Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει αν φτάσει 0,2 και μας ρίξει η μικρομαλακή ταφόπλακα.δεν θα μείνουμε ούτε εμείς.

Αλλά,μη λέμε ότι ένα Pokemon Go βάζει το καρφί στο φέρετρο και άλλα τέτοια χαζά.

Υπάρχει και πολύς κόσμος που το θεωρεί μια μαλακία και μισή πχ το PokemonGo ή του αρέσουν τα wp και χωρίς τα ουάου(και καλά)παιχνίδια.

Συμβαίνουν και αυτά.

Αυτοί που λες είμαστε εγώ κι εσύ κι ο Ρέτρο και άλλοι 10, τα νούμερα βγαίνουν από τις μάζες και αν δεν ανέβουν τα νούμερα οι devs θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μας (όσοι ασχολούνται)....

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτοί που λες είμαστε εγώ κι εσύ κι ο Ρέτρο και άλλοι 10, τα νούμερα βγαίνουν από τις μάζες και αν δεν ανέβουν τα νούμερα οι devs θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μας (όσοι ασχολούνται)....

Έχεις ένα πόιντ,αλλά αυτός που δε του αρέσει το pokego δεν θα ασχοληθεί και να το γράψει στα φόρα.

Σε αντίθεση με την μάζα που κάνει κρά για κάτι τέτοια.

Δημοσ.

Έχεις ένα πόιντ,αλλά αυτός που δε του αρέσει το pokego δεν θα ασχοληθεί και να το γράψει στα φόρα.

Σε αντίθεση με την μάζα που κάνει κρά για κάτι τέτοια.

Εγώ αν το είχαμε θα το 'παιζα πάντως :P Όχι όμως ότι θα αλλάξω και συσκευή γι αυτό. 

Δημοσ.

Το θέμα είναι συζήτηση για κάτι που έχει νόημα. Το να κάνεις κριτική δεν έχει κανένα νόημα όταν δεν μπορεί να σε ακούει αυτός που κρίνεις. Αυτό λέγεται μεμψιμοιρία και όχι κριτικη.

Αρά το νήμα να μετονομαστεί σε WP Circlejerking

Και ναι έχω ήδη παραγγείλει το Android Phone μου όπως και γνωστοί σε WP που απλά απηύδησαν και ψάχναν αφορμή. 

Όπως είπε ο jmiliad το PokemonGo μπορεί και ίσως αποτελέσει ταφόπλακα για τα WP.

Όσο για την ανακοίνωση για μένα too late. Το Instagram το φέρνανε 2 χρόνια μέχρι να βγει. 

Και το WP δεν θα το πετάξω μιας και κάνω Development πάνω του αλλά πιθανόν να αντικατασταθεί σαν μόνιμη συσκευή.

Επίσης αγνώησες το mentality που έχουμε οι WP Devs , κάθε μέρα και λιγότερο έχεις όρεξη να φτίαξεις εφαρμογές και απλά καταντα μαζοχισμός μετά από ένα σημείο. 

Δεν έχω να πω κάτι άλλο και απ' ότι βλέπω η απόψεις μου είναι ανεπιθύμητες εδώ μέσα.

ΥΓ:

Δεν το υποτιμώ σαν game αλλά ειλικρινά αν μου άρεσε τόσο πολύ θα προτιμούσα να αγοράσω 2ο κινητό των 120 ευρώ παρά να εγκαταλείψω το windows 10 για ενα παιχνίδι.

Ποτέ δεν έγραψα τι να κάνεις προσωπικά αλλά εσύ 

Το λες, λες και θα κατασταφεί το σύμπαν αν βάλεις το blustacks στο pc. Χαλάρωσε.

επειδή δεν θέλω να γεμίσω το PC μου με bloatware
Δημοσ.

Αρά το νήμα να μετονομαστεί σε WP Circlejerking

Δηλαδή ή θα γκρινιάζουμε, ή είμαστε circlejerks; Είσαι ωραίος....

Και ναι έχω ήδη παραγγείλει το Android Phone μου όπως και γνωστοί σε WP που απλά απηύδησαν και ψάχναν αφορμή. 

Τέλεια... Άρα έχεις γίνει ήδη androidakias και έρχεσαι και μας πρήζεις. Για ποια κριτική και κουραφέξαλα λες; Απλά μπήκες να μας την πεις που επιμένουμε ενώ εσύ ο έξυπνος έφυγες...

Όπως είπε ο jmiliad το PokemonGo μπορεί και ίσως αποτελέσει ταφόπλακα για τα WP.

Αν ειναι να σταματήσει η γκρίνια σας, μακάρι, να κλείσει το γ@νο να ησυχάσουμε!

Όσο για την ανακοίνωση για μένα too late. Το Instagram το φέρνανε 2 χρόνια μέχρι να βγει. 

Καλά 2 εβδομάδες έχει που βγήκε. Γκρίνιαξες ότι δεν σου έβγαλε ανακοίνωση. Ορίστε σου έβγαλε σε 2 εβδομάδες. Αλλά τώρα είναι too late...

Και το WP δεν θα το πετάξω μιας και κάνω Development πάνω του αλλά πιθανόν να αντικατασταθεί σαν μόνιμη συσκευή.

Θα συνεχίσεις να κάνεις development για windows phone; Μα γιατί; Δεν είναι καμμένο χαρτί;

Επίσης αγνώησες το mentality που έχουμε οι WP Devs , κάθε μέρα και λιγότερο έχεις όρεξη να φτίαξεις εφαρμογές και απλά καταντα μαζοχισμός μετά από ένα σημείο. 

Απλά να σε ενημερώσω επειδή στην προηγούμενη πρόταση είπες ότι θα συνεχίσεις να κάνεις dev σε windows phone, οτι κατα τα λεγομένά σου αυτοπροσδιορίζεσαι ως μαζόχας. Απίστευτος, τέτοια ειλικρίνεια; Μπράβο σου...

Δεν έχω να πω κάτι άλλο και απ' ότι βλέπω η απόψεις μου είναι ανεπιθύμητες εδώ μέσα.

Η γκρίνια σου, γιατί εγώ αυτό βλέπω. Ήρθες να μας πεις τι αποφάσισες και ποια είναι η άποψη σου για το μέλλον της πλατφόρμας την οποία άποψη εμείς οι "circlejerks" δεν υιοθετούμε.....

Άσε λοιπόν τις δήθεν κριτικές σου για άλλους....

επειδή δεν θέλω να γεμίσω το PC μου με bloatware

Αν και το blustacks δεν είναι bloatware αλλά ουσιαστική εφαρμογή που πρέπει ή να την αγοράσεις ή να την έχεις δωρεάν με διαφημίσεις, είναι τουλάχιστον ειρωνικό να λες κάτι τέτοιο όταν πηγαίνεις σε android....

ΥΓ. Τα games δεν είναι εφαρμογές, για αυτό είναι στην κατηγορία games και όχι στην κατηγορία apps...

• Like 2
Δημοσ.

@alxdjo παρέθεσα άρθρο προς συζήτηση που έλεγε ότι το pokemon go είναι η ταφόπλακα των WP, δεν το είπα εγώ. Ούτε το αρνήθηκα κιόλας.

@retro δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο να βλέπεις σαν γκρίνια κουβέντα που δεν επευφημεί την MS. Άλλες απαιτήσεις έχω εγώ άλλες εσύ, το φόρουμ είναι για όλους και για να συζητάμε όλοι. Αν σε ενοχλώ ή σε ενοχλεί η γκρίνια μου αγνόησε με.

Κατά τα άλλα, για όσους δεν το είδαν: http://www.insomnia.gr/_/articles/operating-systems-browsers/windows-10/η-microsoft-παραδέχεται-ότι-δεν-θα-πιάσει-τον-σ-r12235

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί είναι γκρίνια και όχι κριτική. Φαίνεται ξεκάθαρα.
Ειδικά όταν αυτοαναιρείσαι.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά και στο myphone τα ίδια γίνονται στα ανάλογα τοπικς. Με το που γράψει κάποιος τα αυτονόητα του την πέφτουν οι φανατικοί ότι απλώς γκρινιάζει.

Δημοσ.

Circlejerk είναι όταν θες απλά να ακούς μια άποψη και κάθε αντίθετη απλά την κράζουμε

Δεύτερον μου κόλλησες ήδη καρτελάκι androidakias λες και είναι και κάτι κακό μάλιστα.

Τρίτον πρέπει να φάω στην μάπα διαφημίσεις ή να τα σκάσω για κάτι που έπρεπε να το κάνει ήδη το κιν μου.

Τέταρτον όπως σου είπα 2 χρόνια πήρε στην MS να φέρει το Instagram από την 1η ανακοίνωση 

Πέμπτον ναι είμαι μαζόχας αλλά βλέπεις πρέπει να υποστηρίξω υπάρχουσες εφαρμογές ( 3rd Party Problems βλέπεις) αλλιώς ούτε αυτές θα είχες.  

Έκτον. Αλλά επίσης είμαι μαζόχας που σου  απαντάω όταν απλά είσαι ένας τυφλός οπαδός. ίδια κατηγορία με τους οπαδούς οποιαδήποτε ομάδας. Και να πεις ότι έχεις επενδύσει πάνω στο WP να πω οκ ,προστατεύει την επένδυση του. Αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Εν αντιθέση εγώ έχω ρίξει και μπόλικο χρήμα  και χρόνο να πετύχει με την MS να με κρεμάει. Και δεν είμαι μόνο εγώ. Μπες σε ένα οπουδήποτε forum που υπάρχουν WP Devs και δες τι γίνεται. Η πίστη στην πλατφόρμα έχει χαθεί.

ΥΓ Το γεγονός ότι λες τα Games ότι δεν είναι εφαρμογές με τερματίζει.  

ΥΓ2 Δεν προκείτε να σου γράψω άλλη απάντηση διότι φαίνεται ότι δεν κάνεις κουβέντα απλά θες να πεις το δικό σου χωρίς πραγματικά να κάτσεις να διαβάσεις τι σου λέει ο άλλος και τα γεγονότα που σου αναφέρει. 

ΥΓ3 @ jmiliad έχεις δίκιο έπρεπε να γράψω "όπως ανέφερε ο jmiliad " και όχι όπως είπε ο jmiliad"

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτο μου ποστ εδω στο τοπικ. Αν και εχω ξαναγραψει γενικα για WP.

Ειμαι καταευχαριστημενος απο το 640 μου εδω και ενα χρονο. Αλλα δυστυχως θα το πουλησω για να παρω android. Αυτο με το pokemon go ηταν μεγαλο χτυπημα. Ειμαι ενας user που μεχρι τωρα δεν ειχε κανενα θεμα με τα λιγα προγραμματα των WP. Το viber/facebook/skype μου εφταναν, να φανταστειτε ουτε το προγραμμα της cosmote καταφερα να βρω, δεν ξερω αν υπαρχει. Αλλα και παλι ελεγα οτι τα WP αξιζουν για το value for money που προσφερουν και για την πολυ καλη συσκευη lumia 640 (οποιος την εχει ξερει). Οποτε αν δε βρεθει αμεση λυση (για μερες μιλαω, οχι για εβδομαδες/μηνες) εγω παω σε android.

Ειναι πραγματικα αξιοπροσεκτο πως μπορει ενα λογισμικο που θριαμβευει στους σταθερους υπολογιστες και στα laptop να ειναι τοσο αποτυχημενο στα κινητα (και δεν λεω οτι ειναι αποτοχημενο γιατι ειναι κακο, αλλα γιατι κανεις δεν ασχολειται με αυτο).

Δημοσ.

Retro έλα, είσαι στα πρώιμα στάδια του φανμποισμού και σ' είχα για πιο λογικό, μου το κάνεις δύσκολο να σου μιλήσω σοβαρά, τα λέμε...

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/615691-windows-mobile-μόνο-νέα-προτάσεις-λύσεις-απαγορεύεται-η-γκ/

Ένα θέμα καθαρό από γκρίνια.

Μόνο ΟΥΣΙΑ.

Προτάσεις, λύσεις, λογισμικό, νέα...

ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ Η' ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

εγώ θα συνεχίσω να γράφω εκεί ΑΚΟΜΗ και μόνος μου, για την ΟΥΣΙΑ.....

Δημοσ.

Πρωτο μου ποστ εδω στο τοπικ. Αν και εχω ξαναγραψει γενικα για WP.

Ειμαι καταευχαριστημενος απο το 640 μου εδω και ενα χρονο. Αλλα δυστυχως θα το πουλησω για να παρω android. Αυτο με το pokemon go ηταν μεγαλο χτυπημα. Ειμαι ενας user που μεχρι τωρα δεν ειχε κανενα θεμα με τα λιγα προγραμματα των WP. Το viber/facebook/skype μου εφταναν, να φανταστειτε ουτε το προγραμμα της cosmote καταφερα να βρω, δεν ξερω αν υπαρχει. Αλλα και παλι ελεγα οτι τα WP αξιζουν για το value for money που προσφερουν και για την πολυ καλη συσκευη lumia 640 (οποιος την εχει ξερει). Οποτε αν δε βρεθει αμεση λυση (για μερες μιλαω, οχι για εβδομαδες/μηνες) εγω παω σε android.

Το 640 το 'χω κι εγώ είναι όντως ίσως η πιο value for money συσκευή. Δεν το πίστευα στην αρχή... Για ένα χρήστη που θέλει μόνο τα απαραίτητα είναι no brainer. 

WYoFk_WcSvW7eN7m.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...