olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Παιδες μια ερωτηση/απορια, ποιο κινητο εχει την καλυτερη καμερα;(αληθεια θελω προφανως ετσι; ) 930 vs 950 vs samsung s7 edge (βαζω επιτηδες 930 μεσα) Το λεω γιατι εβλεπα στο ιντερνετ οτι το s7 εχει την καλυτερη καμερα και ημουν 'hyped' you know και ελεγα λογικα θα χει την καλυτερη ρε παιδακι μου...ετυχε να πιασω στα χερια μου το s7 αλλα να πω την αληθεια δεεν τρελααθηκα τοοσο!!ενω ειναι νταξει τη νυχτα περιμενα να ταν καλυτερη.. Παντως με καλο φωτισμο(πχ εξω ξερω γω στο ηλιο και ετσι) βγαζει ωραιες ισως νμζ οτι ειναι κοντα σε dslr(νομιζω!) Ευχαριστω! (δεν σκοπευω να αγορασω κατι απλα για να μην πειτε οτι θα παρεις τουτο γιατι εχει την καλυτεροtερη καμερα, και επειδη ειναι wp) Ναι ξερω σορρυ το τερματισα.... The end! Thanks!
teo20net Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Παιδες μια ερωτηση/απορια, ποιο κινητο εχει την καλυτερη καμερα;(αληθεια θελω προφανως ετσι 930 vs 950 vs samsung s7 edge (βαζω επιτηδες 930 μεσα) Το λεω γιατι εβλεπα στο ιντερνετ οτι το s7 εχει την καλυτερη καμερα και ημουν 'hyped' you know και ελεγα λογικα θα χει την καλυτερη ρε παιδακι μου...ετυχε να πιασω στα χερια μου το s7 αλλα να πω την αληθεια δεεν τρελααθηκα τοοσο!!ενω ειναι νταξει τη νυχτα περιμενα να ταν καλυτερη.. Παντως με καλο φωτισμο(πχ εξω ξερω γω στο ηλιο και ετσι) βγαζει ωραιες ισως νμζ οτι ειναι κοντα σε dslr(νομιζω!) Ευχαριστω! (δεν σκοπευω να αγορασω κατι απλα για να μην πειτε οτι θα παρεις τουτο γιατι εχει την καλυτεροtερη καμερα, και επειδη ειναι wp) Ναι ξερω σορρυ το τερματισα.... The end! Thanks! Μην πέφτεις στην παγίδα που πέφτει ο πολύς κόσμος. Δεν ξέρω πιο έχει καλύτερη κάμερα, λογικά το 930 πρέπει να είναι τελευταίο (είναι και 3 χρόνων ++) συσκευή. Παρόλα αυτά για να συγκρίνεις, μην κοιτάς στην οθόνη του κινητού. Βγάζοντας φωτό και κοιτάζοντας την στην οθόνη του κινητού, κατα κύριο λόγο συγκρίνεις οθόνες και όχι κάμερες. Την φωτογραφία πρέπει να την μεταφέρεις σε μια καλή οθόνη/Monitor και εκεί να συγκρίνεις και να δείς διαφορές. 1
Retromaniac Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Σε πολλά review είναι το 950 μπροστά. Ειδικά στις νυκτερινές. Και είναι και το μοναδικό με rgb flash, δηλαδή το flash .παίρνει το χρωμα του ambient φωτισμου και δεν είναι άσπρο. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Οκκκ ευχαριστω και τους 2 σας! Οτι λεει ο Ρετρο ισχυει τελικα....στα σκοταδια με το flash περναει ακομα και το s7 edge... βεβαια σε καποια πορτραιτα το s7 edge θα παιξει καλα, ενω σε καποια αλλα οχι,το ιδιο μπορω να πω ισχυει και για το 950..ειδικα σε low light στο s7 edge εχει περισσοτερο 'θορυβο' αποτι το 950..και βοηθαει πολυ και το rgb flash που εχει! Οκκ!! 2
Lazlow Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 εδώ και αρκετή ώρα ψάχνω πως μπορώ να κάνω log out από το Messenger αλλά δεν έβγαλα άκρη...δεν υπάρχει τέτοια επιλογή;
cameranek Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 εδώ και αρκετή ώρα ψάχνω πως μπορώ να κάνω log out από το Messenger αλλά δεν έβγαλα άκρη...δεν υπάρχει τέτοια επιλογή; ρυθμισεις---> αποσύνδεση
Lazlow Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 ρυθμισεις---> αποσύνδεσηδεν μου εμφανίζει κάτι τέτοιο 1
Retromaniac Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 δεν μου εμφανίζει κάτι τέτοιοUninstall και install μονο 1
cameranek Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 στην αρχικη σελιδα, κατω δεξια εχει ενα γραναζακι, ρυθμισεις---> αποσύνδεση , ειναι στο τερμα κατω 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Well καθως εψαχνα το store βρηκα μια εφαρμογη Task Manager-Lite..καλη εφαρμογη, ειναι η μονη που κλεινει σιγουρα τα apps που τρεχουν(δοκιμασα fb,viber,ρυθμισεις και messenger ολα αυτα στο background) και εκλεισαν ολες!! Πιστευω ειναι must ειδικα αν κολλησει καμια εφαρμογη να την κλεισετε απο κει! Εχει εικονιδιο κινητο με γραφημα!! στην αρχικη σελιδα, κατω δεξια εχει ενα γραναζακι, ρυθμισεις---> αποσύνδεση , ειναι στο τερμα κατω Αυτο ειναι αποσυνδεση απτο fb, θελει να κανει αποσυνδεση μονο απτο messenger, εκτος και αν εννοεις να κανει αποσυνδεση απτο facebook ωστε να σβηστει το messenger και να ξαναμπει χωρις να κανει log-in στο messenger??! 2
Retromaniac Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Βγήκε μόλις η 14393 η οποία είναι και η rtm! 2
Lazlow Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς δε γίνεται!! από το κακό στο χειρότερο πάει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα