μέρες... Btw: http://www.winbeta.org/news/microsoft-portugal-says-pokemon-go-coming-windows-phones
Retromaniac Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 AAWP - All About Windows Phone Πολύ ωραία και εξειδικευμένη εφαρμογή... Την προτείνω 1
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 κάποιος που να έχει εμπειρία με το viber; έχω φτάσει σε σημειο να ειδοποιώ τις επαφες οτι έχω στείλει για να το δουν.. εχω δοκιμάσει απεγκατάσταση κλπ αλλα δεν άλλαξε κάτι. παιζει να υπάρχει καποια ασυμβατότητα με android;
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εσύ το στέλνεις? Σου βγάζει μήνυμα ότι έφυγε από τη συσκευή σου? Αν ναι, είναι θέμα της δικής τους συσκευής/έκδοσης.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εσύ το στέλνεις? Σου βγάζει μήνυμα ότι έφυγε από τη συσκευή σου? Αν ναι, είναι θέμα της δικής τους συσκευής/έκδοσης. σε όλους; ολες μου οι επαφές ειναι με ανδροιδ και μάλιστα διαφορετικές εκδόσεις. εμενα φευγει κανονικά αλλα μου λένε οτι δεν τους χτυπάει η αν χτυπήσει απλά εξαφανίζεται και μάλιστα φαίνεται και διαβασμένο και απ τις 2 μεριές. Αν δεν χτυπήσει, απλά φαινεται οτι δεν εχουν διαβάσει κάτι ΟΤΑΝ ανοίξουν την εφαρμογή τους. Υπάρχει περιπτωση να φταίει που το έχω και στον υπολογιστή; δεν μπορώ να βρω κάτι αλλο να κάνω δυστυχώς.
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Είναι καθαρά θέμα του πως συνεργάζεται η εφαρμογή μεταξύ των λειτουργικών. Θέμα της εφαρμογής και της μαμάς της, όχι του WP. Κρατάω μια πισινή για τη συνύπαρξη στον υπολογιστή.
flogerakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν κατάφερα τελικά να κάνω με τίποτα να δουλέψει την Οθόνη Γρήγορης Ματιάς σε Lumia 920 με Redstone 1. Δοκίμασα τα πάντα. Μέχρι και απανωτά hard reset για να περνάω χειροκίνητα παλιότερα .xap της glance screen... Ειναι καθαρά θέμα build...Ανακάλυψα πως έλειπαν μερικά registry keys για την glance screen συγκριτικά με την .494, προσπάθησα να τα δημιουργήσω απο μόνος μου αλλα μάταια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα