Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν φτιάξει πάρα πολύ,δεν σκέφτομαι καθόλου τα 8.1,αλλά πρέπει να το δεις μόνος.

Οκ το δοκιμάζω και αν ειναι και εχω θεμα γυρν παλι πισω τυ

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αστα να πανε ..χαχαχαχ. καλα μικρο το κακο ... το βλεπω βεβαια και εξαντλημενο ... αλλα ειναι τοπ ντιλ... Αξιζει και με το παραπανω το 300€ ...

Το εχω παθει ουκ ολιγες φορες στην ζωη μου, με τηλεορασεις κινητα και ψηφιακες πιο παλια. :-(

Δημοσ.

"Μη διαθέσιμο απόθεμα" :)

Μπορεί να βγάλανε τίποτε ανοιγμένα από επιστροφή....

Αλλιως στο skroutz θα πρέπει σε 2-3 μέρες να δούμε ανάλογες τιμές...

Δημοσ.

300 ευρώ για το XL , αυτές είναι προσφορές!!! Νομίζω είναι η τέλια ευκαιρία για μετάβαση σε ένα τόσο καλό smartphone.

Δημοσ.

Τσιμπήστε το όλοι στα 300€ ... Αλλιώς τσιμπήστε το 950 στα 250 ... Αξίζει παιδια το τηλέφωνο ... Είναι όλα τα λεφτά ... Κ ας το πήρα 370 πριν 5 μέρες !!

• Like 1
Δημοσ.

Κι εκεί που καθόμουν ήσυχος στη ReleasePreview, με έφαγε το χέρι μου και το γύρισα σε fast...

Κατέβηκε τελευταία, έγιναν πόσες αναβαθμίσεις, το τηλέφωνο πετάει, απλά!

Μόνο που δεν πήρε και δεν μου έρχεται η αναβάθμιση για την κάμερα (panorama) και το Viber6.1 (έχω μείνει στην 6).

Δύο soft reset, κάπου 15 έλεγχοι για ενημερώσεις και τίποτα.

Ok, δεν τρελαίνομαι από το άγχος για αυτά, απλά μου κάνει εντύπωση.

Ίσως σε 1-2 ημέρες να ξεκολλήσει.

Αυτά, στο 950.

Μια ερωτησούλα:

Αν κάνω τη διαδικασία για ενεργοποίηση του δέκτη FM, ξέρει κανείς αν όταν έρθει πια επίσημα η Anniversary/redstone θα το "σκοτώσει" και πάλι (στην περίπτωση που δεν κάνω την αναβάθμιση μέσω hard reset, παντα)?

Το viber δεν έχει σχέση που αναβάθμισες,το έχουμε πάρει μόνο όσοι είμασταν Viber testers,σε λίγο καιρό θα έρθει σε όλους.

Για την κάμερα ούτε εμένα έχει έρθει η αναβάθμιση.

Μόλις έψαξα για ενημέρωση στο store και είχε 20,μέσα και η κάμερα.

Τα ξημερώματα μου ήρθαν πολλές μαζεμένες αναβαθμίσεις, μεταξύ των οποίων το πανόραμα για την κάμερα αλλά και του viber, χωρίς να ήμουν ποτέ insider.

Είχε ήδη ανακοινωθεί αρκετές ώρες πριν σε WPCentral, Appraisin κλπ.

Περιμένουμε σχετικά σύντομα και το νέο WhatsApp, νομίζω.

Το τηλέφωνο από γρήγορο με κάποια lag φου και φου, τώρα απλά πετάει!

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικα και η νεα εκδοση του viber σε μένα έχει θέμα.

οι συνομιλητές παραπονιούνται οτι δεν τους χτυπάνε οι ειδοποιήσεις,αν ανοιξουν τη συνομιλία μόνο βλέπουν οτι έχω στείλει.

Δημοσ.

Εχει κανεις θεμα με το glance screen σε 950xl? Γιατι καποτε θυμαμαι κινουταν πανω κατω σρην οθονη ανα διαστηματα ... τωρα μενει συνεχεια σταθερο σε ενα σημειο ... μετα απο ενα update που εφινε σρην γρηγορη ματια ... Οχι τιπιτα αλλο.. μην μας χαλασει και τις οθονες ...

Εγώ για αυτό το απενεργοποίησα τελείως. Γιατί όταν φορτίζει μένει πάντα αναμμένο στο ίδιο σημείο. Δεν είναι να καταστρέφουμε τις amoled έτσι...

To κέρατό τους!

Στην release preview είχες την επιλογή να ορίζεις πόση ώρα θα φαίνεται κατά τη φόρτιση.

Τί τους ήρθε και την έβγαλαν?

Μια απλή, τζάμπα επιλογή, ήταν!

Ο μόνος τρόπος τώρα, μάλλον, είναι να έχεις το τηλέφωνο μπρούμυτα όταν φορτίζει ενσύρματα. Σε ασύρματο, προφανώς δεν λειτουργεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς αν το 950 έχει ήχο 5.1 κατα την λήψη 4Κ video; Εννοώ να έχει και να λειτουργεί, όχι όπως είχε το 930 και το καταργήσανε στα Win10 (και πλέον τραγικό αλλά τραβάει μονοφωνικό ήχο στα βίντεο).

Επεξ/σία από teo20net
Δημοσ.

Νομίζω τραβάει κανονικά surround5.1 ηχο... Επισης αν σε ενδιαφέρει.... το 950 τραβαει full hd video στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο παρακαλώ!!! Άπαξ και το βάλεις μια φορά... μετά δεν θες να το βάλεις ποτέ... πολύ ομαλή κίνηση σε όλα τα βίντεο... άπλα μαγικό!! Θυσιάζεις και το 4Κ (24-25-30 καρέ)για Χάρη των 60Fps...

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω τραβάει κανονικά surround5.1 ηχο... Επισης αν σε ενδιαφέρει.... το 950 τραβαει full hd video στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο παρακαλώ!!! Άπαξ και το βάλεις μια φορά... μετά δεν θες να το βάλεις ποτέ... πολύ ομαλή κίνηση σε όλα τα βίντεο... άπλα μαγικό!! Θυσιάζεις και το 4Κ (24-25-30 καρέ)για Χάρη των 60Fps...

Όντως τα 60 fps είναι φανταστικά...

Αλλά προς το παρών δεν έχουν ενεργοποιήσει surround ήχο.... Είχαν πει θα βάλουν αλλά ακόμη δεν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...