Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα καλά.Λες τα δικά σου λέω τα δικά μου και πάει λέγοντας.

Δεν θα συμφωνήσουμε,οπότε ας το αφήσουμε εδώ.Είμαστε ήδη πολύ offtopic.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

POKEMON GO 1st and foremost

2nd Heartstone 

3rd Snapchat

4th Tinder

5th Revolut

6th Youtube

And many many more

1) Δεν είναι σοβαρή εφαρμογή. Μίλησες για σοβαρές εφαρμογές. Το ότι αρέσει πολύ δεν την κάνει σοβαρή.

2) Το ίδιο.

3) Δυστυχώς το snapchat είναι μια έλλειψη γιατί έχει κλειδωμένο και το api του σε third-party.

4) Για το tinder υπάρχει πολύ καλή 3rd party το 6tin

5) Για την revolut δεν χρειάζεσαι εφαρμογή στο κινητό. Δεν είναι δηλαδή κάτι που θες συνέχεια να το έχεις μαζί σου. Βάλε το blustacks στο pc και διαχειρήσου την revolut από εκει.

6) Εδώ με κάνεις να πιστεύω ότι σίγουρα δεν πολυψάχνεις το windows store γιατί από youtube εφαρμογές έχουν πολύ καλές

• Like 1
Δημοσ.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας: να έβγαινε το Pokemon Go αποκλειστικά σε WP 2 βδομάδες πριν βγει σε iOS - Android.

Δεν μπορούσε να κάνει καμιά μπαγαμποντιά η MS να τους σκάσει μερικά εκατομμυριάκια και μετά να 'χαμε 20% market share και ότι εφαρμογή θέλαμε; :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ προσωπικά τα "φτάνω" όλα (κοίτα υπογραφή) B)

Μπράβο, έχουμε και την ίδια συσκευή. Όμως όσο κι αν ξεφουσκώσει ο αρχικός ενθουσιασμός, μην περιμένεις να σταματήσουν να παίζουν εκατομμύρια ενεργοί χρήστες για αρκετά χρόνια. Το pokemon go βασίζεται στο Ingress το οποίο υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια με ενεργή μάλιστα κοινότητα παρ όλο που είναι πιο πολύπλοκο και συνεχίζουν να υπάρχουν events. Μάλιστα η Niantic είναι εταιρία που αναβαθμίζει τα παιχνίδια της σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όσον αφορά το Pokemon Go συγκεκριμένα είναι τέτοια η φρενίτιδα παντού (ειδικά στο εξωτερικό) που αποτελεί το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των wp. Μπορεί να φαίνεται εξοργιστικό για κάποιους αλλά αρκεί να διαβάσετε σχόλια στο εξωτερικό, κάπου πήρε μάτι μου ένα άρθρο συγκεκριμένα για τις αντιδράσεις των wp χρηστών και με λίγο search στο google θα βρείτε πάρα πολλά άρθρα σχετικά. 

Δημοσ.

1) Δεν είναι σοβαρή εφαρμογή. Μίλησες για σοβαρές εφαρμογές. Το ότι αρέσει πολύ δεν την κάνει σοβαρή.

2) Το ίδιο.

3) Δυστυχώς το snapchat είναι μια έλλειψη γιατί έχει κλειδωμένο και το api του σε third-party.

4) Για το tinder υπάρχει πολύ καλή 3rd party το 6tin

5) Για την revolut δεν χρειάζεσαι εφαρμογή στο κινητό. Δεν είναι δηλαδή κάτι που θες συνέχεια να το έχεις μαζί σου. Βάλε το blustacks στο pc και διαχειρήσου την revolut από εκει.

6) Εδώ με κάνεις να πιστεύω ότι σίγουρα δεν πολυψάχνεις το windows store γιατί από youtube εφαρμογές έχουν πολύ καλές

Μου ποσταρέτε για το Terraria και δεν λες το Heartstone και το Pokemon Go σοβαρη εφαρμογή με τα πόσα εκ παίχτες η κάθε μία

Για το 3 4 6 ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ Third Party - Official Apps θέλω

για το 5 Wow να πρέπει να βάλω extra εφαρμογές στο PC για να έχω κατ ουσίαν Android. 

Ε και δεν αγοράζω Android?

Και ναι για μένα το PokeGo είναι η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι. Όταν σαν MS δεν έχεις βγει εδώ και 2 εβδομάδες να κάνεις έστω ένα statement ότι τουλάχιστον προσπαθείς να το φέρεις ε δεν θέλω να είμαι 3 χρόνια πίσω όταν βγαίνει μια νέα εφαρμογή.

Και στα λέω σαν ένα άτομο που έχει exclusive WP στο σπίτι και ήμουν από τους πρώτους Έλληνες που είχα WP7 λόγο της δουλείας μου. 

Και σαν Dev που έχω δουλέψει πίσω από πετυχημένες εφαρμογές στο Ελληνικό WP Store (NDAs) πίστεψε με δεν αξίζει πλέον καθόλου, οι περισσότεροι έχουν ήδη αλλάξει καράβι. Η MS μας τσάκισε όσους ήμασταν Exclusive WP Devs ενώ κάλλιστα θα βγάζαμε πιο πολλά λεφτά σε iPhone/ Android + περισσότερα συμβόλαια εργασίας. 

Και αν δεν ήταν άτομα όπως ο Rudy Huyn (6tin,6sec,9gag,6tag και CloudSix) τα Windows Phone θα είχαν ψοφήσει προ καιρού. 

Δε σημαίνει ότι δεν θα υποστηρίξω ότι βρίσκομαι από πίσω αλλά σαν χρήστης απηύδησα. Γιατί όταν οι μεγάλοι devs/publishers αγνοούν την πλατφόρμα πως θα επιβιώσει ο Small dev. 

Όλα είναι ένα feedback loop. Τα Big Dev apps φέρνουν Users, οι users ψάχνουν το Store , βρίσκουν Small Dev app , μοιράζονται το Small Dev App , και αν είσαι τυχερός έχεις στα χέρια σου ένα Instagram/Snapchat ή ένα Flappy Bird/Angry Birds 

Δημοσ.

Μου ποσταρέτε για το Terraria και δεν λες το Heartstone και το Pokemon Go σοβαρη εφαρμογή με τα πόσα εκ παίχτες η κάθε μία

Μα το terraria δεν το ποσταρα για σοβαρα εφαρμογή αλλά σαν game

Για το 3 4 6 ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ Third Party - Official Apps θέλω

Μα αν το third party σου κάνει την δουλειά σου το ίδιο και καλύτερα ποια η διαφορά; Μόνο ψυχολογική την βλέπω.

για το 5 Wow να πρέπει να βάλω extra εφαρμογές στο PC για να έχω κατ ουσίαν Android. 

Ε και δεν αγοράζω Android?

Το λες, λες και θα κατασταφεί το σύμπαν αν βάλεις το blustacks στο pc. Χαλάρωσε.

Και αν θες να αγοράσεις android αγόρασε, τι μας ρωτάς;

Και ναι για μένα το PokeGo είναι η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι. Όταν σαν MS δεν έχεις βγει εδώ και 2 εβδομάδες να κάνεις έστω ένα statement ότι τουλάχιστον προσπαθείς να το φέρεις ε δεν θέλω να είμαι 3 χρόνια πίσω όταν βγαίνει μια νέα εφαρμογή.

Ρε φίλε ειλικρινά χέστηκα για το pokemongo. Αν θες να αλλάξεις και να πας σε android για τον pokemon πήγαινε.

Και σαν Dev που έχω δουλέψει πίσω από πετυχημένες εφαρμογές στο Ελληνικό WP Store (NDAs) πίστεψε με δεν αξίζει πλέον καθόλου, οι περισσότεροι έχουν ήδη αλλάξει καράβι. Η MS μας τσάκισε όσους ήμασταν Exclusive WP Devs ενώ κάλλιστα θα βγάζαμε πιο πολλά λεφτά σε iPhone/ Android + περισσότερα συμβόλαια εργασίας. 

Και αν δεν ήταν άτομα όπως ο Rudy Huyn (6tin,6sec,9gag,6tag και CloudSix) τα Windows Phone θα είχαν ψοφήσει προ καιρού. 

Δε σημαίνει ότι δεν θα υποστηρίξω ότι βρίσκομαι από πίσω αλλά σαν χρήστης απηύδησα. Γιατί όταν οι μεγάλοι devs/publishers αγνοούν την πλατφόρμα πως θα επιβιώσει ο Small dev. 

Όλα είναι ένα feedback loop. Τα Big Dev apps φέρνουν Users, οι users ψάχνουν το Store , βρίσκουν Small Dev app , μοιράζονται το Small Dev App , και αν είσαι τυχερός έχεις στα χέρια σου ένα Instagram/Snapchat ή ένα Flappy Bird/Angry Birds 

Ε ωραία αφού πιστεύεις ότι θα βγάλεις πολλά λεφτά σαν android dev, πήγαινε. Ίδου η ρόδος ίδου και το πήδημα. Βέβαια να σε δω πως θα ξεχωρίσεις εκεί μέσα. Αν πιστεύεις ότι είσαι τόσο γαμάτος dev και μπορούσες να ξεχώρισεις μέσα στο χάος των εφαρμογών κακώς δεν το έκανες.

Και για να τελειώνει η ιστορία.

Μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα και λέει τον πόνο του. Και άντε αυτό καλώς, αλλά οι περισσότεροι ωρύενται γιατί δεν εγκαταλείπουμε την πλατφόρμα. Ε δεν γουστάρουμε. Φύγετε και πηγαίνεται στο android. Δεν ήρθα εγώ να σας πω μην πάτε.. Εσείς γιατί μου έρχεστε εδώ να με πείσετε ότι η πλατφόρμα πέθανε και μπλα μπλα μπλα;

Στο καλό και εδώ θα είμαστε πάλι όταν ξανάρθετε...

• Like 3
Δημοσ.

Μα το terraria δεν το ποσταρα για σοβαρα εφαρμογή αλλά σαν game

Και τα Games είναι σοβαρές εφαρμογές

Μα αν το third party σου κάνει την δουλειά σου το ίδιο και καλύτερα ποια η διαφορά; Μόνο ψυχολογική την βλέπω.

Μερικά από τα Cons των 3rd Party

Μπορεί ανά πάσα στιγμή να σπάσει διότι έκανε αλλαγές το Official App και εσύ περιμένεις πότε θα το φτιάξει ο 3rd Party

Πχ 6tin έχει πολλές φορές αυτό το πρόβλημα. Επίσης έχουν υπάρξει posts για shadowbans. 

Το λες, λες και θα κατασταφεί το σύμπαν αν βάλεις το blustacks στο pc. Χαλάρωσε.

Γιατί πρέπει να βάλω προγράμματα στο PC μου που αφορούν το κινητό; Δηλαδή αναγκάζεσαι να κάνεις πατέντες για να μπορείς να κάνεις την δουλεία σου.

Ρε φίλε ειλικρινά χέστηκα για το pokemongo. Αν θες να αλλάξεις και να πας σε android για τον pokemon πήγαινε.

Εσύ. No prob on that. 76k WP χρήστες όχι όμως https://www.change.org/p/nintendo-the-pokemon-company-the-pokemon-company-niantic-inc-develop-pok%C3%A9mon-go-for-windows-10-and-windows-mobile-10

Μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα και λέει τον πόνο του. Και άντε αυτό καλώς, αλλά οι περισσότεροι ωρύενται γιατί δεν εγκαταλείπουμε την πλατφόρμα. Ε δεν γουστάρουμε. Φύγετε και πηγαίνεται στο android. Δεν ήρθα εγώ να σας πω μην πάτε.. Εσείς γιατί μου έρχεστε εδώ να με πείσετε ότι η πλατφόρμα πέθανε και μπλα μπλα μπλα;

Στο καλό και εδώ θα είμαστε πάλι όταν ξανάρθετε...

Πρώτον δεν ωρύομαι εκφράζω την πικρία μου. Δεν σου ζήτησα να εγκαταλείψεις τίποτα προσωπικά. Ούτε να σε πείσω. Δεν σε ξέρω και από χτες να νοιάζομαι για την πάρτη σου.

Όπως σου είπα είμαι από τους Early Adopters και δουλεύω αποκλειστικά με MS τεχνολογίες. Αλλά ακόμα και εγώ έχω χάσει το κουράγιο μου.

Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι fanboy. Το ότι έχεις WP / Android / iPhone δε σε κάνει γαμιά και καλύτερο άνθρωπο. Εργαλεία δουλείας είναι. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή το WP είναι το χειρότερο στην τριάδα overall.

Και αν θες να είμαι Nitpicky το νήμα λέγετε  "Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες" όχι "πλέκω το εγκώμιο του WP χωρίς κριτική".

Και μην προσπαθείς να το μειώσεις το Pokemon, διότι εγώ όπως και πολλοί της γενιάς μου μεγαλώσαμε με αυτά, και προφανώς είναι Nerdgasm μια εφαρμογή σαν το PokeGo. Αλλά για την εμπιστοσύνη που έχω δείξει τόσα χρόνια στο WP, με ξεπληρώνει να κάθομαι με το πουλί στο χέρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και το θέμα λέγεται Windows Phone,συζήτηση και απορίες,γιατί μας ζαλίζετε μέρα παρά μέρα τα π@π@ρια με τα άλλα λειτουργικά και το πόσο γαμάτα είναι;

είχαμε/εχουμε και εμείς,ξέρουμε αν αξίζουν ή όχι.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν έχω παίξει ποτέ pokemon go.

Δεν το υποτιμώ σαν game αλλά ειλικρινά αν μου άρεσε τόσο πολύ θα προτιμούσα να αγοράσω 2ο κινητό των 120 ευρώ παρά να εγκαταλείψω το windows 10 για ενα παιχνίδι.

Το θέμα είναι συζήτηση για κάτι που έχει νόημα. Το να κάνεις κριτική δεν έχει κανένα νόημα όταν δεν μπορεί να σε ακούει αυτός που κρίνεις. Αυτό λέγεται μεμψιμοιρία και όχι κριτικη.

Ωραία έκανες την "κριτική" σου πάμε παρακάτω...

ΥΓ. Η microsoft έκανε δήλωση ότι το ψάχνει. Ησύχασες; Γιατί ήταν μέρος της κριτικής σου ότι δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση...

• Like 1
Δημοσ.

Κουλαρε ωρε παιδί κουβέντα κάνουμε.

Το θέμα ειναι πως είτε μας αρέσει είτε όχι το παιχνίδι αυτο που γίνεται μας επηρεάζει όλους.

Αν το 0,7% γίνει 0,2% τελείωσε θα γίνουμε blackberry.

Προφανώς και δεν θα αλλάξω κινητό ια να παίξω Pokémon go αλλα στο feedback θα δώσω +1 μπας και σωθούμε.

Υ.Γ. Πολυ θετικό το ότι έκανε δηλωση, δεν το συνηθιζει, ας ελπίσουμε ότι θα το φέρουν να ησυχάσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει αν φτάσει 0,2 και μας ρίξει η μικρομαλακή ταφόπλακα.δεν θα μείνουμε ούτε εμείς.

Αλλά,μη λέμε ότι ένα Pokemon Go βάζει το καρφί στο φέρετρο και άλλα τέτοια χαζά.

Υπάρχει και πολύς κόσμος που το θεωρεί μια μαλακία και μισή πχ το PokemonGo ή του αρέσουν τα wp και χωρίς τα ουάου(και καλά)παιχνίδια.

Συμβαίνουν και αυτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...