Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καποιο λογο ειναι πολυ αργο ... κατι uodate μ εκανε 10 λεπτα να τα κανει ... στο messenger και στο one drive ... συνολικα 80mb και τα 2 ...

Δημοσ.

κάποιο νέο για glance screen μετά από αναβάθμιση σε rs1 σε συσκευές x20?

είναι το μόνο που με κρατάει από το να αναβαθμίζω το 925 μου..

άσχετο, μετά δεν θα έχω εφαρμογές here, σωστά?

Δημοσ.

κάποιο νέο για glance screen μετά από αναβάθμιση σε rs1 σε συσκευές x20?

είναι το μόνο που με κρατάει από το να αναβαθμίζω το 925 μου..

άσχετο, μετά δεν θα έχω εφαρμογές here, σωστά?

Παίζει το glance screen κανονικά, απλά στην φόρτιση μένει πάντα αναμένη.

Αλλά εσένα δεν σε πειράζει γιατί έχει IPS. Οι amoled έχουν πρόβλημα...

Δεν θα έχεις hera αλλά θα έχεις το Windows Maps, που έχει γίνει καλύτερο από το HERE...

Δημοσ.

Δεν θα έχεις hera αλλά θα έχεις το Windows Maps, που έχει γίνει καλύτερο από το HERE...

amoled έχει το 925  :mellow:

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη: Αν προσθέσει και το messenger interactive notifications και βίντεο κλήση, πλέον για τον βασικό χρήστη θεωρώ το windows 10 , θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για αγορά Smartphone.

Ακούω απόψεις.

Δημοσ.

Νομίζω τραβάει κανονικά surround5.1 ηχο... Επισης αν σε ενδιαφέρει.... το 950 τραβαει full hd video στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο παρακαλώ!!! Άπαξ και το βάλεις μια φορά... μετά δεν θες να το βάλεις ποτέ... πολύ ομαλή κίνηση σε όλα τα βίντεο... άπλα μαγικό!! Θυσιάζεις και το 4Κ (24-25-30 καρέ)για Χάρη των 60Fps...

Το 950 εξαρχής υποστηρίζει μόνο στερεοφωνικό ήχο, από θέμα specs. Το 930 έχει 4 μικρόφωνα για να τραβάει 5.1 αλλα στα Win 10 το έχουν απενεργοποιήσει και μάλιστα τραβάει απλό μονοφωνικό ήχο, ούτε καν στερεοφωνικό. Και δεν βλέπω μέλλον...

• Like 2
Δημοσ.

Καταφερες και εκανες να παιζει το glance screen se x20 με την RS1??? Πως το εκανες παιδευομαι 2 μερες στο 920 να το κανω...

Δημοσ.

Στις amoled μπορείς να απενεργοποιήσεις το glance όταν φορτίζει. Δεν είναι απαραίτητο να είναι συνέχεια αναμμένη

Ναι απλά τώρα είναι λίγο σπαστικό να κάνεις συνέχεια αυτή την δουλειά καθε φορά που το φορτίζεις...

Καταφερες και εκανες να παιζει το glance screen se x20 με την RS1??? Πως το εκανες παιδευομαι 2 μερες στο 920 να το κανω...

μαλακιά, επειδή λέγαμε για το 925 νόμιζα ότι μιλάει για την 586...

Δημοσ.

https://www.microsoft.com/en-ie/mobile/phone/lumia950-xl/specifications/

Στην επισημη σελιδα γραφει 4 μικροφωνα και rich recording ... οποτε μαλλον 4 εχει ...

Στο gsm arena έριξα μια ματια και είδα stereo οπότε μπορεί να έχεις δίκιο.

Το θέμα μου είναι αν τελικά λειτουργούν αυτά τα μικρόφωνα η όχι, γι'αυτό ρωτάω τους κατόχους. Αν όντως λειτουργούν, θα αλλάξω το 930 με το 950.

Δημοσ.

2 messenger με το update.

To ενα messenger (beta) - το παλιο 14/7/16 286mb

Και το σημερινο messenger 22/7/16 68 mb

Εσβησα το παλιο!

Αντε να βαλουν quick reply σαν το viber και να το φτιαξουν στην ταχυτητα λιγο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...