Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα τωρα το Viber οταν μπαινω με πεταει, μετα οταν ξαναμπω ειναι οκ!(ημουν με δεδομενα,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο!)

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.nooz.gr/tech/to-pokemon-go-krinei-tin-tixi-tou-windows-phone

τι έχετε να πείτε;

Φοβάμαι ότι έχει δίκιο, στον περίγυρο μου τουλάχιστον αυτό βλέπω. Επίσης αν δείτε comments στα ξένα sites που μιλάνε για το game πολλοί θέλουν να πάνε σε android κ iOS μόνο γι αυτό.

Δημοσ.

Ήδη τρέχει ένα online petition με πάνω από 60000 υπογραφές. Η ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι ότι και το pokemon go θα φθάσει στο windows mobile, όταν βέβαια θα πάψει να υπάρχει αυτός ο ντόρος που γίνεται τώρα, ίσως σε 2-3 μήνες από σήμερα.

Δημοσ.

Ήδη τρέχει ένα online petition με πάνω από 60000 υπογραφές. Η ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι ότι και το pokemon go θα φθάσει στο windows mobile, όταν βέβαια θα πάψει να υπάρχει αυτός ο ντόρος που γίνεται τώρα, ίσως σε 2-3 μήνες από σήμερα.

Αν όμως το 0,7% γίνει 0,3% (market share) σε δύο-τρεις μήνες θα υπάρχει ενδιαφέρον;

Αυτό που γίνεται με αυτό το παιχνίδι είναι τρελό, είναι όλος ο πλανήτης στους δρόμους με τα κινητά. Το βλέπω δηλαδή ακόμα και στο χωριό μου!

• Like 1
Δημοσ.

Mη δίνεις σημασία...

Και όταν είχε βγει το ξυστό οι ουρές στα πρακτορεία ήταν 2 τετράγωνα...

Όλα αυτά που "φουσκώνουν" γρήγορα , "ξεφουσκώνουν" και γρήγορα... ;)

• Like 5
Δημοσ.

Αν όμως το 0,7% γίνει 0,3% (market share) σε δύο-τρεις μήνες θα υπάρχει ενδιαφέρον;

Αυτό που γίνεται με αυτό το παιχνίδι είναι τρελό, είναι όλος ο πλανήτης στους δρόμους με τα κινητά. Το βλέπω δηλαδή ακόμα και στο χωριό μου!

0,7% είναι τα κινητά. Το Store για το HoloLens και μόνο είναι τεράστιος πειρασμός. Φαντάσου να πιάνεις pokemon και να τα βλέπεις μπροστά σαν ολόγραμμα και όχι μέσα απο την οθόνη του κινητού. Που σημαίνει ότι το ένα τραβά το άλλο. Αν βγεί εκεί θα γίνει διαθέσιμο και στα κινητά. Απλα ο μεγαλύτερος περιορισμός είναι το Google Maps, που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Δημοσ.

0,7% είναι τα κινητά. Το Store για το HoloLens και μόνο είναι τεράστιος πειρασμός και μόνο. Φαντάσου να πιάνεις pokemon και να τα βλέπεις μπροστά σαν ολόγραμμα και όχι μέσα απο την οθόνη του κινητού. Που σημαίνει ότι το ένα τραβά το άλλο. Αν βγεί εκεί θα γίνει διαθέσιμο και στα κινητά. Απλα ο μεγαλύτερος περιορισμός είναι το Google Maps, που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Αυτό δεν είναι περιορισμός. Google maps χρησιμοποιείς από οποιοδήποτε λειτουργικό. Και στο windows phone υπάρχει google maps εφαρμογή από τρίτον...

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι περιορισμός. Google maps χρησιμοποιείς από οποιοδήποτε λειτουργικό. Και στο windows phone υπάρχει google maps εφαρμογή από τρίτον...

Ναι το γνωρίζω. Δεν ξέρω όμως, αν χρειάζεται native εφαρμογή google maps, λόγω δικαιωμάτων και API. Πάντως πιστεύω πως σύντομα θα έρθει και στα Windows Mobile, αν και δεν είμαι τόσο fan της εφαρμογής. Εξάλλου το Store των Windows μπορεί να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών για όλες τις πλατφόρμες.

Δημοσ.

Το συντομα ειναι η κομβικη λεξη! Αλλο 10 μερες και αλλο 2 μηνες. Αν ερθει σε δυο μηνες θα εχει ξεφουσκωσει ολο αυτο το ενδιαφερον και σιγουρα αρκετοι θα φυγουν..

• Like 1
Δημοσ.

0,7% είναι τα κινητά. Το Store για το HoloLens και μόνο είναι τεράστιος πειρασμός. Φαντάσου να πιάνεις pokemon και να τα βλέπεις μπροστά σαν ολόγραμμα και όχι μέσα απο την οθόνη του κινητού. Που σημαίνει ότι το ένα τραβά το άλλο. Αν βγεί εκεί θα γίνει διαθέσιμο και στα κινητά. Απλα ο μεγαλύτερος περιορισμός είναι το Google Maps, που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Μα μόνο τα κινητά μας ενδιαφέρουν σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα κερδίσουν κάτι με UWP αφού δεν έχει νόημα να το παίξεις από άλλη πλατφόρμα. 

Τώρα το HoloLens προσωπικά δεν το βλέπω και πολύ... :P

Θα δώσει πολύς κόσμος 3k για να κυκλοφρορεί με αυτό στο κεφάλι του στο δρόμο και να πιάνει Pokemon?

Το συντομα ειναι η κομβικη λεξη! Αλλο 10 μερες και αλλο 2 μηνες. Αν ερθει σε δυο μηνες θα εχει ξεφουσκωσει ολο αυτο το ενδιαφερον και σιγουρα αρκετοι θα φυγουν..

Ακριβώς. Και το pokemon go βαράει σε πολλές ηλικίες. Και ο πιτσιρικάς θα ζητήσει απ' τους γονείς του android για να παίζει pokemon (και όχι WP) αλλά και οι της δεκαετίας του '90 που μεγάλωσαν με pokemon και θα θέλουν να ξαναζήσουν την εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το game αυτο ξεχαστε το..μακαρι να βγω λαθος..Αλλα ουτε 1 στις χιλιες να βγει..απλα για να μην ελπιζετε..ειδικα απο την στιγμη που χρησιμοποιει επισημα google maps δεν χρειαζεται να το συζηταμε αλλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...