Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί η microsoft δεν μας αφήνει μέσω insider με δικιά μας ευθύνη να βάλουμε rs1;
soteras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ερωτησούλα προς κατόχους 535.Είχα βάει παλιότερα τα 10 αλλά επειδή ήταν ασταθή γύρισα σε 8.1 πάλι η ερώτηση μου αξίζει να πάω σε 10 Έχουν διορθοθεί τα προβλήματα με το gps που αρνιότανε πεισματικά να δουλέψει Τα προβλήματα συνχρονισμού sms που επίσης δεν συνχρόνιζε με τίποτα (πχ έχω 2 συσκευές και με τα 8 συνχρόνιε τέλεια με τα 10 δεν συνχρονίζαν ενώ έδειχνε ότι όλα δουλεύνανε καλά) Να ρισκάρω να πάω η μπα ?
dimitrisdim14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εχει κανεις θεμα με το glance screen σε 950xl? Γιατι καποτε θυμαμαι κινουταν πανω κατω σρην οθονη ανα διαστηματα ... τωρα μενει συνεχεια σταθερο σε ενα σημειο ... μετα απο ενα update που εφινε σρην γρηγορη ματια ... Οχι τιπιτα αλλο.. μην μας χαλασει και τις οθονες ...
anamenos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μακάρι πάντως να πάρουν και άλλοι παράδειγμα από το viber και την εξαιρετική υλοποίηση της εφαρμογής τους στο windows 10. 1
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εχει κανεις θεμα με το glance screen σε 950xl? Γιατι καποτε θυμαμαι κινουταν πανω κατω σρην οθονη ανα διαστηματα ... τωρα μενει συνεχεια σταθερο σε ενα σημειο ... μετα απο ενα update που εφινε σρην γρηγορη ματια ... Οχι τιπιτα αλλο.. μην μας χαλασει και τις οθονες ... Εγώ για αυτό το απενεργοποίησα τελείως. Γιατί όταν φορτίζει μένει πάντα αναμμένο στο ίδιο σημείο. Δεν είναι να καταστρέφουμε τις amoled έτσι...
tasos-e Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ερωτησούλα προς κατόχους 535.Είχα βάει παλιότερα τα 10 αλλά επειδή ήταν ασταθή γύρισα σε 8.1 πάλι η ερώτηση μου αξίζει να πάω σε 10 Έχουν διορθοθεί τα προβλήματα με το gps που αρνιότανε πεισματικά να δουλέψει Τα προβλήματα συνχρονισμού sms που επίσης δεν συνχρόνιζε με τίποτα (πχ έχω 2 συσκευές και με τα 8 συνχρόνιε τέλεια με τα 10 δεν συνχρονίζαν ενώ έδειχνε ότι όλα δουλεύνανε καλά) Να ρισκάρω να πάω η μπα ? Έχουν φτιάξει πάρα πολύ,δεν σκέφτομαι καθόλου τα 8.1,αλλά πρέπει να το δεις μόνος. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγώ για αυτό το απενεργοποίησα τελείως. Γιατί όταν φορτίζει μένει πάντα αναμμένο στο ίδιο σημείο. Δεν είναι να καταστρέφουμε τις amoled έτσι...Ναι κ εγω μολις ειδα οτι δεν κινηται το εκλεισα εντελος ... ελπιζω να το φτιαξουν ... γιατι ειναι ωραιο και χρησιμο feature... !Μια ακόμα ερώτηση... Τι ασφάλεια υπάρχει στα 950 με το σκανερ ματιού;; Εννοώ υπάρχει κάποια έρευνα η κάτι που να λέει ότι είναι ασφαλη αφού θέμα υγείας του ματιού μιλάω Πάντα... γιατί τρώγει ακτινοβολία το μάτι τουλάχιστον 100 φορές την μέρα!
Tetrabitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Eβαλαν το πιο σημαντικο στο viber. Γρηγορη απαντηση απο τις ειδοποιησεις... Αντε και στο messenger. Edit: Και στο desktop ως app. 2
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ναι κ εγω μολις ειδα οτι δεν κινηται το εκλεισα εντελος ... ελπιζω να το φτιαξουν ... γιατι ειναι ωραιο και χρησιμο feature... ! Μια ακόμα ερώτηση... Τι ασφάλεια υπάρχει στα 950 με το σκανερ ματιού;; Εννοώ υπάρχει κάποια έρευνα η κάτι που να λέει ότι είναι ασφαλη αφού θέμα υγείας του ματιού μιλάω Πάντα... γιατί τρώγει ακτινοβολία το μάτι τουλάχιστον 100 φορές την μέρα! Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αφού δεν είναι ιονίζουσα όπως η ακτινες x... Αλλά δεν το χρησιμοποιώ γιατί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έχω κάνει να το εκπαιδεύσω, αργεί πολύ να με αναγνωρίσει. Θα προτιμούσα fingerprint scanner... Ελπίζω να βελτιώσουν κάποια στιγμή την ταχύτητα...
dimitrisdim14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τι λέει η προσφορά... Την έχει δει κανεις ; Ισχύει ;
dimitrisdim14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τι λέει η προσφορά... Την έχει δει κανεις ; Ισχύει ; Μου την έστειλαν κ εμενα ... Κ εγώ το αγιρασα προχθές στα 370€... Τόσο γκαντεμιά ; 1
Tetrabitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μου την έστειλαν κ εμενα ... Κ εγώ το αγιρασα προχθές στα 370€... Τόσο γκαντεμιά ; Kλασσικος νομος του Μερφυ!
dimitrisdim14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αστα να πανε ..χαχαχαχ. καλα μικρο το κακο ... το βλεπω βεβαια και εξαντλημενο ... αλλα ειναι τοπ ντιλ... Αξιζει και με το παραπανω το 300€ ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα