Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Retro έλα, είσαι στα πρώιμα στάδια του φανμποισμού και σ' είχα για πιο λογικό, μου το κάνεις δύσκολο να σου μιλήσω σοβαρά, τα λέμε... Άποψη σου φίλε η οποία και μου είναι αδιάφορη γιατί όσον αφορά το ποιόν μου έχω άλλη άποψη. Και εσύ έχεις δείξει δείγματα γραφής παλιότερα. Καθόλου τυχαία η αυτόκλητη υπεράσπιση.
Supes Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Άποψη σου φίλε η οποία και μου είναι αδιάφορη γιατί όσον αφορά το ποιόν μου έχω άλλη άποψη. Και εσύ έχεις δείξει δείγματα γραφής παλιότερα. Καθόλου τυχαία η αυτόκλητη υπεράσπιση. Καλή συνέχεια
flogerakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Παιδια εχει περάσει κανένας την τελευταία official έκδοση .494 σε Lumia 820??? Σε 920 παει καλα σε 820 ομως εχει κανένας εμπειρία για να αναβαθμίσω της γυναικάς μου... 1
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Παιδια εχει περάσει κανένας την τελευταία official έκδοση .494 σε Lumia 820??? Σε 920 παει καλα σε 820 ομως εχει κανένας εμπειρία για να αναβαθμίσω της γυναικάς μου... Βασικά θα σου έλεγα να το βάλεις με hard reset και να δεις πως πάει. Ότι και να διαβάσεις, ότι και να σου πουν, ο καθένας έχει την δικιά του εμπειρία. Ταλαιπωρία αν αναγκαστείς να γυρίσεις σε 8.1 αλλά μόνο έτσι θα δεις αν σε συνδυασμό με τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί η γυναίκα σου αν αξίζει. Νομίζω πάντως ένα κόλπο είναι να δεις ποιες είναι εφαρμογές που θέλει οπωσδήποτε η γυναίκα σου και να γκουκλάρεις αν παίζουν οκ. 1
KwstasXt Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Παιδια εχει περάσει κανένας την τελευταία official έκδοση .494 σε Lumia 820??? Σε 920 παει καλα σε 820 ομως εχει κανένας εμπειρία για να αναβαθμίσω της γυναικάς μου... Σε 620 και πανε καλα.Δεν σκεφτομαι βασικα να γυρισω πισω! Νομιζω εχεις το πρασινο φως απο εμενα. Του ριχνεις και Hard Reset μετα και εισαι κομπλε. 2
teo20net Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Προς τους κατόχους 930: Υπάρχει τρόπος να τραβήξουμε βίντεο με 5.1 ήχο όπως έκανε το κινητό μέχρι πρόσφατα; Ήξερα ότι θα το σταματήσουν άλλα χθες τράβηξα ένα βίντεο και διαπίστωσα ότι πλέον ο ήχος είναι mono, ούτε καν στερεοφωνικό! Και δεν υπάρχει επιλογή για ήχο καθόλου. Αν δεν διορθωθεί, θα περιμένω το anniversary update, μόνο για να δω τι έχει και θα γυρίσω σε 8.1. Δεν θα παίξω pokemon ποτέ, κλαψ. Retromaniac αφιερωμένο 1
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλως ή κακως το modile gaming εχει τεραστια αναπτυξη και ναι χαρη στο Pokemon go αλλα για μενα κυριως στο hearthstone οταν βγηκε(που ακομα δεν εχει βγει για windows phone),αρκετοι ειναι αυτοι που σιγουρα δεν θα κοιταξουν σε windows phones με αρκετα σημαντικο λογο αυτον εδω(για μενα θα ελεγα και την μπαταρια που στα μεγαλα lumia 950 και ειδικα στο 950xl ειναι αθλια σε σχεση με το παλιο 1520 που ειχα αλλα τεσπα). Και μπορει για ορισμενους που συμμετεχουν στο θεμα(ακομα και εγω πανω κατω)να μην ειναι αυτο σοβαρος λογος αλλαγης πλατφορμας αλλα για αλλους ειναι.Σχεδον ιδια κατηγορια με τα desktop pc γιατι να προτιμησεις Windows αντι για linux πχ αν εισαι gamer.
tasos-e Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Το παιχνίδι το έβαλα σε android και μου είναι αδιάφορο όπως και όταν παιζόταν στην τηλεόραση,πολύ φοβάμαι ότι θα σκοτώνονται γι' αυτό. Στο θέμα μας τώρα,το Viber έχει γίνει πάρα πολύ καλό,αν ακολουθήσουν και οι άλλες εφαρμογές θα δούμε μεγάλη διαφορά στα wf. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Εasy tigers. Ειστε σε φορουμ, λογικο να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις κλπ. Ταυτοχρονα πρεπει να σεβεστε και τον συνομιλητη σας. Κοινως, μην τσακωνεστε. Oσο για το θεμα που ανοιξε, δεν υπαρχει λογος να εχουμε πολλα νηματα με παρεμφερη θεματολογια. Οποτε εδω γραφουμε οτιδηποτε εχει να κανει με τα windows, απο αποριες μεχρι απογοητευσεις κλπ. Αλλα σε κοσμιο παντα επιπεδο. Ευχαριστω για την κατανοηση. 4
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 @stormrain Φυσικό είναι να υπάρχουν αποηγτεύσεις δίκιο έχεις. Αλλά λόγω του χαμηλού μαρκετ share, όπως καταλαβαίνεις, όλο με αυτό ασχολούμαστε τελευταία. Οπότε εμείς που συνεχίζουμε θέλουμε ένα θέμα καθαρό μόνο με ουσία. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Να πω πως εχω και γω θεμα με περιορισμο κειμενου των μηνυματων καθως οπως εγραφα βλεπω πως ειχα ξεπερασει τους 70 χαρακτηρες και λεω δε παίρνω τηλέφωνο να μη χρεωθώ 2 μηνύματα;!
tsiv Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 @stormrain Φυσικό είναι να υπάρχουν αποηγτεύσεις δίκιο έχεις. Αλλά λόγω του χαμηλού μαρκετ share, όπως καταλαβαίνεις, όλο με αυτό ασχολούμαστε τελευταία. Οπότε εμείς που συνεχίζουμε θέλουμε ένα θέμα καθαρό μόνο με ουσία. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... το φόρουμ είναι ελεύθερο για να γράφει κανείς ότι θέλει πάντα σε κόσμιο επίπεδο... Αν κάτι δεν σε εκφράζει από αυτά που γράφονται απλά το αγνοείς... Αν κάποιος σε θίγει τον κάνεις report... όλα τα φόρουμ στον πλανήτη με τον ίδιο τρόπο δουλεύουν Να πω πως εχω και γω θεμα με περιορισμο κειμενου των μηνυματων καθως οπως εγραφα βλεπω πως ειχα ξεπερασει τους 70 χαρακτηρες και λεω δε παίρνω τηλέφωνο να μη χρεωθώ 2 μηνύματα;! Ωπ... Και απ' ότι βλέπω έχεις 532 το οποίο έχει πάρει επίσημα τα 10άρια... 2
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 @stormrain Φυσικό είναι να υπάρχουν αποηγτεύσεις δίκιο έχεις. Αλλά λόγω του χαμηλού μαρκετ share, όπως καταλαβαίνεις, όλο με αυτό ασχολούμαστε τελευταία. Οπότε εμείς που συνεχίζουμε θέλουμε ένα θέμα καθαρό μόνο με ουσία. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Κοιτα, δε διαφωνω πως υπαρχει whining ανα διαστηματα, αλλα θεωρω πως ειναι και αυτο χρησιμο. Θελω να πω πως αν ηθελα να ενημερωθω διαβαζοντας ενα νημα που αφορα ενα συγκεκριμενο λειτουργικο, θα ηθελα να ξερω και τις δυο πλευρες του νομισματος με βαση τους χρηστες. Απο κει και περα, αν θεωρειτε πως καποιοι ξεφευγουν κλπ, μη διστασετε να κανετε αναφορα και να ειστε σιγουροι πως οι αρμοδιοι θα το δουμε και θα πραξουμε καταλληλως. Απλως πραγματικα προσπαθειστε να εχετε μια νορμαλ ροη στη συζητηση, κριμα ειναι να ξεφευγουν και να εκτροχιαζονται θεματα που εχουν ενδιαφερον και, hell, εχουν φτασει τις 360 σελιδες 1
hliastsek Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 1) Δεν είναι σοβαρή εφαρμογή. Μίλησες για σοβαρές εφαρμογές. Το ότι αρέσει πολύ δεν την κάνει σοβαρή. Σοβαρη ή οχι ειναι τεράστιο πλήγμα για το wp store.
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Κάτσε να δούμε τι θα κάνει η Microsoft. Και το Candy Crash έφερε όταν μεσορανούσε (αυτή βοήθησε για την μετατροπή). Απλά ήθελα να πώ ότι η παρέξηγηση με τον jmiliad προήλθε από μία παρεξήγηση των γραφόμενών μου (τα έχει αυτά ο γραπτός λόγος). Με το jmiliad μιλήσαμε και το ξεκαθαρίσαμε και δεν υπάρχει κανένα θέμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα