Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις βγει official η 14xxx, τελείωσε μέτα. Προς το παρών ακόμη βγαίνουν. Όπως σταμάτησαν και για την 10240 όταν βγήκε η 10586...

Βασικα δεν σταμάτησαν να υποστηριζουν την 10240. Ακόμη βγαινουν updates.

Οπότε και η 10586 θα συνεχισει να υποστηριζεται για καποιο καιρο ακομα.

Source.png Πηγή: https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history

Δημοσ.

Βασικα δεν σταμάτησαν να υποστηριζουν την 10240. Ακόμη βγαινουν updates.

Οπότε και η 10586 θα συνεχισει να υποστηριζεται για καποιο καιρο ακομα.

Source.png Πηγή: https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history

Κοιτάς το desktop.

Στο κινητό με το που βγαίνει νέο official branch δεν μπορείς με τίποτα να μείνεις στο παλιό. Με το που θα κάνεις update θα πας στο νέο branch. Εκτός και αν δεν υποστηρίζεται το κινητό σου οπότε και θα μείνεις στην τελευταία έκδοση του παλιού branch.

Εδώ δεν έχει κανένα update για 8.1 πριν καν βγουν τα 10.

Δημοσ.

Κάποια απάντηση στο θέμα με την κάμερα?

το 'χει κάνει και σε 'μένα, κάνε soft reset και θα φτιάξει (κράτησε παρατεταμένα το κάτω κουμπί της έντασης και το κουμπί του κλειδώματος).

Το Skype μου 'ρθε σαν update στο παλιό. Δραματική βελτίωση, ανοίγει σε 1 sec (από τα 7-8 που ήθελε)

Δημοσ.

Guys ως γνωστών από τον Αύγουστο θα αρχίσουν να βγαίνουν τα build για το RS 2, μου προτείνετε να παραμείνω στο fast ring ή να περιμένω 2-3 μήνες να στρώσει το πράγμα;

Δημοσ.

Guys ως γνωστών από τον Αύγουστο θα αρχίσουν να βγαίνουν τα build για το RS 2, μου προτείνετε να παραμείνω στο fast ring ή να περιμένω 2-3 μήνες να στρώσει το πράγμα;

Εγώ θα παω σε preview για να παίρνω του rs1 πιο γρήγορα. Ύστερα από καιρό, όταν θα έχει ανοίξει αρκετά η ψαλίδα του rs1 με rs2, θα μπω σε slow ring.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάς το desktop.

Στο κινητό με το που βγαίνει νέο official branch δεν μπορείς με τίποτα να μείνεις στο παλιό. Με το που θα κάνεις update θα πας στο νέο branch. Εκτός και αν δεν υποστηρίζεται το κινητό σου οπότε και θα μείνεις στην τελευταία έκδοση του παλιού branch.

Εδώ δεν έχει κανένα update για 8.1 πριν καν βγουν τα 10.

Ναι, αλλά τα 8.1 ηταν αλλο λειτουργικό από τα 10. Δεν ειναι η ιδια περιπτωση.

Στο κινητο δοθηκε απευθειας το branch 10586, δεν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα πως θα κινηθει η MS αυτη τη φορα.

Αλλά από τη στιγμή που πλέον το mobile αναβαθμίζεται από κοινού με το desktop, πιστευω ότι θα συνεχισει να δινει ενημερωσεις για το branch 10586.

Δημοσ.

Μα ειναι (ηταν - προ windows10) αλλο το λειτουργικο στα pc κι αλλο στα κινητα.

Δεκτο, στα κινητα δεν προκειται να συνεχισει να το υποστηριζει.

Φανηκε εξάλλου, απ' όταν είχε ανακοινώσει ότι θα εβγαζε 8.1 update 2

και τελικα μπηκε στα τελευταια μοντελα και στους υπολοιπους δεν δοθηκε.

Αλλα στα pc ειναι αλλη ιστορια, τα 8.1 θα υποστηριζονται κανονικά τουλαχιστον μεχρι το 2018.

Μενει να φανει πως θα κινηθει αυτη τη φορα.

Δημοσ.

Ναι, αλλά τα 8.1 ηταν αλλο λειτουργικό από τα 10. Δεν ειναι η ιδια περιπτωση.

Στο κινητο δοθηκε απευθειας το branch 10586, δεν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα πως θα κινηθει η MS αυτη τη φορα.

Αλλά από τη στιγμή που πλέον το mobile αναβαθμίζεται από κοινού με το desktop, πιστευω ότι θα συνεχισει να δινει ενημερωσεις για το branch 10586.

Ε όχι δεν βγήκε κατευθείαν το 10586 αλλά το 10240...

Εξάλλου όπως σου είπα δεν υπάρχει τρόπος να μείνεις σε προηγούμενο branch στο mobile εκτός και αν δεν υποστηρίζεσαι...

• Like 1
Δημοσ.

σε lumia 925, μέχρι ποια έκδοση των win 10 μπορώ να φτάσω?

Μέχρι την 10586.494 προς το παρόν.

10586.493 Αυτή την στιγμή. 14xxx.x δεν θα πάρετε... 

Τη παίρνουν ηδη αυτα τα κινητά την 14xxx.x με κολπάκι...  B) Πιθανότατα τα 10586 να συνεχίσουν για καποιο διάστημα να παίρνουν καποιες αναβαθμίσεις...

thank you retro

η μετάβαση σε win10 είναι απροβλημάτιστη? παίζει να έχω θέματα?

Κανένα θεμα. Σε 920 και 820 κατα 99% η ιδια ακριβώς εμπειρία με τα 8.1 Πανε σφαίρα, απροβληματιστα και με μεγαλη διάρκεια μπαταρίας με την 10586.494 Μικρη πτώση στην απόδοση των παιχνιδιών. Στο 820 διορθώθηκαν και κάποια "bug" που ειχε με τα 8.1...

• Like 1
Δημοσ.

Τη παίρνουν ηδη αυτα τα κινητά την 14xxx.x με κολπάκι...  B) Πιθανότατα τα 10586 να συνεχίσουν για καποιο διάστημα να παίρνουν καποιες αναβαθμίσεις...

Για πες, ενδιαφέρομαι για το lumia 920 που έχω

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα προ ολίγου ανέβηκε το νέο update της windows camera (για fast ring) που προσθέτει την επιλογή panorama.

• Like 2
Δημοσ.

Το κανω παραθεση και το ποσταρω ξανα γιατι μερικοι με την διαμαχη εκτος θεματος σχετικα με το pokemon go το εχουν θαψει. Αφορα lumia 640 ds.

Παιδιά έχω μα μεταφέρω εικόνα από Lumia 640 στην έκδοση 10.0.10586.494. Το κινητό έγινε update από wp 8.1 σε ένα διαφορετικό build των 10 και έπειτα σε αυτό. Στην συνέχεια έγινε hard reset.

Το κινητό σε θέμα ταχύτητας είναι το ίδιο με την 8.1 δεν παρατήρησα κάτι. Πάρα μόνο λίγο lag στην εφαρμογή του messenger. Αντικειμενικά δεν ήρθα αντιμέτωπος με κάποιο bug στο λειτουργικό αλλά και τις εφαρμογές messenger, WhatsApp, Viber, twitter,instagram,Facebook. Η μπαταρία κρατάει λιγότερο σε ποσοστό κοντά στο 5~10% που πιστεύω είναι αμελητέο(απλά έχω ρυθμίσει δικαιώματα εφαρμογών και παρασκήνιο αφήνοντας μόνο Viber,WhatsApp,email,τηλέφωνο και μηνύματα να τρέχουν στο παρασκήνιο, για το messenger δεν έχει οπότε τρέχει όπως και να έχει αλλά δεν με ενοχλεί γιατί ούτως η άλλως ον θα το είχα)

Εν τέλει είναι ενα πλήρες λειτουργικό σύστημα και άφοβο για everyday use. Το μοναδικό bug που συνάντησα είναι αυτό το γραφικό που θα παραθέσω στην εικόνα και συμβαίνει 2-3 φορές μέσα στην ημέρα και ότι η χρήση του edge καταναλώνει λίγο περισσότερο σε σχέση με ie άλλα δεν αποτελεί πιστεύω τόσο battery drain.

ΥΓ Το γραφικό bug συμβαίνει τυχαία καθώς σκρολαρεις πάνω κάτω την αρχική σελίδα (έναρξη. Πατώντας το κουμπί της έναρξης(σημαία) εξαφανίζεται so no biggy

Για την εικονα http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_07_2016/post-222792-0-55262900-1468743213_thumb.png . Αυτο για οσους θελουν μια γνωμη για το 640 γιατι ειδα να ρωτανε αρκετοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...