george9494 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έφτασε και η .14393 για Slow Ring σε PC και Κινητά.. Link Σχετικά γρήγορα ήρθε σε σχέση με άλλες φορές.
dimitrisdim14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 πριν λίγο πήρα Viber αναβάθμιση... δεν είμαι insider ουτε viber beta tester ... άπλα είμαι σe us region... Όντος άλλαξε το tile προστέθηκε βίντεο κλήση... Καλό φαίνεται... θα δείξει στην πορεία! 950xl 1
george9494 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 πριν λίγο πήρα Viber αναβάθμιση... δεν είμαι insider ουτε viber beta tester ... άπλα είμαι σe us region... Όντος άλλαξε το tile προστέθηκε βίντεο κλήση... Καλό φαίνεται... θα δείξει στην πορεία! 950xl Και σ'εμένα ήρθε το πρωί (Slow Ring).. Βγήκε απ'τήν Beta φάση, σίγα σιγά μες την ημέρα θα έρθει σε όλους!!! Link Changelog: Video calls on Mobile: Viber now allows mobile users to make video calls to other Viber users, making it more useful as a Skype replacement apps in places where Viber is more popular than Skype. Quick Reply: You can now quickly reply to messages originating from Viber just like the messaging, Skype and Line Windows 10 apps. Cortana Support: Viber now allows users to quickly start phone calls using Cortana as originally announced prior to the launch of Windows 10 at Build 15 Message liking support: You now have the abiliy to like messages or other content, this is good for saying “k” in a 1-1 chat but with expending even less effort Sharing to Viber via the share charm Transparent tile Pin chats to start for quick access Support for Russian and Portuguese 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τo live tile ακόμα κρατάει τις ειδοποιήσεις πάνω του... ακόμα κ αν τις έχεις διαβάσει... 1
george9494 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τo live tile ακόμα κρατάει τις ειδοποιήσεις πάνω του... ακόμα κ αν τις έχεις διαβάσει... Μπα, εμένα μέχρι στιγμής δε μου το έχει κάνει!!! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν το Tile το βάλεις στο πιο μικρό μέγεθος τότε παραμένει το άσπρο-μοβ ενώ στο μεγάλο ή στο πλατύ είναι άσπρο με το χρώμα που έχεις επιλέξει!!! Edit: Πχ.
tasos-e Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Όχι δεν τις κρατάει αν μπεις μέσα και τις διαβάσεις,τουλάχιστον σε εμένα που το λειτουργώ μέρες έτσι είναι.
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι το teamviewer quicksupport; Μπαίνεις remote στο κινητό από pc!
jim_p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι το teamviewer quicksupport; Μπαίνεις remote στο κινητό από pc! Μονο για w10 να υποθεσω? Damn
flogerakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μονο για w10 να υποθεσω? Damn Προφανώς... Δεν υπάρχει λόγος πλέων να μένει κάποιος στα 8.1.... Ακόμα και τα 920, 820 κτλ πάνε σφαίρα... Retro, το 920 παει τέλεια με την RS1, απλα δεν καταφερα με τίποτα να κάνω να δουλέψει την γρήγορη ματιά... Και το έκανα ενα hard reset μήπως και ηταν αυτό το θέμα, τωρα το εχω και ενημερώνει τις εφαρμογές, το μεσημεράκι θα σας ενημερώσω αν έστρωσε τελικά... 1
jim_p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αυτο λεω και εγω, μονο που εχω 620, και δεν μου φτανουν τα λεφτα ακομα για να αλλαξω σε android.
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Προφανώς... Δεν υπάρχει λόγος πλέων να μένει κάποιος στα 8.1.... Ακόμα και τα 920, 820 κτλ πάνε σφαίρα... Retro, το 920 παει τέλεια με την RS1, απλα δεν καταφερα με τίποτα να κάνω να δουλέψει την γρήγορη ματιά... Και το έκανα ενα hard reset μήπως και ηταν αυτό το θέμα, τωρα το εχω και ενημερώνει τις εφαρμογές, το μεσημεράκι θα σας ενημερώσω αν έστρωσε τελικά... Καλα δεν με νοιάζει και πολύ η γρηγορη ματιά, απλα να μην περάσει στην αχρήστεια.. θα κάτσω σκ να ασχοληθώ και να του περάσω και εγω Αυτο λεω και εγω, μονο που εχω 620, και δεν μου φτανουν τα λεφτα ακομα για να αλλαξω σε android. Κάνε το κόλπο που έδειξε ο flogerakos και πέρασε rs1....
salida Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλα δεν με νοιάζει και πολύ η γρηγορη ματιά, απλα να μην περάσει στην αχρήστεια.. θα κάτσω σκ να ασχοληθώ και να του περάσω και εγω Κάνε το κόλπο που έδειξε ο flogerakos και πέρασε rs1.... Έχει διαφορά να κάνει κάποιος τώρα στα χ20 τα update ή να περιμένω για rtm anniversary?
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έχει διαφορά να κάνει κάποιος τώρα στα χ20 τα update ή να περιμένω για rtm anniversary? Δεν ξερω τι παίζει, αν μετά σπάσει το κόλπο με το νέο update; Αυτό που είναι τώρα μπαίνει. Δεν έχω ακόμη κοιτάξει την μέθοδο λεπτομερώς για να δω και από τι επηρεάζεται...
flogerakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έχει διαφορά να κάνει κάποιος τώρα στα χ20 τα update ή να περιμένω για rtm anniversary? Και κάποια διάφορα να εχει το rtm anniversary παλι θα ενημερωθεί μέσω update... Δεν ξερω τι παίζει, αν μετά σπάσει το κόλπο με το νέο update; Αυτό που είναι τώρα μπαίνει. Δεν έχω ακόμη κοιτάξει την μέθοδο λεπτομερώς για να δω και από τι επηρεάζεται... Απλα η μέθοδος ξεγελάει την εφαρμογή insider να "βλέπει" το κινητό ως Lumia 950
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα