Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιοί δεν θα πάρουν και για πιό λόγο...

Και τι διαφορά έχει το 10 από το 14?

Όλα τα xx20 εκτός από 1520 δεν παίρνουν official windows 10. Μέσω insider μόνο την 10586. Την 14xxx όχι, ούτε μέσω insider.

Τώρα για το τι διαφορά έχει δεν μπορώ να σου απαριθμίσω, δες κάποιο videaki ή δες κάποιο κινητό που παίρνει την 14xxx

Δημοσ.

Εννοώ για εμάς που δεν τα παίρνουμε επίσημα τέλος το insider αν σταματήσει εκεί που είπες παραπάνω

Δημοσ.

Εννοώ για εμάς που δεν τα παίρνουμε επίσημα τέλος το insider αν σταματήσει εκεί που είπες παραπάνω

Ναι αλλά θα πρέπει να εξακολουθήσεις να είσαι insider για να έχεις τουλάχιστον την 10586

Δημοσ.

προσθήκη τηλεφώνου βγάζει και προβολή προφίλ

Μαλακία. Φαντάσου το εγκατέστησα μιας και δεν το δουλεύω και μου έβαλε της 11.0.03 και δεν έχω καν τις μισες επιλογές που έχεις

Απλά κάνε uninstall και reinstall το App. Μαλακία άλλα δουλεύει έστω και έτσι.

Αυτές τις μαλακίες κάνει η MS και μετα απορούν γιατί γκρινιάζουμε

Δημοσ.

Μαλακία. Φαντάσου το εγκατέστησα μιας και δεν το δουλεύω και μου έβαλε της 11.0.03 και δεν έχω καν τις μισες επιλογές που έχεις

Απλά κάνε uninstall και reinstall το App. Μαλακία άλλα δουλεύει έστω και έτσι.

Αυτές τις μαλακίες κάνει η MS και μετα απορούν γιατί γκρινιάζουμε

πάλι ρε φίλε; ο Messenger είναι του facebook...

Και νόμιζα ότι έκανες κριτική όχι γκρίνια....

• Like 1
Δημοσ.

για την 10586 συνεχίζουν να βγαίνουν ενημερώσεις, ή έχει βγει η 14xxx και η 10586 έχει φτάσει στο τελευταίο σημείο εξέλιξης?

Δημοσ.

για την 10586 συνεχίζουν να βγαίνουν ενημερώσεις, ή έχει βγει η 14xxx και η 10586 έχει φτάσει στο τελευταίο σημείο εξέλιξης?

Μόλις βγει official η 14xxx, τελείωσε μέτα. Προς το παρών ακόμη βγαίνουν. Όπως σταμάτησαν και για την 10240 όταν βγήκε η 10586...

Δημοσ.

ρυθμισεις

messeger - logout

Τελικά χωρίς σύνδεση ίντερνετ, βγάζει την επιλογή για αποσύνδεση

Καλημέρα,

Έχει συνάντησή κανείς πρόβλημα με την κάμερα του κινητού? ανοίγω την εφαρμογή και η οθόνη γίνετε μαύρη. Lumia 640 LTE WIn 10 με την τελευταία έκδοση, όχι insider.

Σε 640ds με την 494 δεν έχω πρόβλημα
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...