Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε μήπως ειναι hardware το προβλημα;

Βάλε να κατεβαίνουν οι εφαρμογές στην μνήμη του κινητού για να βάλεις το skype ίσως φταίει αυτο...

Για το skype εγώ έκανα λάθος γιατί είναι για τους insider και δεν το χα διαβάσει,το χα γράψει και εδώ αλλά δεν με διόρθωσε κάποιος.

Για την κάμερα δεν ξέρω τι να πω,είχαμε και update σήμερα και πίστευα ότι θα διορθωθεί δυστυχώς όμως τίποτα.. Στα θετικά πήραμε update σε ημερολόγιο email και μου άρεσε η αρχική εμφάνιση του παραθύρου στην έναρξη! 

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για mobile λεω κ εγω 

Τι εννοείς; Δεν θες windows 10 mobile; Οχί μόνο το skype αλλά σε λίγο πάρα πολλές εφαρμογές δεν θα παίζουν σε 8.1 γιατί θα πάνε σε uwp.

• Like 1
Δημοσ.

με το ζορι να βαλουμε 10ρια δλδη

θα την ξανατιμησουμε την ms

Δοκίμασε τα win 10, δεν υπάρχει λόγος να μείνεις σε 8.1 εκτός αν το κινητό δεν αναβαθμίζεται...

• Like 1
Δημοσ.

Κι εκεί που καθόμουν ήσυχος στη ReleasePreview, με έφαγε το χέρι μου και το γύρισα σε fast...

Κατέβηκε τελευταία, έγιναν πόσες αναβαθμίσεις, το τηλέφωνο πετάει, απλά!

Μόνο που δεν πήρε και δεν μου έρχεται η αναβάθμιση για την κάμερα (panorama) και το Viber6.1 (έχω μείνει στην 6).

Δύο soft reset, κάπου 15 έλεγχοι για ενημερώσεις και τίποτα.

Ok, δεν τρελαίνομαι από το άγχος για αυτά, απλά μου κάνει εντύπωση.

Ίσως σε 1-2 ημέρες να ξεκολλήσει.

Αυτά, στο 950.

Μια ερωτησούλα:

Αν κάνω τη διαδικασία για ενεργοποίηση του δέκτη FM, ξέρει κανείς αν όταν έρθει πια επίσημα η Anniversary/redstone θα το "σκοτώσει" και πάλι (στην περίπτωση που δεν κάνω την αναβάθμιση μέσω hard reset, παντα)?

• Like 1
Δημοσ.

Το viber δεν έχει σχέση που αναβάθμισες,το έχουμε πάρει μόνο όσοι είμασταν Viber testers,σε λίγο καιρό θα έρθει σε όλους.

Για την κάμερα ούτε εμένα έχει έρθει η αναβάθμιση.

Μόλις έψαξα για ενημέρωση στο store και είχε 20,μέσα και η κάμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ξέρει κάποιος να μου πει γιατί όταν κατεβαζω την 494 σε 950xl μου βγάζει error ενώ σε 930 και 950 είναι όλα οκ;;

Ίσως να κανείς ένα σοφτ ρισετ και να ξαναδοκιμάσεις.

Αν έχεις κάνει κάνε χαρντ.

Στις αναβαθμίσεις που έγραφα πριν για την Redstone μπήκε και το νέο skype.

Δημοσ.

Well σουπερ η 14393 πιο γρηγορη απτην .494(release)..το μονο θεμα που αντιμετωπισα ειναι το bluetooth σκαλωνει...το ανοιγεις , το κλεινεις οκ,μετα αν το ξανανοιξεις κολλαει το κουμπι και δεν μπορεις  να το κλεισεις..τοτε θελει ενα restart....τωρα για το Viber που λετε και για το Skype πως τα παιρνουμε; Ευχαριστω!

Απο μπαταρια δεν ξερω ακομα...δεν βλεπω κατι περιεργο....

Δημοσ.

Απο μπαταρια η 14393 δεν εχει διαφορά, στα ιδια ειναι,

το Skype θα κατεβει αυτοματα απο το στόρι, πριν λιγο κατεβηκε η 11.6.200, 

για το βαμπιρ ακομα περιμενουμε...

μολις κατεβηκε το viber 6.1.17137 με video call !!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ταπεινό 535 DS μου εδώ και μερικές αναβαθμίσεις έχει γίνει άλλο τηλέφωνο. Ας πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για το ότι ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ GPS!!!Καλά και σταθερά! Αρκεί να χρησιμοποιείς το mapfactor.επίσης και εγώ μόλις πήρα βιντεοκληση στο βαμπίρ.

Εdit: Χρησιμοποίησα σε ταξίδι Καπαρέλλι-Αθήνα, και εντός πόλης στη διαδρομή Πατήσια-Mall τα windows maps με φωνητικές εντολές, και δουλεύει ΑΨΟΓΑ.

Επεξ/σία από evdometap
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πήρα και γω την αναβάθμιση...θα το δοκιμάσω να δω ποιότητα και θα το editάρω εδώ....

*update για το Viber...καλη ποιοτητα..ισως ειναι λιγο χαλια γενικα, δεν ξερω αν φταιει(εφταιγε) το ιντερνετ.....

Επεξ/σία από olimpiakos 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...