Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mη δίνεις σημασία...

Και όταν είχε βγει το ξυστό οι ουρές στα πρακτορεία ήταν 2 τετράγωνα...

Όλα αυτά που "φουσκώνουν" γρήγορα , "ξεφουσκώνουν" και γρήγορα... ;)

Οσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

• Like 1
Δημοσ.

POKEMON GO 1st and foremost

2nd Heartstone

3rd Snapchat

4th Tinder

5th Revolut

6th Youtube

And many many more

Για την αναφορά στο youtube φαντάζομαι πλάκα κάνεις, σωστά!

• Like 3
Δημοσ.

Οσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

Eγώ προσωπικά τα "φτάνω" όλα (κοίτα υπογραφή) B)

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά έχω μα μεταφέρω εικόνα από Lumia 640 στην έκδοση 10.0.10586.494. Το κινητό έγινε update από wp 8.1 σε ένα διαφορετικό build των 10 και έπειτα σε αυτό. Στην συνέχεια έγινε hard reset.

Το κινητό σε θέμα ταχύτητας είναι το ίδιο με την 8.1 δεν παρατήρησα κάτι. Πάρα μόνο λίγο lag στην εφαρμογή του messenger. Αντικειμενικά δεν ήρθα αντιμέτωπος με κάποιο bug στο λειτουργικό αλλά και τις εφαρμογές messenger, WhatsApp, Viber, twitter,instagram,Facebook. Η μπαταρία κρατάει λιγότερο σε ποσοστό κοντά στο 5% που πιστεύω είναι αμελητέο(απλά έχω ρυθμίσει δικαιώματα εφαρμογών και παρασκήνιο αφήνοντας μόνο Viber,WhatsApp,email,τηλέφωνο και μηνύματα να τρέχουν στο παρασκήνιο για το messenger δεν έχει οπότε τρέχει όπως και να έχει αλλά δεν με ενοχλεί γιατί ούτως η άλλως ον θα το είχα)

Εν τέλει είναι ενα πλήρες λειτουργικό σύστημα και άφοβο για everyday use. Το μοναδικό bug που συνάντησα είναι αυτό το γραφικό που θα παραθέσω στην εικόνα και συμβαίνει 2-3 φορές μέσα στην ημέρα και ότι η χρήση του edge καταναλώνει λίγο περισσότερο σε σχέση με ie άλλα δεν αποτελεί πιστεύω τόσο battery drain.

ΥΓ Το γραφικό bug συμβαίνει τυχαία καθώς σκρολαρεις πάνω κάτω την αρχική σελίδα (έναρξη. Πατώντας το κουμπί της έναρξης(σημαία) εξαφανίζεται so no biggy

Δημοσ.

Αν η επιτυχία ή αποτυχία των WP κριθεί από το Pokemon Go,κάτι κάνουμε όλοι μας λάθος με τα κινητά μας και την ζωή μας γενικά.

Ίσως αλλά απ' ότι δείχνει παίζει απ' αυτό να κριθεί... :P

Δημοσ.

Ωραία.

Ενα παιχνίδι κάνει κουμάντο. :-D

Το παιχνίδι εκεί είναι αν θέλεις το παίζεις. Ο κόσμος κάνει κουμάντο.

Η niantic έφτιαξε ένα game που απ' ότι φαίνεται ο κόσμος το ήθελε πολύ, πάρα πολύ.

Τώρα εμείς ότι και να 'πούμε δικαιολογίες θα είναι. Αν η MS είχε το λειτουργικό που έχει σήμερα πριν ένα χρόνο και ΠΡΙΝ βγουν τα 950 ίσως να μην ήμασταν σε ποσοστό υπό του μηδενός. Ίσως τότε οι developers να ενδιαφέρονταν και για μας και να έβγαζαν και σε μας το game και ίσως να έτρεχε και καλύτερα και να έπαιρναν και άλλοι ένα φθηνό windows phone που να παίζει και pokemon go.

Δημοσ.

Αυτά τα λέμε συνέχεια.Και είναι και σωστά εννοείται.

Αλλά,να με συγχωρείτε,όταν διαβάζω θα πάω ξανά σε android για να παίζω Pokemon με πιάνουν γέλια.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί μου φαίνεται κουλό να αλλάξεις κινητό ή μάλλον λειτουργικό για ένα παιχνίδι.

Δεν κρίνω,την άποψη μου λέω.

Αν ένας έχει το playstation 3 και πάρει το 4 για να παίζει κάποια ακόμη παιχνίδια θα σου φανεί κουλό; Ή αν ένας αναβαθμίσει την κάρτα γραφικών του για να παίξει battlefield? 

Ο gamer διασκεδάζει παίζοντας παιχνίδια. Το pokemon gο στοχεύει σε ευρύ φάσμα. Δηλαδή και ένας που πιο πριν δεν έπαιζε παιχνίδια στο κινητό πιθανόν να θέλει να το παίξει. Και φυσικά μαγκιά του. Άλλος πάει στα μπουζούκια και χαλάει 150 ευρώ σε ένα βράδυ για να διασκεδάσει. Δικαίωμα του.

Στο χωριό μου βλέπω άτομα που δεν έχουν δει το φως της μέρας να βγαίνουν πλέον να κάνουν περιπάτους για να παίξουν, να μιλάνε με άλλα παιδιά, να κοινοικοποιούνται, να γελούν. Μην τα κρίνουμε όλα τόσο αυθαίρετα... 

Τέλος δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που έφυγαν από WP για το Pokemon Go. Απλά αυτή ήταν η αφορμή, η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι.

• Like 1
Δημοσ.

Λάθος παραδείγματα μου δίνεις.Για κινητά μιλάμε εδώ.

Και μη μου λες για δικαιώματα,και για άτομα που έγιναν κοινωνικά λόγο pokemon έλεος.είπα από την αρχή πως δεν κρίνω κανέναν,ελεύθεροι είμαστε.

Είπες την άποψη σου,είπα την δική μου όλα καλά.

Είναι η σταγόνα το Pokemon?Μπορεί.Μπορεί όμως και να μην είναι.Θα φανεί.

Δημοσ.

:)

δεν μπορείς να λες "μη μου λες για δικαιώματα για άτομα που έγιαν κοινωνικά λόγω pokemon" και μετά να μου λες "δεν κρίνω κανέναν".

Αναιρείσαι στην ίδια πρόταση.

Αν θες εξήγησέ μου ποια είναι τα λάθος παραδείγματα που σου δίνω να σου φέρω πιο σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...