Tetrabitos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 μου το εκανε και μενα αλλα με ενα restart το >κινητο δεν το εκανε ξανα. Lumia 640 και εγινε μετα το update .496 σε stable.
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Παιδες πως παει η τελευταια build απτο fast ring? ειναι οκ να την βαλω;; 1
cameranek Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 14393 είναι μια χαρά. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. 640ds 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 14393 είναι μια χαρά. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. 640dsΑπό μπαταρία τι λέει;
dimikanakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 το 'χει κάνει και σε 'μένα, κάνε soft reset και θα φτιάξει (κράτησε παρατεταμένα το κάτω κουμπί της έντασης και το κουμπί του κλειδώματος). Το Skype μου 'ρθε σαν update στο παλιό. Δραματική βελτίωση, ανοίγει σε 1 sec (από τα 7-8 που ήθελε) Όπως ανέφερα και πιο πριν έκανα soft reset και αρκετές φορές μάλιστα αλλά τίποτα, Χάλια μαύρα ένα πράγμα Συν ότι το skype δεν με αφήνει να το κατεβάσω, σφάλμα στην διαδικασία κατεβάσματος μέσα από το store.
JPep04 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Για πες, ενδιαφέρομαι για το lumia 920 που έχω http://www.nokiapoweruser.com/hack-to-get-windows-10-mobile-redstone-build-14267-on-any-lumia/ Το εχει δοκιμασει κανεις σε χ20 συσκευη; Ρετρο, αν το δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις. Το σκεφτομαι να το βαλω στο 820 που εχω, αλλα το εχω σαν κυρια συσκευη και φοβαμαι μην παει κατι στραβα
flogerakos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Την περνάω αύτη την στιγμή σε 920 και σάς λέω εντύπωσεις... 5
Supes Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Όπως ανέφερα και πιο πριν έκανα soft reset και αρκετές φορές μάλιστα αλλά τίποτα, Χάλια μαύρα ένα πράγμα Συν ότι το skype δεν με αφήνει να το κατεβάσω, σφάλμα στην διαδικασία κατεβάσματος μέσα από το store. Τότε μήπως ειναι hardware το προβλημα; Βάλε να κατεβαίνουν οι εφαρμογές στην μνήμη του κινητού για να βάλεις το skype ίσως φταίει αυτο...
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Πάω να περάσω 494 σε 950xl και βγάζει error. Καμμιά ιδέα;
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 λοιπόν,μέχρι στιγμής ήμουν απο 8/7 χωρίς τηλέφωνο-ίντερνετ λόγω προβλήματος. Αυτον τον καιρό χρησιμοποιήσα εντατικά το 435. Μερικά επιπρόσθετα προβλήματα με τις εφαρμογές. η επίσημη το FB οποτε θέλει ανοιγει πλέον-όποτε δεν θέλει απλά κρασάρει. δευτερον,όλες μου οι επαφές επιβεβαιώνουν οτι δεν τους έρχονται οι ειδοποιήσεις απλά πρεπει να μπουν στην εφαρμογή για να δουν οτι έχω στείλει κάτι.
Retromaniac Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 skype για windows 8.1 capout! http://mspoweruser.com/skype-no-longer-supports-windows-phone-8-and-older-versions-of-android/
jim_p Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλυτερα. Απο τη στιγμη που το skype στα wp, και μονο στα wp, θελει να κανεις merge το ms account σου με το skype account, ας παει στα τσακιδια. Εχω να το χρησιμοποιησω απο τοτε που κανανε αναγκαια την συγχωνευση. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2016 από jim_p
flogerakos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ενημέρωση. Η διαδικασία εγκατάστασης της RS1 σε Lumia 920 ολοκληρώθηκε επιτυχώς! Το τηλέφωνο παει κομμάτια απο θέμα ταχύτητας... Εχουν πάρει άπειρες ενημερώσεις οι εφαρμογές, κυριολεκτικά άλλο τηλέφωνο!!! To store, ο edge παει σφαίρα, παιδιά ουτε ενα κοληματακι!!! Θετικότατες εντυπώσεις, ιδια εμπειρία με τα 8.1 και χωρις καν soft reset!! Μάνο και μονο που πηραν τόσο σημαντικές ενημερώσεις οι build in εφαρμογές αξιζει και με το παραπάνω... Περάστε την άφοβα.... Ο πρώτος οδηγός ου δίνω δεν δούλεψε... Δούλεψε ομως αυτος: https://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/4bmmiy/tutorial_for_installing_redstone_builds_on/?st=iquzv2vp&sh=c2e38ab2 + οτι θα παίρνει και ολα τα υπόλοιπα update πλέων 4 χρονών κινητό!!! Με αυτο που βλέπω εγω ειμαι πεπεισμένος οτι ισως κάνει η microsoft την έκπληξη και δωσει και σε αυτα τα κινητά την RS1, δεν βρίσκω λογο να μην το κανει παει ακριβώς το κινητό με τα 8.1... 8
vaggospro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ξέρει καποιος αν υπάρχει 3rd party εφαρμογή Discord?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα